פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחר אני מקבל צורב, ויש לי וינדוס XPרציתי לשאול אחרי שאני מתקין את הצורב והכל מה אני צריך לעשות בוינדוס שהוא יעבודאם אני אתקין את התוכנה NERO או EASY CD הכי חדשים זה יעבוד או שאני אצתרך להתקין איזה פאטצ' מסויים שהוא יוכל לצרובכי כאשר הXP רק יצא שמעתי שצריך להתקין איזה פאטצ' כי אחרת התוכנת צריבה לא לתת פוקדות לצורב שיצרוב (קיצר לא יצרוב)
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים אני לא חושב שתתקל בבעיות כלשהן בצריבה.במידה שכן, פשוט תוריד ותתקין את הקובץ הזה.אלו הם דרייברים ASPI מעודכנים.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים יש לי תוכנת צריבה NERO וXP עשה לי טובה בחיים שלך אל תתקין את הNERO היא לא צורבת אני רצי ני איתך עשיתי המון ניסויים והיא פשוט לא רוצה לצרוב אז מה עשיתי לקחתי מחבר שלי תוכנת צריבה אחרת (לא משנה איזו) בדקנו אותה אצלו כדי לוודא שהתוכנה בסדר התקנו אותה אצלי והNERO דפקה אותה ואת כל מערכת הצריבה אני מקווה שלא נגרם נזק לצורב .אז בקיצור אל תיקח את הNERO.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים Nero היא אחת מתוכנות הצריבה הטובות ביותר שיש, אם לא הטובה ביותר.היא נוחה מאוד לתפעול ואמינה ביותר.כל תקלה שנגרמה למערכת "עקב התקנת נרו" נגרמה באשמת המשתמש, לא באשמת התוכנה.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחבר מיני זה בדיוק מה שכתוונתי אליו הASPI (הפטצ' הזה שדברתי אליו)פשוט ברח לי השם שלוזהו נזכרתי פעם מישהו אמר שבשביל שיהיה אפשר לצרוב צריך להוריד ASPI מעודכן והראשונים שעשו את זה היו ADAPTEC(לוינסוד XP)תודה על העזרה
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחבר אז שכחתי לשאול קודם להתקין את הASPI ואחרי זה תוכנת צריבהאו לנסות קודם לצרוב בלי הASPI?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.