פורסם 2011 ביולי 614 שנים שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר בכדי שתוכלו לזהות איזה מודם יש לי ומזה משנה עכשיו גבר ???אני מבקש רק אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבר של הכרטיס רשת של זה שיגיב ממש ממש תודה
פורסם 2011 ביולי 614 שנים איך מישהו יכול לתת לך דרייבר לכרטיס רשת לפי התמונה של המודם? למה שלא תתן תמונה של המדפסת במקום?מודם הוא לא כרטיס רשת, ואתה לא צריך דרייבר למודם אלא אם כן אתה מחבר אותו עם USB.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר טוב אני לא מבין בשביל מה אתה מגיב אם אתה לא עוזר ?!מה אני יכול לעשות רציתי לפרט לכם על המודם שלי וחשבתי אולי זה יעזורעכשיו זה לא משנה אני חייב עזרה שלכם למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלי אם אתה יכול לעזור אני יודה לך אם לא אז תעשה טובה תחסוך תגובה
פורסם 2011 ביולי 614 שנים תרגע, אני מנסה לעזור לך, אבל קצת קשה לעזור בלי לדעת עוד מידע מועיל.אז אני מניח מהתגובה שלך שהמודם מחובר עם כבל רשת ולא USB.האם אתה יודע:1.אם כרטיס הרשת הוא מובנה בלוח-אם או בא בכרטיס נפרד.2. בהנחה שהוא מובנה, מה דגם לוח-אם.3.או שמדובר בכלל במחשב נייד?
פורסם 2011 ביולי 614 שנים ענית על חצי מהשאלות..כדי לדעת איזה דרייבר אתה צריך, צריך לדעת איזה כרטיס רשת יש לך. אז אם הוא בא אם לוח האם, צריך לדעת איזה לוח אם יש לך. ואם הוא בא נפרד, צריך לזהות אותו לבד.אז בוא נעבור שלב:האם אתה יודע אם הכרטיס נפרד או מובנה בלוח האם?אם אתה לא יודע, תבדוק איפה נמצא חיבור הרשת, בחצי העליון של המחשב ליד הכניסות למקלדת וUSB, או למטה יותר, בפני עצמו?
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר אך יהיה לי הדרייבר לא נמצא על המחשב שלי כי הוא עבר פירמוט עכשיו בכדי שהאיטנרנט יעבוד צריך דרייבר של הכרטיס רשת
פורסם 2011 ביולי 614 שנים תמצא את הדיסק/דיסקט שהגיע עם כרטיס הרשת.לא מוצא - תפרק את הכרטיס מהמחשב, תסתכל מי היצרן והדגם, תוריד את הדרייבר מהאינטרנט ותתקין.לא רוצה - לך לחנות ותקנה כרטיס רשת חדש - הוא יגיע עם דרייבר.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים נסה לעקוב אחרי ההוראות האלה (אני מניח ווינדוס בעברית):1. לחצן ימני על "המחשב שלי" > בחר "מאפיינים" > לשונית "חומרה" > כפתור "מנהל ההתקנים"2. בחלון מנהל ההתקנים, חפש את כרטיס הרשת שלך. אמור להיות עליו סימן קריאה צהוב (בהנחה שהדרייבר לא מותקן), והוא יהיה כנראה תחת "מתאמי רשת" או "התקנים אחרים".3. אם מצאת את כרטיס הרשת, לחצן ימני עליו >מאפיינים > לשונית "פרטים".4. ברשימה הנגללת חפש "מזהי חומרה" או משהו דומה, העתק (ctrl+C) את שורת המידע הראשונה שהוא נותן, ושים אותה פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.