עבור לתוכן

יש לי בעייה ואני לא יודע לזהות אם זה בכרטיס מסך או במסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא יקח אחריות מלאה ויגיד לך שחלק זה או אחר תקול.

הפתרון הטוב ביותר כמו שנאמר הוא לבדוק כל חלק בנפרד

אם זה המסך שיהיה מחובר למחשב אחר או לחילופין לחבר מסך אחר למחשב ולראות אם הארטיפקטים קיימים.

ככל הנראה הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, החלפה שלו אמורה לפתור תבעיה אבל שוב אין פה שחור או לבן.

אם יש לך חבר שיכול להביא לך כרטיס מסך לבדיקה זאת תיהיה הבדיקה הטובה ביותר בשבילך.

בכל אופן המחשב באמת קצת ישן והייתי שוקל להחליפו.

בדקתי ובאמת הכרטיס מסך הוא זה שדפוק... אני יודע שאף אחד לא יקח אחריות מלאה גם לא ביקשתי את זה בקשתי את הדעה של מי שמגיב

עכשיו יש לי בעיות-שעקב הכרטיס מסך הלא טוב-שזקוקות לפירמוט ואני לא יקח כרטיס מסך יפרמט את המחשב ויתקין את הדרייברים בשביל לראות אם הוא עובד ואח"כ יחזיר עוד פעם את ההוא והבעיות עוד הפעם יחזירו לי.. אתה מבין אותי אחי? :xyxthumbs:

ואני שוב רק שואל אם יכול להיות שרוב הבעיות/ חלקן נגרמות עקב הכרטיס מסך :s05:

בנודע למחשב הישן.... אני יודע הוא באמת די ישן פשוט עוד איזה חצי שנה-שנה אני קונה מחשב חדש והקציבו אותי בתקציב מסויים... עכשיו שאני קונה את הכרטיס מסך זה יורד לי מהתקציב למחשב החדש ובנתיים המחשב הנוכחי שלי לא יכול להריץ שום משחק שדורש התקנה (אפילו לא אייסי טאוור) אז אני רק שואל אם כדאי לי לקנות עכשיו איזה כרטיס מסך ושהוא יפטור לי את חלק את רוב הבעיות ואני אהנה ממנו או שהוא לא יעזור לי כ"כ ועדיף לי להשאיר יותר תקציב למחשב החדש??

תודה רבה לעונים ולאתר בכללית.. חופש מהנה לכולם=}

פורסם

הבעיה במחשב שלך הוא גם הספק הג'נרי.

שיכול להיות והוא גם יגרום לבעיות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה במחשב שלך הוא גם הספק הג'נרי.

שיכול להיות והוא גם יגרום לבעיות.

רציני?? מעניין... איך זה יכול להיות קשור?.. אתה חושב שהוא לא מספק מספיק אנרגיה? או שיש נפילות מתח?

תודה על התשובה=}

פורסם

כמובן , ספקים ג'נריים ידועים בחוסר איכות עבודתם והספקת אנרגייה כמו שצריך לרכיבים השונים של המחשב , ואכן יש הרבה מקרים כאשר בעיות בעבודה של מחשבים או חלקי החומרה שלהם נגרמות דווקא בגלל הספקים הלא איכותיים (לרוב זה הספקים הג'נריים).

אבל אני גם מסכים עם האנשים שהגיבו שהביעה אצלך כנראה בכרטיס המסך עצמו והדרך הכי קלה ופשוטה זה לבדוק או עם כרטיס מסך אחר או עם מסך אחר ואז אתה לפחות בטוח תדע באיזה מהם קיימת הבעיה

פורסם
  • מחבר

כמובן , ספקים ג'נריים ידועים בחוסר איכות עבודתם והספקת אנרגייה כמו שצריך לרכיבים השונים של המחשב , ואכן יש הרבה מקרים כאשר בעיות בעבודה של מחשבים או חלקי החומרה שלהם נגרמות דווקא בגלל הספקים הלא איכותיים (לרוב זה הספקים הג'נריים).

אבל אני גם מסכים עם האנשים שהגיבו שהביעה אצלך כנראה בכרטיס המסך עצמו והדרך הכי קלה ופשוטה זה לבדוק או עם כרטיס מסך אחר או עם מסך אחר ואז אתה לפחות בטוח תדע באיזה מהם קיימת הבעיה

אוקי סבבה.. בימים הקרובים אני אפתח את המחשב ואעדכן בנוגע לספק...

כבר כתבתי בנוגע להחלפת הכרטיס מסך:

"עכשיו יש לי בעיות-שעקב הכרטיס מסך הלא טוב-שזקוקות לפירמוט ואני לא יקח כרטיס מסך יפרמט את המחשב ויתקין את הדרייברים בשביל לראות אם הוא עובד ואח"כ יחזיר עוד פעם את ההוא והבעיות עוד הפעם יחזירו לי.. אתה מבין אותי אחי?"

תודה רבה על התשובות ושבת שלום=}

פורסם

עוד הצעה לבדיקה שאף אחד עוד לא העלה כאן היא התחממות הכרטיס, יכול מאוד להיות שהכרטיס מתחמם בגלל שהמאוורר שעליו מלוכלך מאוד והוא לא עובד במהירות הנורמלית שלו על מנת לקרר את הכרטיס מספיק, או שההיטסיק מלוכלך וצריך לנקות אותו. נסה לבדוק אם התופעה קיימת גם כשדלת המארז פתוחה ומאוורר מכוון לכיוון כרטיס המסך על עוצמה מלאה.

פורסם

תופעה מוכרת לצערי רב הסיכויים להלכו לך הזכרונות של הכרטיס

פורסם
  • מחבר

עוד הצעה לבדיקה שאף אחד עוד לא העלה כאן היא התחממות הכרטיס, יכול מאוד להיות שהכרטיס מתחמם בגלל שהמאוורר שעליו מלוכלך מאוד והוא לא עובד במהירות הנורמלית שלו על מנת לקרר את הכרטיס מספיק, או שההיטסיק מלוכלך וצריך לנקות אותו. נסה לבדוק אם התופעה קיימת גם כשדלת המארז פתוחה ומאוורר מכוון לכיוון כרטיס המסך על עוצמה מלאה.

מלוכלך הוא בטוב לא כי ניקיתי אותו לא מזמן וזה עדיין לא עזר... אבל אני אנסה את ההצעה שלך עם המאוור

תודה על התגובה=} יום טוב=}

פורסם
  • מחבר

תופעה מוכרת לצערי רב הסיכויים להלכו לך הזכרונות של הכרטיס

באמת זה מוכר?? אני אף פעם לא שמעתי על זה...

תודה על התגובה, יום טוב=}

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו מה הספק שלי...

(G-pro p-4 500W ATX12V (DR-B500E

פורסם

הספק ג'נרי, אבל לדעתי 90% שמדובר בכרטיס ולא בספק כוח ( שכדאי להחליף למשהו סביר בכל מקרה )

פורסם
  • מחבר

הספק ג'נרי, אבל לדעתי 90% שמדובר בכרטיס ולא בספק כוח ( שכדאי להחליף למשהו סביר בכל מקרה )

אתה יכול להמליץ לי על ספק אחר??

תודה על התגובה=} יום טוב=}

פורסם
  • מחבר

מישהו כאן יכול להמליץ לי על ספק אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים