עבור לתוכן

ניסיון תיקון של GTX 9800

Featured Replies

פורסם

^^^^^

^^^^^

^^^^^

די עם האקדמיה ללשון.

תתרכזו במהות.

:nixweiss:

פורסם

אני מציע לך לנסות להנמיך את המהירות שעון של המעבד/הזיכרון, זה יכול לגרום ליציבות בכרטיס ואז הוא יהיה שמיש משהו.

אם נניח זה יעבוד אז תצרוב לו בביוס שהוא תמיד יעלה עם הנתונים הללו.

פורסם

אני מציע לך לנסות להנמיך את המהירות שעון של המעבד/הזיכרון, זה יכול לגרום ליציבות בכרטיס ואז הוא יהיה שמיש משהו.

אם נניח זה יעבוד אז תצרוב לו בביוס שהוא תמיד יעלה עם הנתונים הללו.

אם כבר, אוליי ניתן פשוט להחליף את הקריסטל לאחד איטי יותר ?

פורסם
  • מחבר

תודה

קודם כל אני רוצה לראות אם הוא בכלל יעלה כמו שצריך בלי מיליון ארטיפקטים ואחרי זה אני כבר יראה איך לשמור עליו בחיים של ימות שוב פעם.

בלי קשר לנושא, איך הכרטיס הזה ? הוא נחשב כרטיס חזק?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון עדכון עדכון

אני שמח להודיע שאחרי אפיה של הכרטיס בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 6 דקות הכרטיס חזר לחיים והוא עובד מצויין ללא שום ארטיפקטים וללא שום בעיות מיוחדות .

אין מאושר ממני - בכל אופן - בגלל שהוא הגיע מפורק אלי אז אין לי את הברגים של הקרור ככה שאשמח לקבל המלצה לקרור טוב שאפשר לקנות בשביל הכרטיס הזה .

תודה לכל מי שעזר :)

פורסם

אתה יכול למצוא ברגים דקים ולהבריג אותם מהכרטיס לקירור (אם יש לך קירור)

יתכן שהם יתפסו בקירור עצמו בין הצלעות או שתקדח חורים בצלעות קירור בשבילהם (אם זה קירור אם heat pipes אל תקדח במקום שבו ה pipes עוברים)

תלביש אל הברגים דיסקיות וקפיצים (כמו של עט) כדיי שהקירור יישב בכוח קבוע ולא ילחץ חזק אל הציפ / יתנתק ממנו כשהקירור + הציפ מתכווץ / מתפשט משינויי טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

תאמת שמצאתי איזה כמה ברגים ככה שהוא יושב פחות או יותר הקירור .

פורסם

הוא אמור לשבת שטוח אל הליבה, ואמור להיות משהוא שיתן לו קפיציות. אחרת כשהוא מתחמם הוא ילחץ אל הליבה (ויכול שוב לגרום לבעיה שהיתה מקודם של הלחמות שבורות אבל בצורה יותר חמורה), ואז כשהוא מתקרר הוא יכול להתנתק מהציפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים