עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

יש הגדרות כפתורים במישחק

תלך לאפשרויות-שליטה או מה שזה לא יהיה -מקלדת-ושם תיראה מה זורק רימון ותשנה עם זה לא נוח לך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

אם אתה רוצה להמליץ על המשחק לאנשים שעדיין לא שיחקו, יהיה נחמד אם לא תשים ספוילר ענקי בהודעה שלך.

אה סליחה לא ידעתי שאם במשחק יש 2 דמויות רעות שמנסות להרוג אותך אז בסוף הן שורדות... :s05:

סליחה לכל מי שחשב אחרת, לרוב, הרעים מתים בסוף, ועניין עם הציטוטים של אליס זה במעברים בין שלב לשלב אז פה אין ספויילר :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי סוף סוף את המשחק בעצמי. נהנה מאוד, הבעיה שהמשחק לא מפסיק להתרסק. מישהו יודע משהו?

פורסם
  • מחבר

עדכנת את כל הפאצ'ים?

פורסם

התקנה של Steam. עושה את זה אוטומטית, לא?

כאילו - Uplay בתוך Steam. אחד מהשניים אמור לעדכן אוטומטית את המשחק עם פאצ'ים, לא?

בדקתי את זה עכשיו - רשום בתוך המשחק V1.05. ניסיתי את הבסיס - ריסטרט למחשב. אולי זה יעזור.

לא עזר. יש למישהו עוד רעיון?

פורסם

גם אם זה עצמאי אבל זמין להורדה בלבד (ללא עותק פיזי) אפשר לקרוא לזה DLC לדעתי ;)

זה כמו מה שעשו עם Sniper Elite V2 שהוציאו לו את Nazi Zombie Army, רק שפה בניגוד למשחק הזה מדובר ב - DLC מעניין הרבה יותר למשחק טוב פי כמה.

מעניין אם זה ייצא דומה ל - Hard Reset המצויין.

פורסם

התקנה של Steam. עושה את זה אוטומטית, לא?

כאילו - Uplay בתוך Steam. אחד מהשניים אמור לעדכן אוטומטית את המשחק עם פאצ'ים, לא?

בדקתי את זה עכשיו - רשום בתוך המשחק V1.05. ניסיתי את הבסיס - ריסטרט למחשב. אולי זה יעזור.

לא עזר. יש למישהו עוד רעיון?

מישהו? מתסכל פיצוצים. אני על דרייברים הכי חדשים של AMD, אבל אף פעם לא התעסקתי עם ניקוי שאריות. אולי זה הזמן להתחיל?

פורסם

מישהו? מתסכל פיצוצים. אני על דרייברים הכי חדשים של AMD, אבל אף פעם לא התעסקתי עם ניקוי שאריות. אולי זה הזמן להתחיל?

דווקא לי המשחק לא עשה בעיות (חוץ מהבהובים). אני עם 13.2 BETA 5.

פורסם

אני חושד בדרייברים של AMD פשוט כי מדי פעם הוא מוציא הודעה שהוא התרסק וחזר לעבוד באמצע המשחק. הדרייבר, הכוונה. עד עכשיו דרסתי התקנות: התקנתי את הדרייברים החדשים בלי להסיר את הישנים. להתחיל לנקות? יעזור?

עדכנתי דרייברים כי החלפתי לפני שבוע בערך את ה-HD 5770 הישן שלי ב-7870 XT של ספיר.

פורסם

לי יש gtx470 והמשחק עבד יופי עד הסוף!

פורסם

דלפו היום המון סרטוני משחקיות של Blood Dragon, פעם ראשונה אני רואה שקורה משהו כזה למשחק שבקושי הוכרז.

המשחק נראה כמו מוד ל - Far Cry 3 ועוד לא הכי התרשמתי בינתיים אבל יש פה מן פארודיה על Far Cry 3.

Far Cry 3 : Blood Dragon - Gameplay PC/HD (Ultra High)

עושה רושם ש - UPLAY נפרץ ומשם המשחק עצמו הורד והופץ ברשת ומכאן הסרטונים, כשל חמור באבטחה של UBISOFT.

http://www.ign.com/articles/2013/04/09/hackers-obtain-far-cry-3-blood-dragon

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים