עבור לתוכן

Hard Reset - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי שאומר אין טקטיקה כניראה שיחק רק בהתחלה או שיחק על רמה קלה. מי שינסה ללכת ולירות מהר מאוד ימות, צריך להשתמש בסביבה וצריך לנוע נכון בשביל להימנע מפגיעות (קשה במיוחד באיזורים שיש עשרות אויבים).

בקשר לגרפיקה, היא הרבה יותר מ 2008, מסכים שזה לא שדרוג ענק ברמה של BF3 אבל כשמכניסים לחשבון גם ביצועים ברור למה המשחק הזה מרשים. הטקסטורות חדות, העיצוב נכון, הרבה אפקטים של רוח, עשן, חשמל ותאורה מהממת שגם מתפזרת יפה על השטח. בזמן ש BF3 בקושי עובד על המחשב שלי ועל מחשבים חזקים יותר המשחק הזה עובד בצורה חלקה וניראה לי פחות טוב בהשוואה להגדרות הנמוכות ב BF3.

אני חושב שזה המנוע השני הכי יעיל שראיתי בשנים האחרונות (אחרי ID TECH 5 שדורש חומרה מאוד חלשה וגם לא נופל מ BF3 בהרבה).

תזכרו שמדובר במשחק OLD SCHOOL, מי שרואה בלאגן כניראה אף פעם לא שיחק במשחקים מהסגנון הזה (SS, PAINKILLER, QUAKE).

מי שאוהב משחקים בסגנון הזה יהיה מאוד מרוצה, מי שלא כניראה שצעיר מידי :nixweiss:

• תגובות 43
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סגנון הטירה הנאצית משחקיות סבירה לפעמים הופך לכבד שיש הרבה הפקטים, מישום מה שהכל על מקס...

פורסם

כבדות מורגש מ30FPS ומטה, מה זה מגיע לשם?

אולי המשחק הזה לא מחבב נוודיה. משחק שכזה לא צריך לרדת מ100 FPS על 570GTX (ולי יורד עד 50 ובכללית לרוב על 60 ) ובוודאי לכרטיס שלך.

HuGeMouTh

קודם נחמד לראות שאתה מחבב איזה משחק ונהנה.

אני לא אוהב משחקים כאלה,ואני לא כזה צעיר.. זה רק עניין של טעם. אני גם לא חובב גדול של מפלצות ( במיוחד מוזרות ) .

אותי המשחק לא מרשים בכלל בגרפיקה.ואין צורך להשוות אותו לBF3 שבעל ליגה אחרת וכן את רמת הביצועים כי שוב זה ליגה אחרת של גרפיקה.

כפי שאתה מודע על הגדרות חלשות כרטיס כמו 9800GT מריץ את BF3 ( אלפא ) נהדר,וגם המשחק נראה בהגדרות אלו די טוב ומספק .

פורסם
  • מחבר

יש שם אפשרות להורדת INPUT LAG, אם היא מופעלת תפסיק אותה ואם לא תפעיל אותה. ההשפעה של זה משתנה בהתאם לחומרה, אם יש לך מחשב חזק אין צורך להפעיל את זה.

תשתמשו ב MLAA, האפשרויות האחרות רק פוגעות בביצועים ולא באמת משפרות משהו.

המשחק אמור לעבוד בערך אותו דבר (AMD או NVIDIA). הנפילות FPS מגיעות מהמעבד, כל חישובי הפיזיקה מבוצעים על ידי המעבד ולכן במקרה של כמה פיצוצים שמאוד קרובים לדמות ה FPS יפול.

נ.ב.

צעיר לא מתיחס לגיל ;) לא חסרים משתמשים בפורום שגדלו על משחקים מהסגנון הזה. ציפינו מ DNF ו BULLETSTORM ושניהם היו רחוקים מלהגיע למטרה. המשחק הזה הרבה יותר קרוב, יש כמה דברים שהם פספסו וחבל אבל בכל זאת תוצאה מאוד מרשימה יחסית למפתחת חדשה וכל כך קטנה. אם ככה ניראה המשחק הראשון שלהם אני רק יכול לחלום על מה הם יעשו אחר כך.

ברור לי שהוא יהיה רחוק מ SS3:BFE אבל עד ש SS3 יצא מדובר באחד הפילרים היותר טובים שראיתי. קניתי את God of War Origins (המשחקים שיצאו ל PSP בגירסת HD ל PS3) וכרגע אני נותן ל PS3 להעלות אבק עוד כמה ימים עד שיהיה לי זמן לסיים את המשחק הזה כי הוא ניראה לי הרבה יותר מעניין.

פורסם

המעבד שלי מספיק חזק. המשחק מסוג זה לא צריך לרדת אפילו מ120 FPS .אני מקבל FPS שבBF3 אני מצפה לו על הגדרות גבוהות.

NPUT LAG עובד, אז לבטל אתה אומר.

הAA אכן מאוד מכביד. אבל נראה לי יש הבדל בין X4 לMLAA באיכות . בכל אופן ירידה ל50 FPS המשחק עדיין רץ חלק אבל רק מעצבן שזה לא מה שצריך להיות.

פורסם

כל השוואה בין BF3 למשחק הזה מיותרת. BF3 תקציב של עשרות אם לא מאות מילוני דולרים - המשחק הזה של חברת אינדי פולנית.

המשחק באמת יותר פונה לקהל ה Old-School של הז'אנר, והוא משחק מאתגר מאוד, מי שחושב שאין טקטיקות למשחק שינסה לשחק על HARD

ושאז ידבר. וכמובן שזה עניין של טעם, הרבה לא אוהבים את הסגנון הזה ..

פורסם
  • מחבר

על HARD לא הצלחתי לסיים את השלב הראשון למרות שניראה לי הבנתי מה עשיתי לא נכון, ב NORMAL הרגו אותי הרגע בהתחלה של השלב השני, אבל זה כי לא ניצלתי טוב את הסביבה והשתמשתי בנשק הלא נכון. המשחק גם עולה רמה כל שלב, בשלב הראשון הם תמיד באו מולי והיה דיי פשוט, בשלב השני מתחילים להגיע אויבים מכמה כיוונים כל פעם. מאוד חשוב לא לפספס את החלקים האלה שפותחים שיפורים, אני סיימתי את השלב הראשון עם 2 שיפורים וניראה לי שאפשר לסיים עם 3 מה שמאוד מקל אחר כך.

פורסם

צריך להיות עם אצבע על הגלגלת זה בטוח, קרה לי שהשתמשתי 4 סוגי נשקים בפחות מ 20 שניות (מרצון לא בטעות).

קיצר משחק מגניב לגמרי, לא מתחרט.

פורסם

משחק נחמד להעביר את הזמן כשאין משחק טוב יותר...

לגבי המנוע הגרפי, אני חייב לציין שהוא יעיל ביותר, ומנצל את הכרטיס מסך.

מנוע גרפי כל כך יעיל שהכרטיס שלי הגיע לטמפרטורות שיא גבוהות שלא ראיתי בשום משחק

פורסם
  • מחבר

ה CHECKPOINTS במשחק הזה באמת מפריעים לשחק, הרווח בין השמירות גדול מידי והיה הרבה יותר טוב אם הם פשוט היו מאפשרים לשמור מתי שרוצים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי את המשחק

לפי דעתי מגיע למשחק 8

החסרונות בו שהוא ברובו מאוד חשוך

לא אהבתי את הבוס האחרון חוץ מפעולה אחת הוא לא עושה כלום

די קצר

מצד שני יש אפשרות לשחק בפעם שנייה לאחר שמסיימים בשביל לראות את שאר השדרוגים

אני אבדוק את השדרוגים של הרובי פלסמה. עד עכשיו רובי הפלסמה מנסיוני פחות עוצמתיים

אין כמו RPG

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

יש איזורים שעדיף להשתמש בהם בנשק מסויים וכל נשק בכללי עושה משהו אחר ועוזר במקום אחר, אני משתדל לשדרג את שניהם.

קשה לי להגיד שמגיע לו 8, יש איתו הרבה בעיות מציקות (חלקן סודרו עם העדכון החדש). הקשה ביותר היא בעיית השמירות, ברגע שמשחקים ב SS מבינים כמה זה נוראי. ר קעל זה לא הייתי נותן למשחק 8.

פורסם

מזה ss

insane?

אני שיחקתי על נורמל

פעם שנייה על hard

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

תתבייש...SS זה Serious Sam :P משחק ה RUN JUMP AND GUN הכי טוב שעשו עד היום ;D כל כך קרוב ללהיות מושלם, אין באגים ששוברים את המשחק, מאתגר, מעוצב טוב, מלא שלבים פתוחים (בניגוד למשחק הזה שהכל צפוץ יחסית), משחק מאוד מהיר, אויבים מצויינים ומקוריים (ומצחיקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים