פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר בעיקר למשחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי בלאק הופס וברמה הזאתי השאלה היא כזאת: אם על הכרטיס הזה הוא יעבוד על מדיום או על הייג או או אולי על הכי נמוך??ואיך זה שאני לא מוצא לגביו שירשורים בארץ ע"י חיפוש בגוגל???? מוזר לא?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים הכרטיס טוב אבל לרוב לא ממש משתלם- במחירו אפשר למצוא חזקים יותר.אם אתה מחפש לרכוש כרטיס חדש- רשום את את המפרט המחשב (בדגש למעבד, זיכרון וספק כח- מומלץ דגם מדוייק) על מנת לבדוק שלא יהיה צוואר-בקבוק והוא יתאים למערכת.כמו כן, רשום גם את הרזולוציה הטבעית (המקסימאלית) של המסך אליו יחובר הכרטיס כדי להתאים את חוזקו.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר כשאתה אומר הכרטיס טוב למה אתה מתכוון טוב?זה המפרט:מעבד INTEL Core I7-2600 3.4G 8Mלוח INTEL WOODWORTH H61WW VGA DDR3 1333זיכרון DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON דיסק WD 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM כרטיס ATI VTX3D VX5770 1GBD5-HV2צורב שחור DVRW SAMSUNG SATA X22 ספק Spire SP-ATX-450WATT BLACKMOON +שלוש שנים אחריותמארז CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר אני לא מעוניין לקנות חדש זה חדש מה שקניתי פשוט אני שואל מה הוא יכול ל"סחוב"
פורסם 2011 ביולי 814 שנים לא הבנתי- אם כבר קנית את המערכת ועוד את הכרטיס- למה אתה שואל למה הוא מסוגל? פשוט תריץ משחקים ותראה. בכללי מבחינת עוצמה, הוא יריץ לך משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות גבוהות לרוב.בד"כ שואלים שאלות כאלה לפני קניה, ובלי לאכזב אותך אבל המחשב שרכשת לא משהו בכלל ויכולת לקבל חומרה איכותית וחזקה יותר.אם זה בהזמנה- נסה לבטל ופתח דיון במפרטים ונבנה אחד עדיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.