עבור לתוכן

לא מבין איך להגדיר ACCESS POINT

Featured Replies

פורסם

שוב שלום אנשים.

כמו תמיד, עד כמה שאני חושב את עצמי מבין במחשבים, מגיע היום הזה שיש משהו שאני לא מבין איך עושים.

יש לחבר שלי ראוטר BR-6428N ונקודת גישה EW-7416APN.

המצב הוא כזה. הראוטר שלו נמצא בקומה למעלהומחובר למודם ADSL. הנקודת גישה קומה מתחת.

הוא רוצה לשתף את האינרטנט עם ה ACCESS POINT שיתחבר עם הראוטר בצורה אלחוטית ואת ה ACCESS POINT לחבר למחשב באמצעות כבל (יש חיבור אחד על המכשיר לכבל).

ניסיתי על UNIVERSAL REPEATER ובראוטר על AP, אבל זה עבד רק אם התחברנו אלחטית דרך המחשב הנייד ל ACCESSPOINT. אם הכבל זה פשוט לא עבד.

ניסיתי לשחק עם הגדרות ה DHCP, כי גם זה היה על DISABLED, והצלחנו לקבל IP אוטומטית, אבל אין אינרנט, איזשהי בעיה עם ה DNS. לא מצאתי הגדרות ב ACCESS POINT להגדיר DNS. עד כמה שאני זוכר אם הגדרתי DNS בווינדווס אז כן היה אינטרנט. אבל הבעיה שהוא רוצה לחבר כבל מה ACCESS POINT לממיר שיהיה לו VOD, ושם לא ראינו אופציה להגדיר DNS.

לא הצלחתי למצוא בשום מקום הסבר על חיבור דרך כבל ל ACCESS POINT עם חיבור אלחוטי לראוטר.

האם בכלל צריך להגדיר על UNIVERSAL REPEATER?

האם בכלל זה אפשרי?

כמובן שגם צריך שמחשב נייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית, ולא רק ה ACCESS POINT. לפי מה שהבנתי ה AP Bridge‐WDS אמור לאפשר את זה. הכנסתי בכל אחד את ה MAC של השני, אבל זה לא עבד.

בבקשה עזרה!

פורסם
  • מחבר

לא משתנה הסתדרתי תודה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא משתנה הסתדרתי תודה

אבל אני משתגע ולא מצליח לחבר את ACCESS POINT שלי אשמח אם תעזור לי בהסבר ומה עשית שזה עובד

פורסם

קראתי הכל. והשאלה היא האם הרואטר יכול לשדר בצורה אלחוטית לACCESS POINT

הכתובת של הרואטר של בזק היא 10.0.0.138

ACCESS POINT הכתובת היא 192.168.1.2

השאלה איפה אני צריך לשנות את הכתובת ואיזה כתובת לתת ל ACCESS POINT

פורסם
  • מחבר

כן אתה יכול לשדר ל AP בצורה אלחוטית.

זה לא משנה איפה אתה משנה את האיי פי, רק צריך שהם יהיו אותו דבר. (אני עשיתי את זה קצת שונה).

אם זה היה אצלי הייתי בודק אבל סידרתי את זה לחבר שלי.

פורסם

באיזה לשונית אני משנה את זה האייפי

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את הממשק של הראוטר וה AP שלך.

פשוט תעיין בחוברת הפעלה שלו. אם אין לך, פשוט תחפש את השם הדגם + MANUAL בגוגל.

מצטער אבל אין לי איך לעזור כרגע.

פורסם

טוב מצאתי פתרון פשוט מקווה שיעזור לאנשים שיש להם ראוטר של בזק מסוג D-LINK 6740U

מרכז הרשת והשיתוף שנה הגדרות מתאם. לחיצה על המקש הימני מאפיינים נכנס interlect protocol ipv4 נשנה לכתובת של access point לכתובת ביררת המחדל שלו שרשום לכם

נחבר את כבל הרשת access point

נכנס לדפדפן נרשום את כתובת של access point לדוגמאה 192.168.1.254

נכנסים access point

נכנס בלשונית wireless mode

בלשונית bridge to bridge point with ap mode

מסמנים את שניהם

יורדים קצת למטה

בלשונית survey

לוחצים לאחר מכן תופיע לכם רשימה של הרואטר שלכם וגם אחרים סמנו את הראוטר שלכם תעשו connect

ואתם מחוברים.נתקו את כבל הרשת וחברו בחזרה לראוטר שלכם במחשב הנייח מרכז הרשת והשיתוף שנו הגדרות מתאם ותסמנו קבל אייפי באופן אוטומטי

אין צורך להתעסק בהגדרות האייפי בכלל

עכשיו אתם יכולים לנתק את access point ולמקם אותו איפה שאתם רוצים בחיבור לחשמל בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים