עבור לתוכן

דיי להיות אדישים עזרו לי!!! מיפרט מושקע ב6000 אלף צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים

היום אני חייב להחךיט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!!

1. מה התקציב המקסימאלי? 6300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:יעודו הוא גיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1200על1080 23IN

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אולי קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP/TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

ברצוני לבקש ממכם שתחללו במיפרט גם כרטיס קול כרטיס רשת וכאלה פרטים שוליים שמחירים יהיה ממצא

מעבד:

Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

או

Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: 1270

לוח אם:

GA-Z68X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪741

או

MSI P67A-G45 B3 P67 Chipset במלאי!, יחידות 1

מחיר:672

זיכרון:

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7,

יחידות 1-מחיר: 374

דיסק קשיח:

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ ,

יחידות 1-מחיר: 260

כרטיס מסך:

6850 1GB GDDR5 PCIE

כמות: 2 - מחיר: ₪630

או

PNY GeForce GTX570 1280MB GDDR5

כמות: 1 - מחיר:1400

מארז+ספק:

Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt,

מחיר: 549

או

Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 -

מחיר:650

צורב: LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

₪116

מערכת קירור:

Thermalright Ultra 120 Extreme + TT ISGC 120mm Silent Fan

תחיר:238

מסך: Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel

מחיר: 940-1050

סה"כ 5764-6000

אני מקווה שהפורמט הזה הוא נכון וטוב לנתונים שצינתי ולמחיר המושקע בבקשה תנו את חות הדעת את השיפורים שאתם שחושבים שצריך לעשות תודה רבה

פורסם

זה לא אדישות שמונעת מאנשים לעזור לך, אלא הדברים הבאים:

1. אתה פותח נושאים בלי הכרה באותו נושא במקום לדבוק בת'רד המקורי שלך - ספאמינג.

2. אתה מנסה לעשות הפרד ומשול, שזה ב99% מהמקרים רעיון רע, כי גם אם תקבל את כל מוצר במחיר הכי נמוך, עדיין במקרה של ממימוש אחריות תהיה תקוע מול מלא חנויות.

3. אתה לא מבין את זה אולי, אבל נראה שמה שאתה מעוניין זה לשמוע "אמן!" על דבריך, אתה לא מקשיב לדברי חברי המדור.

פורסם
  • מחבר

אני פותח הרבה נושאים ביגלל האדישות של רוב האנשים פה שלא עונים ולא עוזרים במהומה ובימקום זה הם מיתעסקים בלחנך לא יכלת לתת משוב למה שאני רוצה ליקנות במקום לנסות לחנך אנשים.

אולי אתהלא מבין אבל אני לחוץ בזמן אני קונה את במחשב היום ואני רוצה לדעת שאני עושה את ההחלטה הנכונה לכן פניתי לפורום הזה אבל בימקום לקבל תשובות אני רק מיתחנף בבקשה תעזרו לי פונה באותו פורום למאה מקומות בשביל לקבל משהו פשוט יחסית מיפרט שראוי את הכסף שמושקע

פורסם

במה בדיוק אתה צריך עזרה? קיבלת כבר מפרטים על ימין אמצע ושמאל!

בגלל שאתה לא סגור על עצמך ואין לאיש מושג מה רמת הידע שלך וההחלטיות שלך קשה יותר לעזור לך

אם אתה לא מבין במחשבים ולא רגיל להתעסק איתם חוץ מלשחק משחקים אז אין טעם לדבר איתך על OC

ותוכל לחסוך כמה מאות שקלים אם תלך על מעבד 2500 רגיל ולוח H67

לגבי השאלה שלך הלוחות היום כוללים כרטיס רשת וכרטיס קול ואין צורך לקנות בנפרד

לחברי הפורום יש דעות שונות ואתה הוא זה שקונה בסופו של דבר ועליך מוטלת ההחלטה הסופית

לא הוספת את המקלדת והעכבר למפרט -- עכבר קח את הMX518 הוא אחד הטובים ביותר וזולים -- מקלדת תבחר לבד בחנות

קח בהכרח את הבאנדל מארז של LANCOOL -- האריזה מהודרת למחשב על והיא ראויה יותר מהANTEC

לגבי הכרטיס מסך אתה מוזמן להמשיך להתלבט עד מחר --- חלק יאמרו זה יותר טוב וחלק יאמרו זה יותר טוב

שמתי לב שהנטיה היא לכוון שני ה6850 אז תחליט כבר לבד

זהו מה עוד אתה רוצה יש לך כבר הכל

פורסם

אני פותח הרבה נושאים ביגלל האדישות של רוב האנשים פה שלא עונים ולא עוזרים במהומה ובימקום זה הם מיתעסקים בלחנך לא יכלת לתת משוב למה שאני רוצה ליקנות במקום לנסות לחנך אנשים.

דווקא במקרה שלך קצת חינוך לא היה מזיק. במינימום, שיפור כתיבה בסיסית בעברית.

פורסם

הבחירות שלך מתבוססות על הטרחה שאליה אתה מוכן

מעבד- בבסיס i7 בכל זאת טיפה יותר חזק מi5. אבל אם אתה עושה OC לi5 הוא הופך לעדיף.

כרטיס מסך- רוצה שקט ראש מוחלט לך על GTX570, מוכן לטרוח קצת בשביל ביצועים עדיפים 6850 CFX כנראה עדיף

לוח אם- תלוי במעבד וכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים