עבור לתוכן

זכרון מעומעם TCP ?

Featured Replies

פורסם

משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות

חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי

זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות

היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים

זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP

נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה

זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות

אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה

אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו

זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב העתקתי ממנו תמונה שלו פתחתי אותה אצלי בפוטושופ הוספתי לו שפם ואז החזרתי את התמונה למחשב שלו במקום התמונה המקורית

לא יודע איך עשיתי את כל הדברים האלו שוב נראה לי הזוי

באותה תקופה אני זוכר היה לי איזה חבר אחד כל הזמן חשדתי בו שהוא פורץ לי למחשב על כל פיפס קטן ופופאפ שהיה קופץ לי במחשב הייתי שולח מייל לספקית ומלשין עליו חחחחחח

בראיה לאחור מה הסיכוי שמישהו בכלל פתח את המיילים האלו

אבל מה אני עדיין זוכר איך הייתי מספר לו שאני שולח עליו מיילים כל פעם ואיך הוא היה נלחץ ומתחנן שאשקול בשנית

פורסם

בתקופה של XP, לפני שיצא SP1, המערכת היתה פרוצה בצורה מטורפת. אחת החורי אבטחה הגדולים היה חשיפה של NetBIOS החוצה.

מן הסתם שלא היה FW מובנה וגם אף אחד לא "ישב מאחור NAT" אז לכן סריקה עם כלים כמו X-Scanner היתה מגלה עשרות אם לא מאות שיתופי SMB.

זה ממש לא מפתיע, בגדול. אם אתה זוכר (אני לא יודע מה הגיל שלך) איך ניתן היה להפיל מחשבים בתקופת Windows 95/98/ME וגם עד כמה המודעות לסוסים טרואיניים היתה נמוכה באותה תקופה (לא שהיום יש ל90% מאוכלוסיית המחוברים לאינטרנט מושג).

מחלקות abuse אצל הספקים דווקא מתייחסות ברצינות לכל תלונה, אבל יחד עם זאת בטח גם יודעות לסנן ילדים משועממים כמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים