עבור לתוכן

שני ראוטרים של Netgrear לא מתקשרים דרך WDS

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-20 מגה ולכן הלכתי להביא מודם-ראוטר מתאים - Netgear VVG2000. לפני כן הייתי על מהירות נמוכה יותר עם מודם של אותו יצרן מדגם SG834NU. לאחר השידרוג, במקום להחזיר את המודם-ראוטר הישן, החלטתי להשאיר אותו אצלי ולהשתמש בו כרפיטר לקומה העליונה בבית, במקום הסימנס השחור הישן, זאת כיוון שאני רוצה שהם יעבדו על תקן N במהירות גבוהה (מה שהסימנס לא תומך בו). עד כאן ההקדמה :)

מכיוון ששני הראוטרים תומכי WPS, ניסיתי במשך כמה שעות לנסות ולהבין איך אני "מחבר" ביניהם, אך ללא הצלחה. בממשק של המודם החדש לחצתי על חיפוש התקנים ובמודם הישן לחצתי פיזית למשך כמה שניות על כפתור החומרה שנמצא בחזית המכשיר, אבל ללא הצלחה. האור בכפתור נדלק קבוע, אבל ה-VVG2000 לא מזהה אותו.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הדרך הנכונה לחבר בין שני הראוטרים?

זה אפשרי בכלל או שאני מנסה לחינם? ד"א, ניסיתי לתקשר ביניהם גם דרך WDS אבל ללא הצלחה >:(

תודה!

פורסם
  • מחבר

חברים, אף אחד לא יכול לעזור לי לגרום לשני הראוטרים לעבוד אחד עם השני?

כשאני מעביר את הראוטר הראשי למצב של WDS, נורת החיבור לאינטרנט הופכת להיות אדומה.

Help :s05:

פורסם

הי SAAR,

לא מכיר את האפשרות לחבר באמצעות WPS, בין שני מודמים, אבל מכיוון שאין הרבה עונים אין לי בעיה שיתקנו אותי אם אני טועה..

תשתמש בWDS, או בחיבור כרפיטר, השני יותר פשוט.

יש מדריכים מעולים באתר/בלוג של NETCHIEF,

ובשביל לקצר:

WDS, תצטרך להגדיר את מצב WDS עבור 2 התחנות (ראוטרים) ולהכניס לכל אחד את כתובת הMAC של השני.

ריפיטר - רק אם יש אפשרות במודם השני שלך, ישנו הפסד של מהירות (אינני יודע אם יותר מהחיבור בשיטת WDS) תצטרך להגדיר רק את המודם הישן שמשמש כרפיטר.

אם האופציה לא ממש קיימת, אתה יכול להתחבר מהמודם הישן למודם החדש בצורה אלחוטית, פשוט לסרוק עם הישן רשתות ולהתחבר לחדש. ההצפנה צריכה להיות אותה הצפנה, אותו ערוץ שידור, שם שונה כמובן.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

בסימנס הישן ששירת אותי עד עכשיו, הייתה אפשרות של סריקת רשת ובאמת המצב היה נוח וקל מאוד. משום מה, בנטגיר אני לא מוצא את זה. יכול להיות שככל שהמודם מתקדם וחדש יותר, האפשרויות הופכות להיות קשות יותר לתפעול?

האם יש למישהו את המודם הזה ויכול לעזור לי למצוא את סריקת הרשת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בואו בבקשה נעשה את זה יותר קל. החלטתי לחזור לראוטר סימנס SL2-141

תפקידו יהיה לשמש כרפיטר בקומה העליונה. הפעולות שביצעתי:

1. שיניתי לו IP ל-10.0.0.99 (כתובת הראוטר הראשי 10.0.0.138 והוא משדר DHCP מ-1 עד 32)

2. ביטלתי לו את ה-DHCP

3. קבעתי אותו על אותו ערוץ (11) ונתתי לו SSID שונה (לצורך העניין הראשי Home וזה Home-1

4. ביטלתי גם בו וגם בראוטר הראשי את האבטחה (עד שאסיים את התהליך)

5. שמתי אותו על Access Point and wireless repeater Function

6. עשיתי חיפוש אוטומטי והוא מצא לי את הראוטר הראשי, סימנתי וי ועשיתי אישור.

כמובן שכל התהליך לווה בריסטרטים למודם לשמירת הגדרות.

עכשיו, איפה טעיתי? אני מנסה להתחבר אליו דרך הסלולרי שלי. הוא מזהה את הראוטר אבל לא מקבל כתובת IP.

תודה.

פורסם
עכשיו, איפה טעיתי? אני מנסה להתחבר אליו דרך הסלולרי שלי. הוא מזהה את הראוטר אבל לא מקבל כתובת IP.

השער ברירת מחדל שלו זהה לזה של הנתב הראשי ? זו כנראה הבעיה.

ודרך אגב, שאלה דומה לשלך עולה פה הרבה כדאי לעשות חיפוש.

אפשר אותה רשת ואותו השם מסתבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים