עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק בסוף ליפני יומים

מטרואיד M לא היה לי יציב באמולטור ,ודי נימאס לי לשחק בהגדרות אז החלטתי ליצפות במישהו אחר משחק לכל האורך ביוטיוב

ואני צופה בכמה "פרקים" כל יום

בכל מיקרה מהשעתיים הראשונות בערך של FAR CRY 3 אני די מאוכזב ,ההתחלה עצמה טובה הבעיה שלי שאחרי זה הוא יותר מידי AC

ויותר מידי מקונסל ,ולא במובן הטוב של המילה

אני אוהב את הרעיון של פיתוח הדמות שישתפר יחסית למישחק הקודם ,אבל יש דברים מעצבנים כמו עניין הארנק ועניין המקום איכסון לזבל שמשיגים במישחק

כבר הגדלתי את שניהם באיזה דרגה או שנים ,אבל לא ליפני שהפסדתי כסף ופרוות שלא יכלתי לקחת ,כי לא היה לי מקום לאכסן אותם

עוד דבר מעצבן זה שבמיקרה ומשוטטים בעולם המישחק ,המישחק מזכיר כל שניה בערך על המשימה הראשית

וזה מוציא אותי מהעניין של "להיות בתוך המישחק" ,די נימעס אני רוצה לשדרג דברים קודם הוביסופט ,תרדו מימני יחבורות אוכלי חלזונות ...

בכל מיקרה לפחות בינתים המישחק יותר טוב מהראשון והשני ,אבל ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב

• תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה אמולטור אתה משתמש ובשביל מה?

פורסם

זה לא קשור לדיון

בגדול זה אמולטור שנותן לך גימקיוב וWII בPC

אבל לא רוצה לזהם את הדיון על זה

פורסם

החל מגרסה 1.04 ששוחררה לא מזמן אפשר לבטל את כל התזכורות המעצבנות.

פורסם

לא ידעתי ,אבל מסיבה מסוימת אני לא יתקין אותה ....

אני ישאר ב1.2

פורסם

מערכת ניהול מה שאתה סוחב הייתה גם ב-STALKER לדורותיו. זה הופך את המשחק לאמיתי יותר: תסחוב מה שאתה צריך, אחר כך אוצרות.

פורסם

מערכת ניהול מה שאתה סוחב הייתה גם ב-STALKER לדורותיו. זה הופך את המשחק לאמיתי יותר: תסחוב מה שאתה צריך, אחר כך אוצרות.

אני לא רואה את המישחק כRPG ,וגם בRPG שעושה את ההגבלות האלו זה מעצבן אותי מאוד

אני יכול להבין הגבלה על תרופות ותחמושת ,לא לעשות את המישחק קל מידי גם ברמות הקשות

אבל פאקינג כסף ואוצרות ?

בכל מיקרה מחר יש לי יום חופש ,אז אני הולך לחרוש על המישחק

פורסם

^^ מסכים.

לפחות הקטע עם הכסף, למה לעזאזל צריך להכין ארנקים יותר גדולים כדי להחזיק שטרות? כמה מקום כבר תופס סטפה של דולרים? דבילי.

בכללי, משחק נחמד.

ברור שקפיצת מדרגה מהראשון והשני אבל לא מבין את כל ההייפ וההשוואות לRPGים סגנון SKYRIM. קשר מקרי לחלוטין.

פורסם

הארנק שיש עליך הוא היחיד שאתה יכול לאחסן בו כסף, או שיש Stash כמו ב-RPGים למיניהם שבהם אתה יכול לאכסן כסף?

פורסם

יש 2 דברים לכסף שראיתי

1-הארנק ,שמאוד מומלץ לשדרג אותו על ההתחלה

2-כל מיני אוצרות שמוכרים בחזרה לחנות

וגם פה יש לך בהתחלה מקום איכסון מאוד קטן ,ככה שגם זה מאוד חשוב לשדרג בהתחלה לפתח את הדמות

יתר הדברים ,זה כבר תלוי ברמת קושי ווהרמה שלך ,עם כדי ליטרוח לשדרג או לא

בכל מיקרה בסוף היה לי יום עמוס ,אז עוד לא חזרתי למישחק

אבל אני מקווה לתת איזה שעה מישחק היום

פורסם

הארנק שיש עליך הוא היחיד שאתה יכול לאחסן בו כסף, או שיש Stash כמו ב-RPGים למיניהם שבהם אתה יכול לאכסן כסף?

הארנק זה המקום היחיד (שאני ראיתי לפחות) שבו אפשר להחזיק כסף. אין בנק או משהו כזה.

כמו שקרירין אמר, יש כל מיני חפצים שאפשר למכור לחנות בשביל כסף אבל צריך להחזיק אותם כל הזמן (יש לך מקום מוגבל בINV) ואין STASH

בקיצור, מהר מאוד אתה מגיע למצב שיש לך יותר מידי כסף וחפצים למכירה ככה שאתה חייב לבזבז או לשדרג כי אין לך מקום בארנק / INV

דבילי..

פורסם
בקיצור, מהר מאוד אתה מגיע למצב שיש לך יותר מידי כסף וחפצים למכירה ככה שאתה חייב לבזבז או לשדרג כי אין לך מקום בארנק / INV

דבילי..

בדיוק מה שאני חושב

לא משהו ששובר את המישחק ,כי אפשר פשוט לשדרג קודם בימקום לעשות משימות רגילות

שזה אומר לצוד חיות מסוימות ולקחת את הפרווה ,ויש מפה במישחק איפה החיות שצריך ,וגם קפיצות מהירות במפה קרוב לאותם איזורי ציד

הבעיה שזה משעמם לצוד חיות ,וסתם לוקח זמן

זה לא RPG או אק אנד סלס ,שיש מכיניקה כיפית להרוג חיות ,בFAR CRY 3 ,זה פשוט משעמם

מה גם שצריך בשלב מסוים ליפתוח עוד את מפת העולם ליראות איפו יש סוגי חיות אחרות להמשיך לשדרג

וזה נעשה על ידי טיפוס לתחנות רדיו,שקצת כיפיות ,אבל לא משהו מיוחד

בכל מיקרה המישחק הזה הרבה יותר טוב מFAR CRY 2 ,וזה לא בעיה מעצבנת כמו המלריה בFAR CRY 2 שנימשכת לאורך כל המישחק

אבל עדיין זה מעצבן להתחיל את המישחק ככה

יש אומנם הגבלות כאלו במישחקים אחרים דוגמת הרבה ממישחקי זלדה

אבל בזלדה השידרוגים הגדולים לא באים מהרבה כסף ,ככה שזה לא מפריע באמת

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב מחדש את הדיון

בימים האחרונים נתתי הרבה זמן למישחק

סימתי עם כל הלצוד חיות המעצבן ,כולל החיות המיוחדות

רציתי לעשות את כל המיגדלים והמוצבים ,אבל המישחק לא איפשר להגיע לכולם ,כי צריך ליתקדם בעלילה הראשית

אז התחלתי בינתים לאסוף אוצרות לסוגיהם ,במקומות שאפשר

גיליתי שאפשר ליקנות מפות לאוצרות כמו בAC3

מה שמעצבן זה שיש מקום עם אוצרות שאני לא יכול לאסוף עד שאני יעשה מסימה באותו המקום

אפילו לנסות להגיע עם רחיפה לא הצליח ,כי המישחק פשוט מוריד את זה למטה ,לפני שאפשר ליכנס

מעבר לזה עשיתי הרבה מהשידרוגי הדמות ,ויש לי את כל הנשקים

פורסם

אם אני לוחץ על farcry3_d3d11 זה פותח לי את uplay ולא ישירות את המשחק. האם בכל זאת זה אומר שהמשחק הוא בdx11?

פורסם

אני חושב שכן

בכל מיקרה דוח יתקדמות שלי

הגעתי לחלק השני של המישחק

זה אומר שמקום שהיה חסום לי ניפתח סוף סוף

מעצבן אותי שעשו חסימה מלאכותית כזאת ,כי זה עצר אותי מלעשות את כל המיגדלים \הבסיסים\ואוצרות נו טוב

סך הכל מישחק חביב ,אבל רחוק מאוד מההיפ שעשו לו

האויבים ממוחזרים ,ורציתי יותר גיוון ממישחק כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים