עבור לתוכן

PS4 בסוף 2012/תחילת 2013

Featured Replies

פורסם

סוני בהכנות אחרונות להתחלת יצור הקונסולה הבאה של החברה.

http://kotaku.com/5817874/report-the-playstation-4-will-have-kinect+style-motion-controls

ישדרגו את ה PS EYE בשביל לעמוד בקו אחד עם הקינקט.

סוני ראו את מה שנינטנדו ו MS עשו וכניראה ישלבו את הכל. קונסולה שיש לה משחקים עם שלט רגיל, משחקי MOVE ומשחקים בלי שלט בכלל. משתלב עם פרסומי ה IT ONLY DOES EVERYTHING שהתרגלנו לשמוע מסוני.

אם זה נכון כניראה שסוני ילכו ראש בראש עם ה WII U ושהפעם MS תפגר אחרי כולם בהוצאת הקונסולה. השאלה כמה הם יכולים לחדש בחומרה ואם הם שוב יוציאו מוצר ב 600$.

פורסם

סתם שמועה לא מבוססת

פורסם
  • מחבר

חוץ מהדיבורים על המצלמה זה ניראה דיי אמין. ה PS3 יצא 6 שנים אחרי ה PS2 וסוני המשיכה להזכיר את ה PS2 עד שנה שעברה.

אנחנו מאוד קרובים ל 6 שנים מאז יציאת ה PS3 (יצא ב 2006). יש עוד מידע שמאשר שמשהו קרוב, היום יצאה חדשה שמדברת על PSN חדש, הרבה תוספות והרבה ישנויים ועיצוב מחדש שיביא את ה PSN קרוב יותר ל XBL ו STEAM.

פורסם

נשמע לוגי (מאוד). סוני ומיקרוסופט מבחינתן היו מתות למשוך את הדור הנוכחי עוד כמה שנים, אבל ברגע שנינטנדו הציגה את ה-Wii U היא טרפה את הקלפים למעשה..זה אפילו לא משנה שהרבה אנשים לא התלהבו/התאכזבו מההשקה של הקונסולה החדשה.

העובדה שהם הולכים לנצל את הטכנולוגיה שקיימת בשוק היום (או לפני שנתיים, יותר נכון) וליצור קונסולה שתהיה גם חזקה יותר וגם זולה יותר (שוב, בלי להזכיר את הקונספט של ה-Wii U והשלט שלו, שיכול להתגלות ככשלון או לחילופין כהצלחה אדירה סטייל ה-Wii המקורי) לא משאירה למתחרות ברירה - הן חייבות להביא קונסולה מעודכנת לשוק, אחרת הן יהיו בבעיות.

אני חוזה שב-E3 בשנה הבאה נראה הכרזות של קונסולות חדשות גם מסוני וגם ממיקרוסופט..בטח לצד Move וקינקט "עלק" משופרים שיחפשו לשנורר עוד כסף מהצרכנים.

פורסם

משה אני היום עושה דבר כזה

קונה קונסולה רק לבלעדים שאין למחשב

שומר אליה כמו תינוק

ואחרי הבילעדים מוכר וממשיך לקונסולה הבא

לדעתי לא כדי לך לחכות -פשוט תעשה כמוני תשחק בבילעדים ואז תמכור יד 2 לצמצם נזקים לכיס

בעבר עשיתי טעויות שלא מכרתי קונסולות שסימתי אותם בזמן אבל

בחדשות אני כבר יודע מתי למכור

למרות שאני יקנה יום אחד 3DS -אני יחזיק אותו יותר זמן

אבל גם אז -אני ישחק בבילעדים הטובים תקופה מסוימת -ימכור -ויקנה איזה שנה שנה וחצי אחרי זה מודל משופר וישחק בבילעדים שיצאו בתקופת זמן הזאת

לרוב בקונסולות המחירים רק יורדים

וצריך להכניס לזה שיקול כלכלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים