עבור לתוכן

מהירות השליחה עושה לי בחילה. עינייני ?

Featured Replies

פורסם

בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה

מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה

מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה

מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי

בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ

3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס

קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 10 ומנסה להוריד באותו רגע

3 4 קבצים אני חונק תחיבור והכל רק בגלל השליחה. כי בשביל להוריד, נשלחת כל פעם בקשה למקור תמשיך לשלוח אלי נתונים,

וזה גם לוקח ממהירות השליחה. התקשרתי לפני שבוע לבזק בילאומי הספק שלי, אמרתי להם מה הקטע, הפנו אותי לעסקי,

שם לא הבינו מה קורה ניסו להוציא ממני תמס' עוסק מורשה ממני, או תטל' של החברה שלי חחחח. וחזרתי על עצמי אני פרטי

שרוצה יותר שליחה, הם חזרו וחזרו על עצמם יש לנו ככה וככה והכי מהר זה חבילה 3MB 150 KB שליחה. אמרתי ידוע לי

אני רוצה יותר מהר. התחילו למלמל בסוף מצאו תירוץ ואמרו שהתשתית קובעת שזה ערוצי זהב באיזור שלי. אמרתי: לא הם

קובעים אלה אתם שמתקמצנים לפרוס יותר שרתים ולחבר פחות אנשים דרך כל שרת ובגלל זה לא נותנים מהירות שליחה.

בסוף לא הצלחתי כלום. לפני זה גם נסיתי לשלוח אליהם מכתב בו חישבתי ערך יחסי של מהירות השליחה למהירות ההורדה,

וכמה יעלה כל כמה ביטים של קצב שליחה נוסף. לא חזרו אלי.

אולי במקרה מישו ממכם מכיר ספקית שבמקרה התחילה לתת יותר מהירות מהרגיל. חשבתי לנסות לפנות לספקים קטנים

כמו AQUANET או ACTCOM URBIS ישראסרב אולי הם יקשיבו :'(

פורסם

אתה לא תמצא ספקית כזאת, מכיוון שכל הספקיות משתמשים בתשתיות של בזק.

ואגב, אתה צודק בהחלט, אבל זו מדינת ישראל מה לעשות..

עריכה: HOT (אם שמעת) היא מתחרה של בזק שתציע את שירותיה בחודשים הקרובים... אז אולי יש תקווה שהיא לפחות תתן מהירות שליחה גבוהה יותר בחבילות שלהם...

פורסם

המהירות שליחה בכבלים קצת יותר מהירה.

וHOT זאת לא חברה חדשה, זה מיסוד של קרטל הכבלים, הכל אותו חרא חוץ מהשם.

פורסם

בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה

מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה

מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה

מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי

בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ

3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס

קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 10 ומנסה להוריד באותו רגע

3 4 קבצים אני חונק תחיבור והכל רק בגלל השליחה. כי בשביל להוריד, נשלחת כל פעם בקשה למקור תמשיך לשלוח אלי קבצים,

וזה גם לוקח ממהירות השליחה. התקשרתי לפני שבוע לבזק בילאומי הספק שלי, אמרתי להם מה הקטע, הפנו אותי לעסקי,

שם לא הבינו מה קורה ניסו להוציא ממני תמס' עוסק מורשה ממני, או תטל' של החברה שלי חחחח. וחזרתי על עצמי אני פרטי

שרוצה יותר שליחה, הם חזרו וחזרו על עצמם יש לנו ככה וככה והכי מהר זה חבילה 3MB 150 KB שליחה. אמרתי ידוע לי

אני רוצה יותר מהר. התחילו למלמל בסוף מצאו תירוץ ואמרו שהתשתית קובעת שזה ערוצי זהב באיזור שלי. אמרתי: לא הם

קובעים אלה אתם שמתקמצנים לפרוס יותר שרתים ולחבר פחות אנשים דרך כל שרת ובגלל זה לא נותנים מהירות שליחה.

בסוף לא הצלחתי כלום. לפני זה גם נסיתי לשלוח אליהם מכתב בו חישבתי ערך יחסי של מהירות השליחה למהירות ההורדה,

וכמה יעלה כל כמה ביטים של קצב שליחה נוסף. לא חזרו אלי.

אולי במקרה מישו ממכם מכיר ספקית שבמקרה התחילה לתת יותר מהירות מהרגיל. חשבתי לנסות לפנות לספקים קטנים

כמו AQUANET או ACTCOM URBIS ישראסרב אולי הם יקשיבו :'(

כמה שאתה צודק !!!! :-\ עם מהירות השליחה הייתה מהירה היינו מורדים הכל הרבה יותר מהר והיינו יוכלים לשתף אחד את השני במה שאנחנו מורדים כי זה לא היה לוקח ימים ! במקום לצרוב הכל על דסקים עם מהירות השליחה הייתה מהירה זה היה פשוט גן עדן כל תוכנות השיתוף הכל היה עובד על מהירות מקסמלית לסוג החיבור ! וזה היה פצצה אבל זה רק חלום וזה רק מלהיות קרוב

פורסם

גם תחשוב על שרתי משחקים.!

כמה שחקנים באותו בית יכולים לשחק באותו משחק רשת (כמובן שבשרתי אינטרנט) גם לקבל פינג יותר טוב ויותר יציב! וגם כמה באותו זמן!

אני זוכר שבהתחלה כבלים לא היו מגבילים את השליחה! אז מישהו שלח לי על 40 יציב!

זה מבאס אבל אין מה לעשות! Welcome to Israel :'(

פורסם

שוב (וכבר נמאס לי לחזור על זה),

כל עוד הכבלים לא יראו יתרון מוחץ אל מול שירותי הפס רחב של בזק מבחינת אפסטרים, לא תיהיה תחרות והדברים לא ישתנו, EVER.

הכבלים פשוט מתחקים אחר בזק ומציגים חבילות זהות במחירים טיפה יותר תחרותיים. זה לא מה שאנחנו, המשתמשים אשר באמת צורכים את הכוח הרב הטמון בפס-רחב, צריכים!

כנ"ל גם לגבי שירותי הטלפוניה העתידיים לבוא, בספק אם תיהיה בכלל תחרות.

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שבשנים הבאות זה ישאר ככה לאי כל להיות ישראל המגעילה חייבת קצת לפחות בזה להתקדם לפי דעתי .

פורסם

שוב (וכבר נמאס לי לחזור על זה),

כל עוד הכבלים לא יראו יתרון מוחץ אל מול שירותי הפס רחב של בזק מבחינת אפסטרים, לא תיהיה תחרות והדברים לא ישתנו, EVER.

הכבלים פשוט מתחקים אחר בזק ומציגים חבילות זהות במחירים טיפה יותר תחרותיים. זה לא מה שאנחנו, המשתמשים אשר באמת צורכים את הכוח הרב הטמון בפס-רחב, צריכים!

כנ"ל גם לגבי שירותי הטלפוניה העתידיים לבוא, בספק אם תיהיה בכלל תחרות.

כל מילה בסלע. אכן זהו המצב בארץ, כמו שכבר נאמר רבות בדיונים קודמים על הנושא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ThePorscher למה אני הולך סחור סחור. מי הספק של האתר הזה וכמה משלמים על החיבור לא כולל החזקת אתר.

<צונזר> נירא לי יש להם תפס הכי רחב מכל האתרים בארץ. אולי bezeqint.net גם.

עריכת המודר: ::)

פורסם

אני לא חושב בזק וגם הספקיות ערוכים להספק יותר פס רחב

בגלל שאין תשתיות

ועם יעשו תשתיות התשלום יעלה בהרבה יותר ממה שהוא עולה היום.

פורסם
  • מחבר

darkman אני לא צריך הורדה. שיתנו לי לפחות רבע מקצב ההורדה שכבר יש לי לשליחה. וזה נכנס טוב מאוד לפס שקיים עכשיו.

פורסם

האתר יושב על שרת בחוות השרתים של SPD.

אין לי מושג כמה משלמים על זה.

פורסם
  • מחבר

SPD זה בארץ ? אם זה חווה אז התשלום כולל הכל כבר, לא נפרד. מה זה זה :cwm34: מבוי סתום.

ב TRACE מראה שזה יושב על נטוויז'יון, הם אחרונים לפני האתר שלכם. יענו הם הספק. איפה אפשר לברר כמה האתר הזה

משלם לספק על הכביש המהיר....

פורסם

למה זה צריך לעניין אותך כמה אנחנו משלמים על אכסון השרת.. ?

פורסם
  • מחבר

לא האכסון מעניין אותי. אלה הספק שלכם אם 600 אנשים גולשים באתר בו זמנית אז יש לכם שליחה יותר מ 18 KBS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים