עבור לתוכן

גו'ק או בעברית תקנית תיקן מה יש בהם שמרתיעה אותנו?

Featured Replies

פורסם

שהוא יכול להיכנס לך לאוזן וזה מאוד לא נעים.

• תגובות 31
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קשור למזיק גם חתול וכלב יכולים להזיק יותר מגוק

אולי אני ככה אבל הם פשוט מגעילים גם שאר הגוקים

חתול וכלב לא יכולים להיכנס לך לאוזן.

פורסם
  • מחבר

יש דרך להתגבר על זה?

חבר אמר לי שהדרך להתגבר על פחד הוא עם פחד.

חושבים שהוא צודק או שזה סתם מעשייה?

משהו שתמיד מסקרן אותי זה למה תמיד שהם מתים(חוץ מהריגה עם כפכף או נעל) הם מתים על הגב?

פורסם

אלא אם כן עשו לך גאנג-באנג של 12 גברים בו-זמנית מכל החורים, לא נראה לי שג'וק בגודל נורמלי יכול להכנס לאוזן.

בשביל זה יש אינטרנט. תוכיח שאני טועה :)

פורסם
  • מחבר

חחח גדול.

אז כנראה כן צריך לנקות אוזניים אחרי הכל?

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070623020429AA8k7rm

עריכה: רופאים ממליצים שלא לנקות אוזניים עם מקלות אוזניים בגלל זה אמרתי כנראה שכן(שלא יהיו אי הבנות) ;D

פורסם

2 דברים - גם אני סובל מפחד (שאני חייב לציין פחד לא רציונאלי) מג'וקים - אני חי עם זה ומשאיר לאישתי \ חברים להתמודד עם הג'וקים

אין לי שום בעיה להחזיק \ להרוג נחשים עקרבים חולדות ועכברים. רק ג'וקים.

אני גם יודע מתי הפחד הזה התחיל - כשהייתי בן 17 היה לי שער ארוך (ממש ארוך) יום אחד קמתי באמצע הלילה בטיול שנתי ו4 ג'וקים קיננו לי בתוך השיער ולא יכולתי להוציא אותם עד שחברים שלי עזרו לי.

למחרת כבר העברתי מכונת גילוח על הראש ועשיתי קרחת.

יש טיפל ששמעתי שבו שמים את המטופל מול מסך - ומקרינים לא תמונות של דברים מרגיעים - ואחת לכמה תמונות מכניסים תמונה של מה שהוא פוחד ממנו. ככה המטופל מקשר את הדבר שהוא פוחד ממנו לדברים הטובים.

יש גם טיפול התמודדות - בוא שמים אותו בהתחלה בחדר עם מושא הפחד ולאט לאט מקרבים אותו - עד אשר שהוא נוגע ומחזיק במושא הפחד (ראיתי על זה תוכנית על פחד מחתולים) - הרעיון העומד מאחורי זה שעל ידי ההתקרבות האיטית המטופל רואה שלא קורה לא כלום וככה מתמודד. זה לא אומר שתתחיל לאהוב ג'וקים ולגדל אותם כחיות מחמד.

אנקדוטה משעשעת - אחותי הקטנה (שיש בינינו הפרש של 13 שנים) גידלה ג'וקים כחיות מחמד - מבחיל.

אנקדוטה משעשעת #2 - יש איזה סרט על מישהו שמגדל ג'וקים בבית והם מדברים איתו (לא זוכר את השם של הסרט) - יצאתי מתגרד.

cockroachcabin.jpg

בהצלחה,

גבריאל לוי נקר

פורסם

אנקדוטה משעשעת #2 - יש איזה סרט על מישהו שמגדל ג'וקים בבית והם מדברים איתו (לא זוכר את השם של הסרט) - יצאתי מתגרד.

Joe's Apartment (1996) Part 6

זה?...

פורסם

מרתיע אותי שהם סוחבים מלא חיידקים ומחלות >:(

כשרואה ג'וק - ישר הורג אותו :bash:

פורסם

זה רק אני, או שתמר מיובש מזכיר לכם תיקן?

%D7%AA%D7%9E%D7%A8.jpg

פורסם

היית חייב להכניס לי את הדימוי הזה לראש?

עכשיו אני לא אוכל גם תמרים...

:o

פורסם

הכי באסה זה חרקים על הקיר שקיבל צבע לא מזמן אתה מת לדפוק בו את הכפכף אבל אתה לא רוצה ואז אתה מתחיל לדבר איתו- "רד לרצפה נראה אותך אז גבר" :cool2:

פורסם

אצלי זה לא פחד כמו שזה גועל טהור מהם, שמעתי פעם שהרגש הכי חזק אצל אדם הוא רגש הגועל ואני חושב זה נכון.

אני נגעל מהם ברמה שאני קופא במקום שאני רואה אותם או שאני דופק איזה זינוק אחורה...קצת מזכיר דריכה אל תוך שירותים ציבוריים שלא הרימו בהם את המים הרבה זמן.

עוד דבר ששמתי לב אליו: הם הרבה יותר מפריעים לי כשאני רואה אותם בבית מאשר בחוץ, כשהם בחוץ אז שילכו להזדיין אני מקסימום זורק עליהם איזה סלע או עוזב את המקום אבל כשהם בבית אתה יודע שהם מחכים לצאת החוצה...אורבים לך אי שם. :smile1:

פורסם

הכי באסה זה חרקים על הקיר שקיבל צבע לא מזמן אתה מת לדפוק בו את הכפכף אבל אתה לא רוצה ואז אתה מתחיל לדבר איתו- "רד לרצפה נראה אותך אז גבר" :cool2:

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים