עבור לתוכן

Logitech G930 - אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד.

החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות.

לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ.

יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות!

הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרים בלי הפסקה.

ואני יודע, שאם ארכוש אוזניות שלהם, אפילו אם יתקלקלו, אופצה כראוי ובהתאם.

השאלה שלי אליכם נכבדי, האם ישנם אופציות אחרות בטווח המחירים הזה? 500-600 ש"ח, עם אפשרות קניה מחו"ל כמובן.

תודה מראש

(לא חובה אלחוטי אך רצוי, לא חובה עם מיקרופון, אין דרישה לחומר מיוחד, פשוט סאונד טוב!)

פורסם
  • מחבר

חוות דעת מישהו?

פורסם

באופן כללי (גורף אפילו) אוזניות "גיימינג" זה פויה לעומת אוזניות סטריאו פרופר. כעקרון בתחום האוזניות, דגמים מתחילים להיראות רציניים מ500 ש"ח ומעלה, עם יוצאות דופן כמובן ( כמו srh240).

קרא את הסטיקי.

פורסם
  • מחבר

500 ש"ח בארץ?

אז מה אתה אומר על G930 שעולים 1500 בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים