עבור לתוכן

מקדח עמוד או מעמד למקדחה.

Featured Replies

פורסם

אני עובד על פרוייקט חדש עם המון קידוחים קטנים וגדולים.

לקנות מקדח עמוד או מעמד לא מתאפשר לי ממש כרגע מישהו יודע איפה יש סדנא שאולי אני יכול להשתמש בכלים שלהם או אפילו להשכיר לשעה בשביל לסיים את כל הקידוחים ?

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אגב, מקדחת עמוד בסיסית עולה 300-350 שקלים (קטנה של 300W בערך, 60ס"מ גובה).

פורסם

מקדחה + מסחטת תפוזים + אזיקונים ?

פורסם

אין תחליף למקדחת עמוד.

שלי משרתת אותי קרוב ל6 שנים כבר.

גם אלו שמוכרים בהום סנטר ב300 / 350 שקל יעשו יופי של עבודה.

ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

אני מרמת גן. 300-350 ? אתה אומר? ראיתי רק ב 1200 ~ :o איפה אפשר למצוא את זה ?

פורסם
  • מחבר

יש לי דרמל של וולף אבל אני בספק שהוא יצליח לחורר אלומיניום של 3 ס"מ

פורסם

גם מברג + ברגים קודחים לפח יצליחו לחורר אלומיניום. אם כל הזמן תחליף בורג כדיי שיהיה חד

אם הדרמל פשוט תשתמש אם מקדחים חדים, אמור לעבוד

פורסם

א. אני קניתי את שלי ברמת גן (לא זוכר את השם של החנות לצערי), לא רחוק ממכון מור (על גבי אותו הרחוב כמה מאות מטרים משם). עלתה לא הרבה מעל מה שאמרתי. היא מקדחה תעשייתית (לא של חברה כלשהי שתכיר). אבל היא עושה את העבודה כמו שצריך. אל תצפה לקדוח איתה בבטון, אבל למתכת ולעץ עובדת מעולה. צירפתי לה סט מקדחים שעלה קצת יותר ממנה (סט לעץ, סט למתכת, ומקדח מדורג - הוא מקדח יחסית יקר של 200 שקלים בערך, אבל הוא הכרח רק אם אתה צריך לקדוח חורים יחסית גדולים). אני רכשתי אותה אחרי המלצה מחבר שרכש בעבר כבר 2-3 כאלה לחברים שלו וכולם משתמשים בה שנים ומרוצים ממנה מאוד. אני מרוצה מאוד גם כן. קדחתי איתה את כל הפאנלים של המגבר\DAC\ספקי כח שלי, והקידוחים יוצאים מאוד מדויקים וישרים. כמובן שלא יזיק לך מעבר לזה להצטייד בציוד נוסף. כמו שאמרתי, סט מקדחים טוב הוא חובה, גם center-punch הוא דיי הכרחי לקידוח מדויק, ואם יש לך צורך בזה אז גם סט מברזים (בכדי להכין חורים שמוכנים להברגה).

מעבר לזה שיש מקדחה במחיר הזה גם בהום-סנטר של חברת WOLF. אולי לא בכל הסניפים יש אותה בתצוגה, אבל ראיתי אותה לא פעם ב-350 שקלים שם. תקפוץ תבדוק.

פורסם
  • מחבר

לא רחוק ממכון מור אתה אומר ? תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים