עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם CS 1.5

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו.

מה קורה פה ואיך מתקנים?

תודה רבה מראש,

ניר.

פורסם

קודם כל, CS = :cwm8:

פשןט אל תצא מהמשחק ;D

עכשיו, הבעיה שלך ככל הנראה בדרייברים \הגדרות של כ. המסך שלך, נסה לשחק איתן קצת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, CS = :cwm8:

פשןט אל תצא מהמשחק ;D

עכשיו, הבעיה שלך ככל הנראה בדרייברים \הגדרות של כ. המסך שלך, נסה לשחק איתן קצת.

דבר ראשון CS הוא אחד המשחקים היותר כיפיים שקיימים ולא סתם הוא נשאר בכותרות כ-4 שנים לאחר הוצאתו.

דבר שני, עם מה לשחק? מה יכול לגרום לזה?

דבר שלישי, אולי יש מישהו עם פתרון אחר?

תודה מראש,

ניר.

פורסם

מצטער אבל אין פתרון לזה, זוהי בעייה שקוראת בכל מחשב, לא משנה איזה דרייברים ולא משנה איזה כרטיס מסך (קורה כשאתה משתמש בOpenGL)

פורסם

או שלא הבנתי את הבעיה או שהיא לא קיימת אצלי

כשאתה בתוח משחק ואתה עושה ESC ואז עושה RESUME הוא לא חוזר לך למשחק?

פורסם
  • מחבר

או שלא הבנתי את הבעיה או שהיא לא קיימת אצלי

כשאתה בתוח משחק ואתה עושה ESC ואז עושה RESUME הוא לא חוזר לך למשחק?

כן, זאת הבעיה. כשאני לוחץ על Resume הוא מביא אותי למסך שחור או למין מסך כזה סטטי ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו.

ניר.

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל אין פתרון לזה, זוהי בעייה שקוראת בכל מחשב, לא משנה איזה דרייברים ולא משנה איזה כרטיס מסך (קורה כשאתה משתמש בOpenGL)

אז אי אפשר לבטל את השימוש ב-OpenGL? אין שום פתרון?! זה לא הגיוני.... לחבר שלי על המחשב זה לא קורה....

ניר.

פורסם

אתה יכול לשנות ל Direct3D אבל זה לא יראה משהו, בלכ אופן, לא נתקלתי בבעיה הזאת אף פעם ואני משחק 5 שנים ועל הרבה מאוד מחשבים...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשנות ל Direct3D אבל זה לא יראה משהו, בלכ אופן, לא נתקלתי בבעיה הזאת אף פעם ואני משחק 5 שנים ועל הרבה מאוד מחשבים...

ממש מעודד.... הקטע שזה לפעמים חוזר למשחק ולפעמים לא, תלוי במצב רוח שלו באותו יום... :P :-\

ניר.

פורסם

גם לי זה קרה כמה פעמים, בעיה עם כל הריידונים בOPENGL.

או שתריץ על DIRECT3D( המשחק הוא די חלש, אז אם תפעיל AA\AF גם תראה טוב וגם תקבל FPS נורמלי) או שתסתדר עם זה ;o

דריברים מעודכנים?

פורסם
  • מחבר

גם לי זה קרה כמה פעמים, בעיה עם כל הריידונים בOPENGL.

או שתריץ על DIRECT3D( המשחק הוא די חלש, אז אם תפעיל AA\AF גם תראה טוב וגם תקבל FPS נורמלי) או שתסתדר עם זה ;o

דריברים מעודכנים?

דבר ראשון, איך מריצים על Direct3D?

דבר שני, מה זה להפעיל AA\AF??

ודבר שלישי, אני חושב שהדרייברים מעודכנים? איך יודעים ומה הגרסא האחרונה?

ניר.

פורסם

אצלי זה גם על DX זה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים