עבור לתוכן

מפרט גיימינג בסיסי בכ-2K

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן).

אז אלו הפרטים הדרושים:

1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים.

2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו.

3. אין צורך בציוד הקיפי כלל.

4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן.

5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף.

6. לא מתוכנן שום אוברקלוק.

7. אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות.

8. לא כ"כ מעניין אותי מאיזה חנות לקנות, אני גר בראשון אבל ככה שזה צריך להיות בגבולות של גדרה - נתניה כזה.

9. אין בקשות מיוחדות, ולא מתוכנן שום שידורג למחשב ככה שניתן להתעלם מזה לחלוטין.

בנוסף, אם יש לכם הצעות למסכים, במחירים סבירים אשר מתאימים למחשב אשמח גם כן לקבל אבל זה ממש לא חובה.

שכחתי לציין,

הסתכלתי על ה"מפרטים מומלצים" שלכם וראיתי את שני המפרטים הבאים שדווקא נראו לי לא רע בכלל, ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליהם? עד כמה הם מתאימים לצרכים שלי.

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135004&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135013&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

בכל מקרה תודה רבה לכולכם! :jump:

פורסם

מפרט (כולל מסך מצויין) שלדעתי יתן תמורה טובה מאוד לצרכים ולתקציב (עם חריגה קלה לטובת ביצועים גבוהים..)

* הדבר היחידי שהיתי שוקל להשקיע בו טיפה יותר זה לוח האם שאמנם משתלם וזול אבל יש טובים ומאובזרים ממנו..

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray

כמות: 1 - מחיר: ₪479

קירור למעבד:

Intel Original for 1156

כמות: 1 - מחיר: ₪36

לוח אם:

Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪255

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3

כמות: 2 - מחיר: ₪85

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪695

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3115

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3053 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/2e8q3nr4

*הספק כאן הוא בהחלט אוברקיל רציני אבל במחיר של המארז+ספק הזה קשה מאוד למצוא משהו יותר משתלם - גם אם תקח מארז זול וספק מתאים וזול זה לא יצא פחות מ 450 וכאן אתה מקבל מארז וספק מעולים -שווה !

פורסם

אני יודע שהמארז והספק הזה שווים במחיר שלהם, אבל ספק 600W כזה זה אוברקיל למערכת כזאת.

פורסם
  • מחבר

מפרט (כולל מסך מצויין) שלדעתי יתן תמורה טובה מאוד לצרכים ולתקציב (עם חריגה קלה לטובת ביצועים גבוהים..)

* הדבר היחידי שהיתי שוקל להשקיע בו טיפה יותר זה לוח האם שאמנם משתלם וזול אבל יש טובים ומאובזרים ממנו..

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray

כמות: 1 - מחיר: ₪479

קירור למעבד:

Intel Original for 1156

כמות: 1 - מחיר: ₪36

לוח אם:

Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪255

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3

כמות: 2 - מחיר: ₪85

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪695

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3115

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3053 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/2e8q3nr4

*הספק כאן הוא בהחלט אוברקיל רציני אבל במחיר של המארז+ספק הזה קשה מאוד למצוא משהו יותר משתלם - גם אם תקח מארז זול וספק מתאים וזול זה לא יצא פחות מ 450 וכאן אתה מקבל מארז וספק מעולים -שווה !

תודה רבה על התגובה המהירה, רק יש לי מספר שאלות,

1. למה בחרת דווקא את המעבד הזה? הבנתי שבמחירים האלו AMD עדיפים לא?

2. אני לא צריך 1T של דיסק קשיח, אני פשוט לא כ"כ מודה למחירים אבל אולי יש מקום לחסוך במחיר בזה לא?

3. לגבי מסך 23, אני לא חושב שאני צריך יותר מ20 אינצ' אבל השאלה כמובן מה ההבדל במחירים?

4. לגבי המארז קיבלתי.. למרות שזה באמת נראה כמו אוברקיל. (בהנחה כמובן שאני עובר את ה-3000 שקל, מה שאני מקווה שלא יקרה).

פורסם

1 אפשר כמובן ללכת על AMD ואולי להצליח לחסוך כאן איזה 100-200 ש"ח (למשל עם ה אטלון 3X445 אבל ההפרש בביצועים פשוט גדול מדי וה I3 הזה מאפשר גיימינג ברמה של פנום 970 ויותר ברוב המשחקים והישומים שלא ממש "חייבים" את כל 4 הליבות הפיזיות.. זו המציאות וככל שהמעבד יותר חזק כך כמובן גם אורך החיים הטכנולוגיים שלו גדלים בהתאם -אז אין ממש הגיון כלכלי כיום ללכת על AMD לגיימינג אלה אם התקציב פשוט לא מאפשר יותר מה אטלון 3X445... (וישנם לא מעט דיונים שנגררו לויכוח לא גמור על העניין של AMD VS אינטל..- לא כדאי לפתוח עוד אחד ...)

2 כך את ה 500GB במקום ותחסוך כ 90 ש"ח

3. במחיר של פחות מ700 ש"ח אתה תהנה מהמסך כל כך שלא תפסיק לברך על כך שלא התקמצנת וקנית מסך זול ועלוב ב 500 ש"ח שגם איכות התמונה שלו נראית בהתאם.. (הפער ממש גדול וברור ושוה תוספת קטנה כזאת - ללא קשר לגודל - שד"א זה גודל מצויין !)

4 אם אתה מוריד מהמפרט דברים ולא מגיע ל 3K (ולא משכנע אותם שיתנו לך את המבצע בכל זאת..) אז אפשר למצוא מארז ןספק מתאימים (כ 200 למארז ועוד כ 250-320 לספק ..) יוצא מחיר דומה אבל האיכות לא תהיה אותו דבר ב 500 ש"ח לשניהם ..

ולעניין הגודל - כמו שאמרתי - הספק הוא אוברקיל רציני - אבל זה ממש לא אמור להוות שום בעיה - גרף היעילות של הספק הזה מצויין וגם ב שימוש באחוזים נמוכים מאוד הוא שומר על יעילות מאוד גבוהה ולכן זה לא מפריע שהוא גדול.. (אולי ההיפך..)

פורסם
  • מחבר

1 אפשר כמובן ללכת על AMD ואולי להצליח לחסוך כאן איזה 100-200 ש"ח (למשל עם ה אטלון 3X445 אבל ההפרש בביצועים פשוט גדול מדי וה I3 הזה מאפשר גיימינג ברמה של פנום 970 ויותר ברוב המשחקים והישומים שלא ממש "חייבים" את כל 4 הליבות הפיזיות.. זו המציאות וככל שהמעבד יותר חזק כך כמובן גם אורך החיים הטכנולוגיים שלו גדלים בהתאם -אז אין ממש הגיון כלכלי כיום ללכת על AMD לגיימינג אלה אם התקציב פשוט לא מאפשר יותר מה אטלון 3X445... (וישנם לא מעט דיונים שנגררו לויכוח לא גמור על העניין של AMD VS אינטל..- לא כדאי לפתוח עוד אחד ...)

2 כך את ה 500GB במקום ותחסוך כ 90 ש"ח

3. במחיר של פחות מ700 ש"ח אתה תהנה מהמסך כל כך שלא תפסיק לברך על כך שלא התקמצנת וקנית מסך זול ועלוב ב 500 ש"ח שגם איכות התמונה שלו נראית בהתאם.. (הפער ממש גדול וברור ושוה תוספת קטנה כזאת - ללא קשר לגודל - שד"א זה גודל מצויין !)

4 אם אתה מוריד מהמפרט דברים ולא מגיע ל 3K (ולא משכנע אותם שיתנו לך את המבצע בכל זאת..) אז אפשר למצוא מארז ןספק מתאימים (כ 200 למארז ועוד כ 250-320 לספק ..) יוצא מחיר דומה אבל האיכות לא תהיה אותו דבר ב 500 ש"ח לשניהם ..

ולעניין הגודל - כמו שאמרתי - הספק הוא אוברקיל רציני - אבל זה ממש לא אמור להוות שום בעיה - גרף היעילות של הספק הזה מצויין וגם ב שימוש באחוזים נמוכים מאוד הוא שומר על יעילות מאוד גבוהה ולכן זה לא מפריע שהוא גדול.. (אולי ההיפך..)

אוקי, תודה רבה!

רק עוד שאלה קטנה לגבי חנות, אני זוכר שפעם הייתם מרכיבים את המחשבים בSKYPC ומשום מה ראיתי שרוב האנשים פה מרכיבים את המחשב דווקא בחנות שבחרת, יש סיבה?

פורסם

SKYPC נסגרו (וכנראה גם פנדה..)

לגבי RSM ו TMS (ומעט IQPC) אלו החנויות שכרגע מאפשרות את בניית המפרטים המשתלמים ביותר ושאין עליהם הרבה תלונות והלקוחות כנראה די מרוצים מהם...

פורסם
  • מחבר

SKYPC נסגרו (וכנראה גם פנדה..)

לגבי RSM ו TMS (ומעט IQPC) אלו החנויות שכרגע מאפשרות את בניית המפרטים המשתלמים ביותר ושאין עליהם הרבה תלונות והלקוחות כנראה די מרוצים מהם...

אוקי.. תודה רבה! נראה לי אפשר לסגור ת'בסטה. :xyxthumbs: עזרת לי מאוד.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה..

פשוט לא היה לי כמעט זמן לאחרונה ולכן רק עכשיו התפניתי לטפל בהזמנה של המחשב.

התקשרתי ל TMS והם לא עונים (באף שלוחה, לא במכירות ולא בשירות לקוחות ומעבדה) אני מקווה מאוד שזה לא מעיד עליהם שום דבר.

אתם ממליצים לקנות מהחברה השנייה או שלהזמין באינטרנט וזהו..?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני באמת מצטער על ההקפצה.

לצערי עברו בערך 4 חודשים ועוד לא קניתי את המחשב המיוחל, כל פעם סיבות אחרות אבל הפעם זה רציני (טוב נו.. אני מקווה לפחות, כל פעם אני דוחה את זה בעוד שבוע :bash: ).

רק רציתי לדעת, האם המפרט הזה עדין רלוונטי? אולי כידי לי כבר לשנות מספר דברים?

בכל מקרה המחיר אותו מחיר, פשוט נראה לי שב4 חודשים יכול להיות שיצא כבר דברים טובים יותר.

אשמח לעזרתכם. :xyxthumbs:

פורסם

AMD הוציאה מעבדים חדשים, הארד דיסקים הכפילו(ואפילו שילשו) את עצמם, המעבדים של אינטל עלו קצת במחיר וגם כרטיסי המסך. עוד משהו...

בקשר ל-TMS אני לא יודע למה אתה מתכוון, לי הם עונים שאני מתקשר עליהם ואפילו קניתי מהם שני מחשבים ואין לי תלונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים