עבור לתוכן

אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה?

Featured Replies

פורסם

אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה?

מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך?

נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה

אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי.

אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה.

זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי..

וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין לו שום קשר בהעברת תמונה למסך דרך חיבורים שנמצאים בו אלה הוא רק קשור בעיבוד התמונה והשחיבורים בין המסך לכל העסק נמצאים על הלוח אם ואותם חיבורים משותפים עם המעבד כמו שהם משותפים עם הכרטיס אז הכרטיס לא אמור להוות קצר בין המעבד למסך

השאלה חשובה לי מאוד כי נשרף הכרטיס מסך ואני מתכוון למכור את הלפטופ ויש קונה

אמרתי שהוא מציג תמונה ללא הדריוור ואפשר להשתמש בו

אני רק רוצה לדעת אם המצב הזה זמני(במידה והתמונה מגיעה מהכרטיס מסך) או שהוא לא זמני כי התמונה מגיעה מהמעבד

תודה לעוזרים!

פורסם

התמונה תמיד "מגיעה" מכרטיס המסך. הסיבה שהוא יכול לעבוד גם בלי הדרייבר היא שכל כרטיסי המסך תואמים לתקן שנקרא vesa, שמאפשר לכרטיס המסך לעבוד בצורה בסיסית, באמצעות דרייבר vesa ב windows (או משהו כזה).

עם זאת, כל התכונות האחרות של הכרטיס (כולל גרפיקה במשחקים) לא יפעלו בלי הדרייבר הייעודי שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים