עבור לתוכן

Hard Reset - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תאריך יציאה: September 13

מחיר: 30$, בהזמנה מוקדמת יש 10% הנחה.

דרישות מערכת (כניראה משתמש ב HAVOK כי צריך מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך דיי פשוט):

MINIMUM:

Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64

RAM: 2 GB

Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: DirectX 9.0c

Hard Drive: 4 GB free hard drive space

RECOMMENDED:

Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz

RAM: 3 GB

Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 or better

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: DirectX 9.0c

Hard Drive: 4 GB free hard drive space

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 43
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכנתי את ההודעה הראשונה :xyxthumbs:

הדמו יותר קצר ממה שהראו ב KOTAKU וכל שאר האתרים :( אני רוצה עוד :'(

הדמו הספיק לי בשביל לדעת ששווה לשחק במלא, קניתי ב 27$ (במחירים האלה הנחה של 10% זה דיי בשביל לרשום שיש הנחה :P ).

נ.ב.

אני חייב לציין שהמשחק עובד מצורה מצויינת, מנוע יעיל שנותן תמונה יפה ונעימה לעין עם אפקטים מרשימים (החשמל והפיצוצים) ופיזיקה לא רעה בכלל. עובד מצויין גם עם כרטיסי מסך חלשים יחסית ובכללי דרישות לא גבוהות במיוחד. יש גם חיפוי על INPUT LAG שעובד מאוד טוב ומגן מבעיות שיגרמו במקרה של נפילות FPS. צפיתי להפעיל את המשחק על הגדרות נמוכות ובסוף הכל היה על MED/HIGH, ה FPS מידי פעם ירד ל 35 ולא הרגשתי איזה פגיעה בזרימה של המשחק. התנועה של העכבר מושלמת בניגוד להרבה משחקים אחרים ששיחקתי בזמן האחרון.

בכללי ניראה משחק מאוד טוב עם גימור טוב וביצוע מאוד מרשים יחסית למפתחת כל כך קטנה.

פורסם

קניתי גם, משחק מעולה .. 20 נשקים במקביל ?! מטורף !!

מסכים עם ההערות מעליי.

פורסם
  • מחבר

זה לא 20 נשקים. יש רק את 2 הנשקים שבדמו אבל כמו שראית הם משנים צורה ;D

פורסם

לא אכפת לי איך הם נראים, אכפת לי איך הם מפוצצים, ולפי מה שראיתי בדמו (ששיחקתי בינתיים 3 פעמים רק כדי לראות עוד נשקים), הם מפוצצים טוב! קיצר מומלץ לכל חובבי ה FPS שנמאס להם מחיקויי COD הלעוסים, ו COD עצמו כמובן.

פורסם
  • מחבר

התחילו להגיע ביקורות:

http://www.metacritic.com/game/pc/hard-reset

http://www.destructoid.com/review-hard-reset-211149.phtml

http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/09/wot-i-think-hard-reset/

http://www.gameinformer.com/games/hard_reset/b/pc/archive/2011/09/09/an-afternoon-of-sci-fi-carnage.aspx

השורה התחתונה:

משחק שהיה יכול להיות מצויין. כולם מסכימים על דבר אחד, מעניין מה הם יעשו אחרי המשחק הזה (העובדה שרוצים עוד היא סימן יחסית טוב).

+ גרפיקה מהממת.

+ מנוע מצויין.

+ משחקיות מהנה.

+ קרבות מצויינים.

+ לא קל.

- קצר, 3-5 שעות.

- מערכת CHECKPOINT לא כל כך טובה.

- VALUE לא טוב במיוחד למרות המחיר הנמוך יחסית (30$).

אני קניתי לפני כמה ימים, ניראה מה יהיה שיגיע המשחק המלא/עוד ביקורות.

פורסם

משהוא כבר שיחק במשחק? יש המלצה לקנות אותו?

פורסם

כן, שיחקתי שעה בערך. המשחק עצמו מעולה בינתיים, הוא לא מה שאתה רגיל מקוד או משחקי FPS מודרניים. צריך לחשוב הרבה ומהר בקרבות

יש מלא נשקים (שנפתחים בהדרגתיות בהתאם לשיפורים) ואפשר לעשות כל מיני קומבינציות מטורפות ביניהם. קיצר לא חסר יצירתיות ואתגר במשחק, מה שכן אני מבין שהוא מאוד מאוד קצר. אישית זה לא בעיה בגלל שאני מתכנן לשחק בו שוב ושוב עד שאני אפתח את כל השיפורים (אחרי שאתה מסיים אתה יכול להתחיל מחדש עם כל השיפורים שיש לך), המשחק במילא לא כזה עסוק בסיפור, יותר במשחקיות מהירה, אקשן עם מחשבה והרבה אתגר (במיוחד על הרמות היותר קשות).

אני חושב שהייתי ממליץ לחכות לירידה במחיר, כי אני מבין שרוב האנשים פשוט ישחקו פעם אחת וזהו... איך שאתה מכיר את עצמך

פורסם
  • מחבר

קניתי אבל יצא לי לשחק רק בשלב הראשון. ב NORMAL סיימתי את השלב דיי בקלות, ניסיתי לעבור ל HARD ואנסו אותי בסוף של השלב :P

ממה שראיתי ניראה משחק מצויין למרות שהמערכת CHECKPOINT טיפה בעייתי ואפשר ליראות את זה עוד בשלב הראשון (אם מתים בכוח).

פורסם

מעקב

פורסם

המפרט בצד. לאותם שיש570GTX גם לכם יש במחשחק ירידה בFPS ל30 ? (בזמן פיצוצים, וסתם כך לפעמיים) .

עריכה: פתאום זה הסתדר הכי פחות 50FPS ,נורמלי?

פורסם

מישחק מהנה מאוד , אבל בזמן שמירה אוטמטית יש מין פריז כזה , כך המישחק רץ חלק מאוד אצלי על הגדרות מקסימום .

פורסם

זה סתם בלאגן.. מה הקטע של המשחק הזה?

לא הבנתי כלום ממנו.. רק בלאגן ועוד בלאגן.. אין טקטיקות או דברים כאלו.

פורסם

^ משחק מעפן ( לדעתי ) . בקיצר חובבני.

HuGeMouThמה יש להתלהב מהגרפיקה? ממש לא מחדשת כלום- מתאימה ל08 .

לכן לא מבין מדוע אצלי יש ירדה ל50 FPS שיא הגדרות. בלי AA זה עולה גם ל177 FPS .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים