פורסם 2011 ביולי 814 שנים שלום לכולםיש לי יום הולדת עוד חודש והחלטתי לפנק את עצמי בקונסולהאבל כרגע אני נמצא בהתלבטות קשה בין שתי קונסולות PS3 וWIIהאמת שחשבתי לקנות את הWII כבר כמה פעמים, אבל אף פעם לא יצא ליאני מאוד אוהב את כל המשחקים של נינטנדו - מריו זלדה וכו'רק שלפי מה שהבנתי הWII בסוף דרכו כרגע עם היורש החדש בפתחאני מעוניין לקנות קונסולה עכשיו ולא רוצה לחכות לחדשות יותרהPS3 זה משהו שצץ לי רק לאחרונה מאז ששיחקתי אצל חבר בLBP וממש התלהבתי מהמשחקאני מוכרח להודות שיש כרגע בערך רק 4 משחקים שמעניינים אותי בPS3 - שלושה מהם אקסלוסיבים - LBP 1+2 וKATAMARI FOREVERאבל עצם העובדה שהוא יכול לשמש גם כנגן בלו ריי יכולה להיות שימושיתבנוסף רוב משחקי הMAINSTREAM יוצאים בעיקר לPS3 ואקסבוקס ופחות לWII לפי מה שראיתימה דעתכם? מה יותר משתלם לקנות בשלב זה?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים הWII כרגע די מת ואני חובב של נינטנדו היתרון שלו לפחות בחול שהמחיר שלו ממש בזנות בחבילות האחרונות רק בארץ המחיר מופרז לדעתי עם יש לך קרוב שטס לאירופה ויש לו זמן ליכנס לחנות נורמלית אפשר לקנות אותו משם אין מכס כי זה פחות מ200$ במקרה כזה עם הוא מפריד בין המשחקים לקונסולה בחשבונית המשחק היחיד בWII שעוד צריך לצאת הוא זלדה SS ומעבר לזה זהו נינטנדו עברה ל3DS וWIIU בפיתוח המשחקים וחברות צד שלישי נטשו חוץ ממשחקי זבל בעניין הPS3 -יש לי אותו היום קניתי בעיקר לבלעדים שאין בPC החומרה כמובן הרבה יותר חזקה ויש יותר פיצרים הבעיה שלי איתו שהמון משחקים קרובים מידי לPC ויש לי PC חזק יותר LBP זה מיעוט במשחקים טובים יחודים עם אין לך PC חזק או XBOX360 הוא מצוין עם המון משחקים טובים עם יש לך -אין הרבה טעם חוץ מחולים כמוני שאוהבים להרגיש את הקונסולה נחזור רגע לWII הWIIU כניראה תיתן תמיכה אחורית למשחקי WII -אז זה גם שיקול נגד לקנות היום WII
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.