פורסם 2011 ביולי 714 שנים יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אם אתה באמת רוצה לוודא שיש אחריות, קח SN של איזשהו מחשב שיש לו - פנה ליבואן המתאים ותבדוק אם הוא יכבד את האחריות על המחשב.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים בנוסף לאחריות, לוודא שהמוצר אכן חדש ולא Refub.מעבר לזה אני לא מנוסה בעניין אז אולי אחרים ייעצו.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?אם אפשר לדעת בכמה משמעותיים?
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר כמה מאות בזולים, יכול להגיע לאלפים בעסקיים היקרים. איך אני מוודא שהמוצר לא REFURBISHED?
פורסם 2011 ביולי 714 שנים ודא שהמחירים שהוא נתן לך אכן כוללים מע"מ, זה יכול להקפיץ את המחיר בצורה די משמעותית כשמדברים באלפים.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים כמה מאות בזולים, יכול להגיע לאלפים בעסקיים היקרים. איך אני מוודא שהמוצר לא REFURBISHED?נראה לי שבד"כ ניתן לוודא מול היצרן, לפי המס' הסידורי של הנייד.הרי באתרים של חברות רבות אפשר לבדוק את תוקף האחריות על המחשב - וזו כבר יכולה להיות אינדיקציה ראשונית.מעבר לזה, אולי מייל לאחת היצרניות יוכל לספק לך כלים יותר פשוטים.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים דבר אחד בהקשר זה - אם המוכר אינו נחשב למשווק מורשה, הרי שהאחריות לא תחול מרגע הקנייה של הלקוח, אלא מרגע שהמחשב יצא מהמפעל (בקלות יכול להיות הפרש של 3 חודשים ואפילו יותר). בעוד שאם אתה קונה ממשווק מורשה, אתה שולח העתק של הקבלה לנותן האחריות והם מעדכנים את התאריך במערכת (לפחות זה היה נסיוני עם IBM/לנובו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.