פורסם 2011 ביולי 1014 שנים תלוי כמה יתחמם. במקרים קיצוניים יהיו לך תקיעות וריסטים.עם מארז מאוורר מספיק (ועדיף עם שני מאווררים מקדימה) לא אמורה להיות בעייה.
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר כרגע יש לי מחשב עם E6750, 2GB זכירון וכרטיס מסך 8500GT ומארז של Hec עם ספק גרוע של חברה סינית והמחשב מתחמם ולמרות זאת אין שום ריסטים ואין כלום למרות שהמחשב רועש ומתחמם. ואיזה מארז יהיה מספיק מאוורר ויש לו שני מאווררים מקדימה?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים לזה תצטרך מארזים יקרים יותר. ה-antec 900 למשל כולל 2 מאווררים מקדימה, ה-cm haf 922 כולל מאוורר אחד גדול 200mm מקדימהעוד אופציות הם lancool k63, nzxt tempest, antec df-30
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר והם יגרמו לחריגה מהתקציב? הם יכנסו במקום שאמרתי? אולי אפשר לשים את המחשב על הרצפה מצד ימין ואז לפתור את הבעיה?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר אוקיי אז המפרט הכי משתלם בתקציב הזה זה המפרט של maya1 ולא המפרט שהציעו לי מKSP השני ואז לשים את המחשב מימין למקום הזה שבו הוא יתחמם. והמחשב לא יתחמם ולא יספוג אבק ולכלוך אם אני אשים אותו מימין למקום הזה?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים הכל יהיה בסדר גמור, אבק כל מחשב סופג.כל כמה זמן מומלץ לנקות את פנים המארז עם פן לשיער (לא על חום) או אוויר בלחץ.
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר אז המפרט שהכי מומלץ זה המפרט שmaya1 נתן? אתה ממליץ לשנות שם משהו חוץ מהמארז?
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל אני רק רוצה לשאול אם המארז Antec One Hundred יותר טוב מהמארז שmaya1 הציע לי? האם הוא מקורר יותר טוב ושווה את התוספת כסף עליו? האם הספק כוח שבמפרט של maya1 הוא ספק כוח אמין וחזק?
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים לדעתי הוא טוב יותר. מארז זה גם רהיט בחדר, אני מעדיף את המראה הסולידי יותר של האנטק.הספק מספיק בהחלט ואיכותי ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.