עבור לתוכן

מישהו יודע איפה קונים/משכירים סרטים בHD ?

Featured Replies

פורסם

נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P :bash: (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) .

מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.

פורסם

מה זה 320P? רזולוציה חדשה?

בכ"א , סרטים בHD באים על בלו ריי , אז אלא אם קנית בלו ריי ויש לך נגן / PS3 אז מה שקנית לא ממש ברור.

אתה יכול להזמין סרטים (לדוגמא מthehut.com ) של בלוריי ולנגן אותם על PS3 - הסרטים עולים כ40-60 ש"ח לרוב.

או שאתה יכול להוריד מהאינטרנט (אני בטוח שתצליח לעלות על איך)

פורסם

חפש בגוגל את המילים: "1080P 2011"

יש כמה תוצאות רלוונטיות בדף הראשון.

פורסם

פותח הדיון במה אתה מנסה להריץ את הסרטים בכלל ?

בנגן DVD ?

לנגן סירטי HD חוקים ולא חוקים אתה צריך 3 דברים

1-חומרה שמסוגלת לנגן קבצים כאלו שהם סטרימר טוב-מחשב מספיק חזק\קונסולה מספיק חזקה וכו

נגן DVD לא מסוגל לזה לפחות לא הרגילים ושאני אומר רגילים גם אלו שיש להם HDMI בדרך כלל לא מסוגלים לHD אמיתי

2-כבל מספיק טוב לזה כי בלי כבל טוב האיכות יורדת לזבל

כבלים טובים זה HDMI או DVI או החיבור הכחול בPC לא זוכר את השם כרגע או קומפוננט (לא ליתבלבל עם קומפוזיט)

3-טלוויזיה תומכת בלפחות 720P שאת זה אני מעריך שיש לך כבר

מעבר לזה רצוי אבל לא חובה -מערכת סאונד נורמלית -פשוט כי הרבה מהסרטים והסדרות החדשות מנצלות אותו טוב וחבל לפספס חלק מהחוויה

עכשיו מה לך יש שנוכל לעזור ?

פורסם

אפשר לקנות סרטי בלו-ריי באמזון (הבריטי) במחירי רצפה: החל מ- £6. יש ב- £9 ו- £15. בשקלים זה יוצא ₪33, ₪50 ו- ₪80. לעומת המחירים בארץ זה משתלם למדי.

DVD רגיל עולה שם אפילו פחות (פאונדים בודדים לסרט).

כמובן שיש גם מחירי משלוח: כמה פאונדים למשלוח + כמה פאונדים לכל מוצר. לא זוכר כמה בדיוק.

יש גם סרטים שמורדים בצורה פיראטית, אבל אסור לדבר על זה פה :-X.

פורסם
  • מחבר

הסרטים ירוצו על מחשב HTPC ששודרג לא מזמן (I3 540 + HD6450) אני לא חושב שאמורה ליהות עם זה בעיה ,שמחובר לטלוויזיה 42" FHD .

בקשר להורדות פיראטיות ניסיתי יש הרבה פגמים בסרטים האלה (וגם להוריד 5GB מהשרתים המעפנים שמעלים לשם) - פסלתי את האפשרות הזאת.

בסוף אני יקנה מאמזון ,זאת האפשרות שנראת לי הכי טובה.

חשבתי שמישהו מכיר איזה חנות שמוכרת סרטי FHD במחירים נורמלים.

פורסם

אילו פגמים מצאת בסרטים פיראטיים?

פשוט צריך לדעת מה להוריד...

עם תשומת לב לאיכות ולמקור.

:nixweiss:

פורסם

נראה לי מישהו כאן לא שמע על UTORRENT.

פורסם

אסור לדבר פה על פירטים

פותח הדיון כונן בלו רי למחשב וקניה של סרטי בלו רי יתנו לך את האיכות הטובה ביותר היום מחוץ לסירטי קולנוע אמיתים

פורסם

יש גם תכנים חוקיים ברשתות שיתוף קבצים.

טריילרים לסרטים למשל, אפשר להוריד עם UTORRENT וקיימים באתרי טורנטים כמו זה:

http://www.kat.ph/torrents/search/?q=1080P+Trailer

הטריילרים חוקיים לגמרי (אני מאמין).

פורסם

נראה לי מישהו כאן לא שמע על UTORRENT.

יש לי טורנטליץ עם באפר של 600-700 ג'יגה פנוי להורדה ואני בקושי מנצל את זה.

אין כמו להוריד מHTTP מMegaupload או מLetitbit. מה גם שהמבחר הרבה, אבל הרבה יותר גדול!

פורסם

:lol:

אתה מצחיק..

פורסם

לבחור - שים לב שאם אתה קונה סרטי בלו ריי - אתה גם אשכרה צריך כונן בלו ריי כדי לנגן אותם כן? זה לא DVD רגיל , אלו דיסקים של 50 גיגה.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים