עבור לתוכן

משהו מוזר שקורה לי

Featured Replies

פורסם

מה המצב ??

בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ??

תודה

פורסם

מספר שנויד למפעיל סלולרי אחר?

פורסם

מה המצב ??

בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ??

תודה

היי,

לפי המקרה המתואר, ככל הנראה מדובר באפליקציית TEXT2ME (שכרגע ניתן להפעילה רק במכשירי אייפון), אליה נרשם אחד מחבריך.

מדובר באפליקציה לשליחת הודעות SMS חינמיות המתקבלות גם במכשיר הנמען בו אפליקציית Text2Me אינה מותקנת.

בעת הרישום לאפליקציה, המשתמש מקבל מספר טלפון חדש ממנו נשלחות הודעות SMS בחינם, על כן אינך מזהה את המספר ממנו מתקבלות ההודעות.

מקווה שעזרתי,

אלכס,

פניות הציבור, מירס

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את TEXT2ME , ואיי אפשר לשלוח ממנה הודעות לטלפונים שהתוכנה לא מותקנת בהם .

פורסם

ניסיתי את TEXT2ME , ואיי אפשר לשלוח ממנה הודעות לטלפונים שהתוכנה לא מותקנת בהם .

הי,

כאמור בשלב זה ניתן להוריד את האפליקציה אך ורק למכשירי אייפון.

לאחר הורדת האפליקציה למכשיר האייפון, ניתן לשלוח הודעות גם למכשירים שבהם האפליקציה אינה מותקנת.

פרטים נוספים לגבי האפליקציה ניתן לקבל ב- http://www.facebook.com/apps/application.php?id=146284842112006&ref=ts

בברכה,

אלכס

פניות הציבור, מירס

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה , אני התקנתי את התוכנה על אייפון וזה לא עובד כמו שאתה אומר . היא לא נותנת לי לשלוח הודעות למי שאין לו את התוכנה .

אני עוד פעם אומר שאני התקנתי אותה על אייפון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים