עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

יש מה לעשות אחרי סוף המשחק ? כבשתי את כל הOUTPOSTS והPATH OF HUNTER/WARRIOR OF RAKAYAT, שליחויות ברכבים וכאלה לא ממש מעניינים ...

היה לי קריסות רנדומליות לחלוטין , לפעמים תוך דקה לפעמים אחרי שעתיים, גם אחרי שהייתי משתמש המון בתפריטים היה מחזיק לפעמים שעתיים, אבל מאז הפאצ' השני לא קרס לי יותר...

אגב כדי לבטל את הMOUSE LAG מסתבר שהיה צריך להוסיף MaxFPS="60" בקובץ קונפיג של המשחק (בMY DOCUMENTS), זה גם מבטל את הMICRO SHATTERING אם אני רושם נכון. מדובר על התופעה שלמרות FPS גבוה מורגש תנועה במעין קפיצות ולא חלק, וזה פותר אותה. אני השתמשי בהגבלה ל55 כי על 60 איכשהו עדיין היה לי הרבה SCREEN TEARING.

אחד הדברים המעפנים זה שיש NEGATIVE ACCELERATION מטורף לחלוטין, תסתכלו במהירות נמוכה כמה אתם מזיזים את העכבר כדי לעשות 360, אחרי זה תנסו לעשות את זה מהר מאוד, ותראו שבאותה תזוזה בקושי זזתם 50 מעלות הצידה. אי אפשר לתקן את זה כרגע, גם הפעלה של תאוצה חיובית מאולצת מהמשחק לא תעזור ותגרום להתנהגות מוזרה של העכבר לרעה, בכל הגדרה שרק תנסו. והפעלה של תאוצה חיובית מהמערכת הפעלה לא תשפיע. אבל שיהיה, לא כזה נורא כי אין כאלה קרבות אינטנסיביים אלא יותר קרבות של דיוק והתחבאות כשאתה רואה איפה נמצא כל אויב עם השיקוי במילא.

• תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה קטע חזק בהזיה השלישית במקדש ...

מבחינת עלילה ומשחקיות סינגל פלייר זה משחק שכבר הרבה זמן לא היה כמוהו מבחינת השקעה ואיכות

פורסם

האוייב עם השיער המצחיק הזה (זה שתמיד היה בטריילרים), פשוט דמות קורעת מצחוק.. חבל על הזמן.. חחחח

פורסם

אגב כדי לבטל את הMOUSE LAG מסתבר שהיה צריך להוסיף MaxFPS="60" בקובץ קונפיג של המשחק (בMY DOCUMENTS), זה גם מבטל את הMICRO SHATTERING אם אני רושם נכון. מדובר על התופעה שלמרות

גבוה מורגש תנועה במעין קפיצות ולא חלק, וזה פותר אותה. אני השתמשי בהגבלה ל55 כי על 60 איכשהו עדיין היה לי הרבה SCREEN TEARING.

[/r]

אני לא מוצא את קובץ הקונפיג , ב MY DOCUMENTS אני מוצא רק GamerProfile

איפה זה נמצא בידיוק?

פורסם

זהו הקובץ קונפיג...השאלה איפה בתוכו? אני מניח שזה ב RenderProfile

וזה רק אצלי או ש SSAO = HDAO = OFF?? פשוט אין לי הבדל בינהם וזה נראה כאילו כיביתי בכלל AO... הדבר היחיד שיש בינהם הבדל של פריימים בודדים

שמתי על HBAO ורק שם אני רואה סוג AO כלשהו

פורסם

תגידו, מאיפה אני מוצא פרווה של Dingo, אני ממש חייב לצוד איזה כמה כאלו בשביל השדרוגים.. אשמח אפילו לקבל נקודת ציון של המפה (X-Y).

פורסם

בין Cliffside overlook לבין מגדל הרדיו באזור הזה.

X:550, Y:670

פורסם
  • מחבר
פורסם

תותחים אתם !

תודה רבה לכם !

פורסם

אגב לא היה לי מושג איפה הם נמצאים עד שחיפשתי את זה בשבילך...

אני השגתי את הפרוות שלי כשקבוצה של 6-7 דינגויים תקפה אותי רנדומלית בזמן שניסיתי להשתלט על מחנה :P

---

למישהו יש מושג איך אפשר להקל על הריגת "כבדים"? הח**ת המשוריינים האלו לוקחים לי משהו כמו 7 הדשוטים מסנייפר עד שהם מתים...

פורסם

אני לא מוצא את קובץ הקונפיג , ב MY DOCUMENTS אני מוצא רק GamerProfile

איפה זה נמצא בידיוק?

אני לא מוצא בקובץ את ה

MaxFPS="60"

פורסם

טוב בגלל שלוקח לי המון זמן לסיים את FAR CRY 2

ובגלל שאחרי זה אני ישחק קודם במטרואיד M -שזה המישחק מטרואיד הרישמי היחיד שלא עברתי עדין מהסידרה העיקרית

אז אני רוצה לתת סקירות קצרצרות על FAR CRY 1-2

שלפי ביקורות שראיתי FAR CRY 3 לקח מה שטוב בשניהם ,וזרק את החרא

טוב קודם כל FAR CRY 1

far_cry1.jpg

כמו כל מישחקי הסידרה ,לפחות בינתים זה מישחק עולם פתוח

בניגוד למישחק השני ,לפחות בPC ,אין אפשרות לשמור מתי שרוצים ,בימקום זה יש צקפוינטים ששומרים אוטומטית

במישחק יש חבילות בריאות ,ויש שכפץ

כמו שרואים בתמונה הבריאות מסומנת באדום והשכפץ בצהוב

אף אחד מהם לא מיתחדש ,ולא חושב שיש אפשרות לקחת איתכם עוד חבילות בריאות ,בניגוד למשחק השני

כדי למלאות אותם צריך לימצוא חבילות בריאות ושכפצים בעולם המישחק

גם צקפוינט דרך אגב לא ממלא את הבריאות ,חוץ ממצב ש"עוברים שלב"

אבל לפחות בPC אפשר לחזור אחורה לאיזה צקפוינט שאתם רוצים ,לפחות בגירסה של סטים

חוץ מיזה יש מד כחול לריצה אני חושב או משהו כזה

ויש בטריה לראיה מיוחדת משלב מסוים של המישחק שמשנה את הגרפיקה ,וככה קל לזהות אויבים

מעבר לזה למרות העולם הפתוח יש מטרות ברורות ,יש הרבה אפשרויות להרוג אויבים

אבל בכללי המישחק נותן לכם משימות ברורות אחת אחרי השניה

ולא זכור לי משימות צד בכלל

חוץ מיזה המישחק הזה יחסית קשה ,למרות שבגירסה האחרונה היה באג ,שזה אולי דפק לי את רמת הקושי

הבאג הזה בעצם נותן לאויבים גם ליראות אותכם מרחוק מאוד

וגם לירות בכם בצורה יותר מידי מדיויקת ,לפחות יחסית לרמה הקלה שבחרתי ,כי רציתי לרוץ על המישחק

בגלל הבאג כל היתגנבות נידפקה ,ולקח לי הרבה זמן לעבור את המישחק

יש קוד לשמור מתי שרוצים ,אבל לא יודע עם זה עובד בסטים או לא

ולא בדקתי טרינר ,כי זה מישחק שקניתי מסטים ,ולא רציתי בעיות עם השרות

בכל מיקרה מישחק נחמד ,לא יותר ולא פחות

בזמנו היה פריצה גדולה בגרפיקה

טוב נעבור לFAR CRY 2 ,שאני כרגע ב50% מימנו ,למרות שעשיתי הרבה משימות צד שבאופן מוזר לא מקדמות את האחוזים בכלל

לפי הבנתי רק משימות ראשיות מקדמות אחוזים שזה מציק לי

far_cry_2_2-t2.jpg

בכל מיקרה בימקום אי טרופי כמו במישחק הקודם ,הפעם זה חור באפריקה

הרבה יתלוננו על המישחק מכמה סיבות

1-מלריה ,כן כן אתם חולים במלריה במישחק ,ומידי פעם המחלה מיתפרצת וצריך לבלוע כדור

פה ושם ניגמר הכדורים וצריך לעשות משימה לקבל עוד

2-נשקים ניתקעים ליפעמים \תיקוני רכב \וכו

למעשה הבעיה הזאת אופכת לפחותה עם משדרגים דברים במישחק גגל שמיתקדמים

אבל עדין מעצבן שלוקח זמן לקחת חבילת בריאות במהלך קרב ,שכל כדור מפסיק את הפעולה

3-עניין האוטובוסים במישחק ,יש אזורים במישחק שאפשר ליקפוץ אליהם דרך תחנות אוטובוסים

הבעיה שצריך להגיע לתחנה הקרובה ,ואז מהתחנה שקפצתם אליה ,אל היעד

בכל מיקרה הבעיות מעצבנות מאוד ,אבל המישחק לא גרוע כמו שחשבתי

בניגוד למישחק הראשון יש משימות צד + לאסוף 200+יעלומים חבואים בעולם המישחק+ליראות מה יש בכל תחנת שמירה של האויבים +לכבוש את כל בתי המיסתור

חוץ מיזה בגירסת הPC אפשר לישמור מתי שרוצים ,ואפשר ליסחוב חבילות בריאות

קונים שידרוגים עם יהלומים ,שאותם מקבלים במשימות מסוימות

חוץ מיזה יש משימות לפתוח שידרוגים נוספים

שזה מאוד טוב

מה שמעצבן אותי מאוד ,זה שיש יעלומים סודים שרובם קל לאסוף ,אבל בחלק קטן מהם צריך לעשות משהו מיוחד להגיע אליהם

ולא תמיד ברור מה

לדוגמה לקח לי יותר מחצי שעה לגלות כלי רחיפה שהיה רחוק מיעלום מסוים שרציתי להגיע אליו

גם אין מפה איפה היהלומים ,בימקום זה יש אור שמופיע בGPS ברכבים

ובמפה שהולכים ברגל אבל צריך להפעיל אותה ואז אין אפשרות להחזיק באותו זמן כלי נשק

עם הדמות היתה יכולה לטפס על כל מישטח זה היה הרבה יותר קל ,אבל זה לא פועל ככה

הרבה מהיהלומים נימצאים במקומות שיש אויבים בהם שזה מעצבן

יש מדריכים ברשת איך לאסוף את כל היהלומים הסודים ,אבל אני קודם אוסף את מה שאני מצליח לבד

בגללי אפשר לעבור את המישחק מהם מאוד בגלל שאפשר לעשות רק משימות ראשיות ,ובגלל שאפשר לישמור מתי שרוצים במישחק

אז לא חיבים לשדרג כלום

אבל אני מנסה לעשות אותו על 100%

למי ששיחק כן יש "חברים " במישחק ,אבל הם מבחינתי חלק מהמשימות צד וכן קראתי על ה...

בכל מיקרה זה מישחק שהיה יכול להיות מאוד טוב ,עם לא היו את הבעיות המעצבנות

לפני כמה שנים שניסיתי אותו ,התרחקתי מימנו מהר מידי ,אבל אפשר לחיות עם הבעיות במישחק אחרי שמיתרגלים

ואני מת כבר להגיע למישחק השלישי ,אבל יקח לי עוד זמן

עם למישהו יש שאלות על המישחקים הקודמים ,אני יהנה אליהם פה

פאקינג אני מקנא בכם שאתם בשלישי

פורסם

אתה לא מוצא MAXFPS="60" כי זה לא נמצא שם, אתה צריך להוסיף את זה לבד (מוסיפים בין הBRIGHTNESS לSHOWFPS , לא יודע אם זה משנה משהו אבל כולם מוסיפים שם), ואני ממליץ לשים פחות מ60 כי על 60 יש הרבה SCREEN TEARING. אני שיחקתי על 55 (ואני חושב שעדיין היה אבל פחות)

ואגב לבחור מעליי, אתה יודע שאתה לא צריך להכיר את המשחקים הקודמים בשביל השלישי, כן ? השני משחק גרוע, תמחוק אותו ותעבור לשלישי פשוט.

פורסם

אני אוהב "להשלים סדרות" ,גם עם יש מישחקים בינונים או גרועים

והשני בינוני ,עם התחלה ממש גרועה

וזה יאפוך לי את המישחק השלישי להרבה יותר מהנה שאני יגיע אליו

פורסם

טוב סיימתי אותו... משחק מעולה, אבל הסוף די meh. במיוחד הסוף ה"רע"

וזה אחד מהמשחקים היחידים שאני רוצה להמשיך להשלים הכל אחרי שסיימתי את העלילה הראשית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים