עבור לתוכן

מאווררים למארז ANTEC Three Hundred 300 Gaming .

Featured Replies

פורסם

היי,קניתי את המשחב מ-RSM עם המארז הזה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387

בתקופה האחרונה המארז לוהט,חשבתי שכדאי להוסיף לו מאווררים.

איזה מאווררים תואמים למארז הזה?

תודה.

פורסם

"לוהט" ? מה זה בדיוק לוהט ? מדדת טמפ' של הרכיבים ? אם כן מה הם ?

כמו כן קיבלת עם המארז שני מאווררי 120מ"מ..איפה הם ממוקמים ?

פורסם
  • מחבר

המארז רותח במיוחד כשאני משחק.

לא מדדתי,אני אמדוד ואתן תשובות.

שני המאווררים מותקנים אחד בצד ואחד למעלה.

RSM הביאו לי את זה כך.

פורסם

את המאוורר שבצד המארז תתקין בחלק הקידמי שיוציא אוויר..ותמדוד את הטמפ'..

פורסם

תיקון קטן לפותח התרד ול-taotao , במארז שקיבלת יש 3 מאווררים ולא 2 , שכחת לציין את האחורי שמוציא אוויר , אבל זה לא משנה בקשר לתיקון של taotao , את המאוורר שבצד המארז תעביר לקדמת המארז אבל שיכניס אוויר ולא יוציא , המאוורר האחורי שלך והמאוורר העליון שניהם מוציאים אוויר , עם תשים את המאוור בקדמת המארז שגם הוא יוציא אוויר אז לא יהיה לך בכלל סירקולציית אוויר במארז וזה יגרום לטמפ' גבוהות , תמיד חייב ליהיות לפחות מקור אחד שיכניס אוויר ובדרך כלל זה המאוורר הקידמי , אז התמונה היא כזאת , אתה מעביר את המאוורר מהצד לקדימה שיכניס אוויר והמאווררים העליון עם האחורי מוציאים אוויר (שבמצב הזה הם צריכים ליהיות אצלך כרגע אבל תבדוק , אם לא אז תשנה) , מבחינה הזאת זה הסידור הכי טוב שצריך ליהיות במצב שלך :xyxthumbs:

עריכה - עכשיו אני מתקן את עצמי :facepalm: , כן שמתי לב שבאמת באתר של RSM רשום שהמארז מגיע עם שני מאווררים בלבד ואני מתפלא לחשוב שהם באמת החליטו לקחת את המאוורר האחורי שבמארז ולהעביר אותו לצד המארז ולדעתי זה בכלל לא מקצועי כי בכל מארז תמיד כברירת מחדל חייב ליהיות בראש ובראשונה מאוורר אחורי שמוציא אוויר , כל שאר המאווררים זה כבר אופצייה , אז אם ובאמת כרגע אין לך מאוורר אחורי אני בחום מציעה לך לקנות מאוורר נוסף ולהתקין אותם בסדר שכבר כתבתי לך , קידמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר והעליון גם כן מוציא אוויר , אם אתה לא יכול להרשות לעצמך קניית מאוורר נוסף (ואני מתקשה להאמין בזה כי מאווררים סטנדרטיים בכלל לא עולים יקר) אז בכל זאת תשאיר את העליון שיוציא אוויר ואת הצדדי תעביר לקדימה שיכניס אוויר , אני מקווה שלא חפרתי יותר מידי :) , בסה''כ אני מנסה לעזור כמה שיותר עם הסברים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים