עבור לתוכן

ג'יפורס 3 לעומת Radeon8500

Featured Replies

פורסם

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

פורסם

מי שאמר לך את זה אידיוט.

מה שיש ב- GF3 שניתן לתכנות זה ה- Vertex & Pixel Shader (גרסה 1.1 למען דיוק) ואותו הדבר יש גם ב- Radeon 8500 אשר גירסתו היא 1.4 (כן, יותר חדש/טוב מה- GF4 Ti).

בשני הכרטיסים ניתן לתכנת את המצללים ( ::)) כך שהם שווים בקטע הזה (כמובן שהראדון הרבה יותר טוב אבל זה כבר בלי קשר לדיון זה).

פורסם
  • מחבר

You have received a message!

לא ניתן לתכנת את הרדיאון.

יש למישהו לינק שמראה אחרת? יפני?

הפניתי אותו הנה. נראה אם הוא יבוא ;D

פורסם

"נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?"

לא. בלי קשר לאיכות שתמונה שבה RADEON עוקף את GF3 לארוחת בוקר, זה ברור RADEON 8500 (אני מדבר על הדגמים המקוריים של ATI עם מהירות שעון 270MHz אם אני לא טועה) עוקף את GF3 כי RADEON 8500 בכלל נועד להתחרות בGF 3 TI500, הגירסה המהירה יותר של GF3. לכן הוא עוקף אותו גם באיכות וגם במהירות. המקורי נדמה לי עולה בסביבות 1300 ש"ח או שזה 1700 ש"ח..... לא זוכר בדיוק.

פורסם
  • מחבר

"נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?"

לא. בלי קשר לאיכות שתמונה שבה RADEON עוקף את GF3 לארוחת בוקר, זה ברור RADEON 8500 (אני מדבר על הדגמים המקוריים של ATI עם מהירות שעון 270MHz אם אני לא טועה) עוקף את GF3 כי RADEON 8500 בכלל נועד להתחרות בGF 3 TI500, הגירסה המהירה יותר של GF3. לכן הוא עוקף אותו גם באיכות וגם במהירות. המקורי נדמה לי עולה בסביבות 1300 ש"ח או שזה 1700 ש"ח..... לא זוכר בדיוק.

הכוונה היא מבחינה טגנולוגית, מבחינת החוזק הם שווים בערך (לפי טום).

פורסם

אכן... מה שניתן לתיכנות הוא רק ה- Shaders...

יש דיבורים על כך שב- R300 יהיה מנוע T&L בר תיכנות... האממ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים