עבור לתוכן

נייד עסקי לעו"ד - תקציב: 3500

Featured Replies

פורסם

מה אתה אומר על זה?

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm

אמנם מעט חורג, אך עם סוללה חזקה מאד 8 תאים, מעבד חזק מאד, כרטיס מסך חיצוני, מקלדת מוארת - אם הוא יהיה במהלך מצגת בחדר עמום הוא יוכל לראות טוב את המקלדת, משקל טוב, מגיע עם כונן DVD, מסך מט, 3 שנות אחריות בבית הלקוח.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ערב טוב לכולם,

ראשית כל רציתי להודות לכל העוזרים והמייעצים.

Chevy, עושה רושם שה-Dell Vostro 3350 בדגם המתקדם יותר הוא אכן האופציה הטובה ביותר. המון תודה על העזרה, אני אשלח קישור לבת דודתי עורכת הדין לאשכול הזה ואמליץ לה לקבל את עצתך הטובה.

שלך בכבוד רב ובהוקרת תודה עמוקה, ליאור.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים לכולם.

בהמשך ישיר לנושא פתיחת האשכול נתקלתי בבעיה מסוימת תוך כדי בחינת ההצעות בחנויות השונות. נכון לעכשיו למיטב הבנתי ה-Dell Vostro 3350 נמכר בקצת יותר מ-3500 ש"ח ללא מערכת הפעלה ואופיס. הוספת מערכת הפעלה ואופיס בגרסאות הרלוונטיות לבעל עסק קטן העלאתה את המחיר של ה-Vostro למעל 5000 ש"ח.

מאחר ולא רציתי לפתוח דיון חדש רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ לי במסגרת אשכול זה על מחשב נייד במחיר של עד 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה וחבילת אופיס חוקיים למהדרין.

שלכם בכבוד רב, ליאור.

פורסם

אופיס עם רשיון לשימוש עסקי עולה החל מכ700 שקל, ווינדוס חוקי OEM עולה כ300 (אאל"ט אין סיבה שלא לקחת את הגרסה הרגילה ולהעדיף את הPRO). צר לי לבשר לפותח הדיון, אבל בעוד שאכן רוב המחשבים נמכרים עם ווינדוס כלול במחיר, אופיס תמיד יש לרכוש בנפרד. יש מחשבים שמגיעים עם גרסה מותקנת מראש של אופיס, אך תמיד מדובר בחבילה בעלת פונקציונליות מוגבלת, הכוללת פרסומות ושאינה מתאימה לפי תנאי הרשיון לשימוש מסחרי.

יחד עם זאת, אם המחשב נקנה עבור עסק, יש לקחת בחשבון את עניין קיזוז המע"מ המתווסף בחנויות אוטומאטית כשבאים לבחון את המחיר לעומת התקציב.

פורסם
  • מחבר

מאחר ולא רציתי לפתוח דיון חדש רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ לי במסגרת אשכול זה על מחשב נייד במחיר של עד 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה וחבילת אופיס חוקיים למהדרין.

הקפצה.

חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה במחיר של 3500 ש"ח?

פורסם

תבדוק את : lenovo thinkpad edge e320

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים