פורסם 2011 ביולי 814 שנים אהלן..היום הסוני נכבה והנורה האדומה הבהבה, זה חוזר על עצמו, וזה קורה כשהוא עוד בתפריט הראשי.שמתי לב שלא יוצא אויר מאחורה באותה כמות\מהירות כמו פעם, המהירות של המאוור בפנים משתנה או שהלך המאווררובגלל זה הוא מתחמם לי??הסוני כבר לא באחריות, מה עושים?שבת שלום..
פורסם 2011 ביולי 814 שנים RLOD זה בXBOX360 אתה מתכוון לYLOD -הנורית אופכת לצהובה אחרי זה ? עם כן יש לך YLOD יש מדריכי תיקון לזה אבל בגדול אני ממליץ לך למכור אותו תקול וזהו חבל על היתעסקות פשוט כי בדרך כלל התקלה חוזרת אחרי זמן קצר
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר לא נדלקת מנורה צהובה אחרי זה. ממשיכה להבהב באדום.זה בכלל קשור לחום?כי הוא לא במאמץ
פורסם 2011 ביולי 814 שנים עם אין צהוב אחרי ההבהוב אז לא יודע תחפש בגוגל באנגלית "תקלות PS3 נפוצות" ותבדוק מה הבעיה במקרה שלך
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אם הPS3 שלך שמן - אין לו עוד הרבה לחיות.יכול ליהיות שהלך המאוורר - אבל מהרגע שהקונסולה התחממה אם היא מגיעה למצב שכמה דקות והיא נכבית - היא הלכה כבר.נצל את זה שהיא עוד נדלקת לסנכרן TROPHIES ולנסות לגבות אותה (תפעיל עליה מאוורר מהצד , רציני ומניסיון).אם הוא לא שמן - יש מצב לתקלה אחרת.ליביו
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחבר אוקי תודה לך.באיזה מחיר אפשר למכור אותה במצבה? או בחלקים?וסתם שאלה .. עדיף לחכות לps4 או לחזור למחשב? כל משחקי המחשב תומכים בגיים פד?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים תלוי מאוד מה יש לך המכשיר מקולקל +2 גימפאדים מקורים במצב טוב +- 500 שקל תלוי בשוק משחקים תלוי איזה ציוד עיקפי תלוי מה יש לך בעניין לחזור לPC או לא שיקול שלך היום המון משחקים תומכים בגימפאד אבל זה לא השיקול היחיד
פורסם 2011 ביולי 914 שנים קרירין עוד לארג' איתך לדעתי.במקומך הייתי קונה PS3 יד שניה.ה4 עוד לא ממש קרוב לליהיות בשוק (אפילו לא הוכרז וחוץ משמועות אחרונות - הדיבור הוא לכיוון הכרזה עוד שנתיים לפחות) ויש לך כבר מלאי משחקים.מחשב טוב יעלה 4 , PS3 משומש (SLIM כלשהוא) יעלה פחות מ1000 (חדש זה 1750 עם אחריות של ישפאר)ליביו
פורסם 2011 ביולי 914 שנים אל תגזים פחות מ1000 אולי לשמנים אבל הSLIME משומש מצב טוב בערך 1200 אנחנו לא בארצות הברית
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחבר מחשב שיריץ משחקים כמו הPS3 (720P) יעלה 4000??למה?PHENOM 2 X44GB RAMGTS450 לא יעשו את העבודה?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחשב משחקים יעשה יותר אבל הוא דיבר על מחשב עם מארז נורמלי וכו וכו עם אתה צריך רק מעבד\לוח\כרטיס מסך\וזיכרון -זה הרבה פחות יקר עם צריך הכל זה הוצאה עם לא קונים זבל מסביב
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחבר המחשב הזה כבר קים רק בלי הכרטיס מסך. אז ההתלבטות שלי אם כרטיס כמו gts450 או hd 6850 יעשו את העבודה של להציג משחקים ברמה שהתרגלתי אליה מהסוני ( ואני יודע שהרמה הזאת לא משו חח)
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר היום מישו אמר לי שאולי הבעיה בהארד דיסק, אולי סקטור פגום?לא אמורה להיות איזו שהיא אינדקציה מה התקלה? שגיאה מסויימת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.