פורסם 2011 ביולי 1314 שנים שלום, מערכת בצד <בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב...בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב.תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוטין.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים ערוך בבקשה את הכותרת ליותר אינפורמטיביתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר בוצע.עדכון : גם אם אני שם את הסיסמא ב Welcome Screen ונכנס ל Windows, במידה ואני לא נוגע בעכבר או במקלדת המחשב קופא.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון הפיתרון לבעיה הוא 90% הספק כוח של המחשב!!!ואני מוכן להתערב איתכם!היה לאקסית שלי אותה בעיה שהוא מתאר החלפתי זיכרונות מעבד הרדיסק כרטיס מסך הכל החלפתי חוץ מהספק לא ידעתי כבר מה לעשות עם המחשב הסוף פתחתי את הספק ראיתי בפנים קבלים נפוחים הבאתי ספק 400W גנרי חדש מהחנות שמתי אותה במחשב הפעלתי את המחשב מחדש והכל עבד 100% שווה לבדוק אם זה הספק כוח!!!שיהיה המשך יום טוב אחשלי...אפילו אם יש לך ספק כוח במחשב אחר תעביר אותו למחשב השני במידה וחיבורים מתאימים ותבדוק אם זה הספק מהנסיון שלי זה הפיתרון לבעיה...
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים :facepalm: :facepalm: טוב . מה אתה רוצה. על פי ההגיון אין טעם להשקיע באקסית.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים למה להשקיע אם הם טחונים בכסף והם מתקמצנים לקנות ספק הבאתי לה גנרי זול מהחנות שהמחשב רק יעבוד חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.