עבור לתוכן

I7 860 2.8Ghz@2.93Ghz קירור סטוק של אינטל, טמפ' בפריים95 של 100 מעלות , הגיוני??

Featured Replies

פורסם

יש לי קירור סטוק של אינטל,

מעבד I7 860 , נמצא בOC ממש מינימלי של 2.93 במקום 2.8,

הטמפ' בIDLE עומדת על 55 מעלות.

הטמפ' במאמץ מגיעה ל100 מעלות עם PRIME 95.

בדקתי גם בביוס , הטמפ עומדת של עם 58 מעלות.

הנה תמונות שמראות את זה.

גם של REAL TEMP גם של CPU-Z וגם של PRIME.

אם אתם אומרים שהמעבד לא מורכב טוב, אז בדקתי את זה עכשיו פעמיים (הרכבתי כבר המון גופי קירור, זה לא פעם ראשונה).

כל הבדיקות נעשו שהמארז פתוח, יש זרימת אוויר ממש טובה במחשב.

מקדימה למטה מכניס אוויר, בתור המארז איפה שהכוננים של ה5 וחצי יש מאוורר ממש חזק של איזה 90CFM, עוד מאוורר של 110 CFM מאחורה שמוציא אוויר, ומאוורר נוסף של 110CFM שמוציא אוויר.

מה יכול לגרום לטמפ כזאת גבוהה? יש מצב שזה הקירור הזה שהוא פשוט כזה מעפן?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה לסגור את המארז. כשהוא פתוח אתה למעשה מפר את זרימת האוויר.

פורסם

אני לא יודע אם איזה קירור אתה אבל אני עם מוגן 2 וטמפ' בIDLE הם 38 מעלות - ואני גר באילת !

תבדוק את איכות המשחה ואת איכות הגוף קירור

פורסם
  • מחבר

אמרתי באיזה קירור אני משתמש חח, הקירור סטוק של אינטל, בכל מקרה, סגרתי את המארז והתוצאות אותו הדבר, רק בIDLE טיפה פחות ב2 מעלות, אבל עם RPIME זה מגיע תוך 5 שניות ל80 מעלות, ותוך 10-15 שניות ל95+ אף עד 100.

הגוף קירור עצמו ממש חם של המעבד, ככה שזה לא קשור למשחה, כי הוא מעביר את החום כמו שצריך, אחרת הגוף קירור לא היה מתחמם, בכל אופן, נראה שזה חרא של קירור, אני ארצה לקנות קירור , אין צורך בOC, מה אתם אומרים על KATANA 3?

פורסם

אז למה בעצם אתה מריץ PRIME95 ?

פורסם
  • מחבר

לראות מה הטמפ שהוא מגיע במאמץ, היה לי חם מאוד בחדר לעומת חדרים אחרים, אז אמרתי בוא נבדוק טמפ', הפעלתי את הREAL TEMP, ויום אחרי בדקת את הטמפ' המקסימלית, והוא הגיע ל89, זה ממש חם ומסוכן למעבד, אני רוצה לצאת מהאיזור המסוכן.

בכל אופן, המתח שכרגע המעבד נמצא עליו, זה תקין? או שזה גבוה מידי? מישהו יודע מה המתח שאמור להיות עם המעבד הזה בסטוק?

עידכון:

במקרה שמתי לב שהיה לי MX-2 בצד, מרחתי וזה הוריד לי מ58/100 ל48/77 IDLE/FULL LOAD.

פורסם

אל תצפה לגדולות מהקירור סטוק..אלו הטמפ' במיוחד בימים החמים האלה..

פורסם
  • מחבר

וקירור כמו KATANA 3 אילו טמפ יתן לי?

אם כרגע זה על 48/77 IDLE/FULL LOAD, בערך לכמה אני יכול לצפות? פשוט לא מצאתי שום ביקרות שמשווה בין הBOX לבין הKATANA 3.

פורסם

אף אחד לא נביא..הKATNA 3 יוריד את הטמפ' משמעותית..כמה בדיוק קשה להגיד..

פורסם
  • מחבר

לא ציפתי שתנבא... ציפיתי שתביא לי ביקורת עליו, אני חיפשתי ביקורת של ההבדל בין KATANA 3 לקירור סטוק על מעבד של אינטל כלשהו, שתיהיה לי פרופורציה.

אפשר לקבל ביקורת כלשהי עליו? אני לא מצאתי משהו שמראה את זה.

פורסם

בתור התחלה תבטל את הOC, ממש זניח ומיותר וגם אים הוא היה מביא תועלת לא בטמפרטורה שהוא מגיע אליה.

ניראה שהחלפה של גוף קירור היא חיונית.

כאשר הטמפרטורה תהיה אידיאלית ועדיין תהיה מעוניין בOC תכנס לפורום אובקלוק.

פורסם

איכות המשחה?

אני אישית ממליץ על קירור חדש עם אתה תירצה לעשות OC בעתיד או משהוא..

וזה אמור להוריד את הטמפ' משמעותית..

פורסם

כרגע גם ללא שום OC הוא צריך להחליף קירור אין לי מושג איך המעבד מגיע לטמפרטורה הזאת,

כנראה שזה הקיץ, בחורף המעלות היו בסדר?

כנראה שזה גורם הבעיה הרבה זמן לא שמעתי על מישהו שהמעבד מגיע ל100 מעלות,

גם באורקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים