עבור לתוכן

חושב אולי לקנות XBOX360 או PS3

Featured Replies

פורסם

1

-העדפה ה הרבה עניין של טעם -לך יש מחשב חקז אז אני ממליץ PS3

2-תבדוק עם יש אנגויסטיק באזור

3-משחקים תיקנה מאתרים בחול או משומשים או החלפות

4-MOVE מאוד מזכיר את הWII רק עם מצלמה ומיקרופון

קינקט עושה זיהוי תנועה בלי אביזרים וגם לו יש מיקרופון

לכל אחד יש +- תלוי מאוד במשחק

משחקי ריקוד לדוגמה הקינקט עדיף משחקי יריות הMOVE אבל זה על רגל אחת

פריצות ממליץ לך ליתרחק זה משחק של חתול ועכבר בדור הזה והשרותי רשת מאוד חשובים

יש חנויות שעושות החלפות ב50 שקל ויש מספיק משחקים חזקים היום בסיפריות שלהם חוץ מזה אפשר להחליף עם אחרים או לקנות מוזלים בחול

רוב המשחקים הטובים ב360\PS3 היום אפשר להשיג בזול

רק בודדים מהגדולים יקרים ואלו שעוד לא יצאו

אל תבדוק חנויות בארץ במחירי משחקים כי פה מופרז

בחול הרבה הרבה יותר זול בחנויות הנורמליות

• תגובות 33
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה חנויות יש בחו''ל שמוכרות משחקים בזול כולל משלוח? יש אנג'ויסטיק בגרנד קניון בחיפה שזה ממש קרוב לבית שלי. איזה חבילה של PS3 כדאי לקנות שבאה עם משחקים? כדאי לקנות גם MOVE? כמה זה עולה? האם הרשת של האקסבוקס והפלייסטיישן דומה למולטיפלייר של משחקי מחשב כמו באטלפילד, Call of duty וכו' או שזה שונה? הבנתי שלאקסבוקס יש רשת טובה יותר אבל היא עולה כסף. מה יותר טוב בה וכמה היא עולה? מה יש ברשת של הפלייסטיישן? איך מחברים כל קונסולה לרשת? צריך כבל רשת? אגב ראיתי שבחנות pcgames.co.il יש משחקים דווקא זולים. כדאי לקנות משם?

פורסם

בחול יש כל מיני חנויות כמו שופטו זאבי ועוד יש גם איבי למשומשים

זה הרבה יותר זול ממחירי חנויות בארץ אבל הרבה פעמים עדיף לקנות משומש ממישהו בארץ או להחליף עם מישהו

ושאין ברירה להחליף בחנות ב50 שקל מה שחלק מהחנויות נותנות

בעניין חבילה תיקנה SLIM חדש לא פרוץ עם אחריות הכי זול שתימצא בלי משחקים ובלי הMOVE

MOVE עדיף לקנות בחול ואתה לא חיב אותו על ההתחלה

הרשתות של הPS3 ושל ה360 קרובות זו לזו -של MS נחשבת טובה יותר אבל היא בתשלום של איזה 60$ בשנה

החיבורים בדגמים החדישים זה או אלחוטי או חוטי לפי מה שתבחר כי דיגמי הסלים לא מגבילים וזה כלול בקופסא

כבל רשת צריך במקרה שאתה מחבר חוטי אבל זה גרושים -רק מה שתבחר תיתרחק מהדגמים השמנים

בעניין חנויות בארץ לא קניתי מPCGAME אבל שמתי אליהם דברים טובים אבל אני בספק עם יש להם מחירים כמו אתרים בחול

קח כמה משחקים ותשווה מול המחיר בחנות כמו שופטו לדוגמה

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה כתובות של אתרים בחו''ל? אני מעדיף לא לקבל משומש או להחליף.למה לא לקנות חבילה עם משחקים? איזה גודל של דיסק קשיח אני צריך? אם אני פורץ את הפלייסטיישן או האקסבוקס אני לא יכול להשתמש ברשת? אני בעיקרון מעדיף לא לשלם על הרשת של הXBOX360 אלא אם כן ההבדלים עצומים. האם זה נוח לשחק ברשת של הPS3?

פורסם

http://www.shopto.net/

כי בארץ חבילום עם משחקים יקרות מידי

ארד דיסק של 120 גיגה יספיק אבל היום המינימום שמוכרים זה 160 גיגה

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה PS3 עם דיסק של 320GB ואני אקנה משחקים מקוריים מחנויות בחו''ל ואני אתחבר עם רשת אלחוטית למשחקי רשת זה לא יעבוד לי טוב? כאילו אם אני אעשה אותו דבר בXBOX זה יעבוד לי הרבה יותר טוב? האם כדאי לקנות בכלל קונסולה עכשיו? כי הבנתי שעוד שנתיים בערך כבר יצאו קונסולות חדשות.

פורסם

1-זה כבר תלוי בספק אינטרנט ותשתית שלך

2-אתה לא צריך 320 גיגה סתם בזבוז כסף

3-כרגע המחיר יחסית זול ויש הרבה משחקים גדולים זולים שעדין לגיטמים

הWIIU שזה הבא של נינטנדו מתוכננת ל2012 וזה ההתחלה של הדור הבא בניחות

אבל כמו כל קונסולה בהשקה כניראה תיהיה יחסית יקרה ובלי הרבה משחקים גדולים -ולא בטוח שישתלם לך לחכות לה להשקה

תבין קונסולות אפשר למכור יד שניה -במקרה שתרצה אחרת תוכל לצמצם ניזקי ארנק במכירה למישהו אחר

אולי לא תרוויח מזה אבל ככה תוציא פחות כסף

היום אפשר למכור קונסולות אביזרים ומשחקים -רק תבין שוק היד שניה מושפע מהמחירים בחול הרבה פעמים

ככה שעם תקנה משחק ב200 שקל ובהזמנה מחול הוא עולה 100 שקל יהיה לך קשה למכור אותו במעל 100 שקל

למעשה יותר לכיוון של 80 שקל כי הזמנה מחול של משחק לרוב לוקחת ימים בודדים

בקונסולות אפשר יותר עם הם מעל 200$ בחול -מיתחת אנשים מוצאים מישהו שיקנה להם מחול ואין מכס במצב כזה

פורסם
  • מחבר

אז איזה דיסק קשיח אני צריך לפלייסטיישן ואיזה לאקסבוקס? הספקית אינטרנט שלי היא HOT והתשתית היא של בזק בינלאומי (אני מקווה שזה לא הפוך). יש לי אינטרנט במהירות 12MB. האם אני יוכל לשחק בצורה נורמלית גם ברשת של הPS3? ומה עדיף לקנות:

XBO360 עם פריצה ולשלם על הרשת או PS3 עם פריצה ולא להשתמש ברשת או PS3 בלי פריצה וכל פעם לקנות משחק אבל להשתמש ברשת? והאם המשחקי רשת בPS3 ובאקסבוקס טובים כמו במחשב למשל באטלפילד, call of duty וכו'?

פורסם

תישכח מרשת ופריצה ביחד -זה לא הולך בדור הזה כי זה חתול ועכבר

כל עדכון תוכנה שמחיבים אותך לשחק ברשת בי בי לפריצה ולפעמים חסימה לגמרי מהשרותי רשת

ובלי הרשת לא מבין למה לך לקנות אחת מהקונסולות האלו ?

תבין רוב הבילעדים הגדולים הרבה מהכיף שלהם זה המצב רשת

הסינגל ברובם זה 10 שעות משחק או פחות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי בXBOX גם אם פורצים יש רשת אם מתנהגים בצורה נכונה. זה לא נכון? איזה משחקים בלעדיים יש לXBOX? האם הרשת בכל המשחקים הבלעדיים גם בXBOX וגם בפלייסטיישן טובה? ואיך הרשת במשחקים כמו פיפא, באטלפילד וכו'? איזה משחקים בלעדיים יש לפלייסטיישן?

פורסם

אין דבר כזה "ליתנהג טוב" זה המצאה של אנשים שחושבים שהם חסיני באן

ברשת לסוני וMS יש מספיק כלים למצוא פרוצים וזה משחק של חתול ועכבר

השאלה רק כמה החתול רעב ומתי -כי ההיסטוריה לימדה אותנו שMS נותנת באנים בגלים

ולא כל פעם

מה גם שהיא משנה הגנות מידי פעם כמו סוני

רוצה לעקוב אחרי אתרי פריצה 24\7 רק לשחק בקונסולה ברשת ? עם לא תרד מהרעיון הזה זה לא PC

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אקנה אחד מהמכשירים. אני עדיין לא בטוח איזה אבל אני לא אפרוץ אותו. כמה זיכרון אני צריך אם אני קונה אקסבוקס או אם אני קונה פלייסטיישן? איזה משחקים מומלץ לקנות לכל אחד מהמכשירים? איזה משחקים בלעדיים יש לכל אחד מהמכשירים והאם כדאי לקנות MOVE או קינקט או שכדאי לחכות ורק אחרי כמה חודשים לקנות? כמה עולה הרשת של האקסבוקס ואיך משלמים עליה? לפלייסטיישן יש WIFI?

פורסם

אם פורצים,מה זה נותן בעצם?

מה המחיר הממוצע של משחק לפלייסטישן 3 כיום בשוק?

בחו"ל הרבה יותר זול?

מבחינת משחקים,הפלייסטישן 3 מוביל על האקסבוקס,נכון?

מה מבחינת הנוחיות?

פורסם

חן עזוב אותי אתה גם ככה לא תיקנה

תעשה חיפוש בפורום על השאלות שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים