עבור לתוכן

המחשב קופא כאשר לא נוגעים בו כמה דק' אחרי ה Startup

Featured Replies

פורסם

שלום, מערכת בצד <

בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב...

בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב.

תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

הקפצה, אשמח אם מישהו יגיד לי מה לדעתו הבעיה

פורסם
  • מחבר

בוצע.

עדכון : גם אם אני שם את הסיסמא ב Welcome Screen ונכנס ל Windows, במידה ואני לא נוגע בעכבר או במקלדת המחשב קופא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עדכן דריברים..בעיקר את זה של הכרטיס מסך

פורסם

ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון הפיתרון לבעיה הוא 90% הספק כוח של המחשב!!!ואני מוכן להתערב איתכם!

היה לאקסית שלי אותה בעיה שהוא מתאר החלפתי זיכרונות מעבד הרדיסק כרטיס מסך הכל החלפתי חוץ מהספק לא ידעתי כבר מה לעשות עם המחשב הסוף פתחתי את הספק ראיתי בפנים קבלים נפוחים הבאתי ספק 400W גנרי חדש מהחנות שמתי אותה במחשב הפעלתי את המחשב מחדש והכל עבד 100% שווה לבדוק אם זה הספק כוח!!!שיהיה המשך יום טוב אחשלי...

אפילו אם יש לך ספק כוח במחשב אחר תעביר אותו למחשב השני במידה וחיבורים מתאימים ותבדוק אם זה הספק מהנסיון שלי זה הפיתרון לבעיה...

פורסם

הבאתי ספק 400W גנרי חדש מהחנות

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

טוב .

מה אתה רוצה.

על פי ההגיון אין טעם להשקיע באקסית. ;)

פורסם

למה להשקיע אם הם טחונים בכסף והם מתקמצנים לקנות ספק הבאתי לה גנרי זול מהחנות שהמחשב רק יעבוד חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים