עבור לתוכן

מה עושים בניצול בעבודה ונגד בוס מגעיל?? עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי?

זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור

אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה.

אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות.

קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם.

אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות שאני בכלל לא חתום איתו על שום חוזה.

הוא שינה לי את השכר משעתי לגלובלי בלי שום חתימה, ואחכ החזיר שוב לשעתי כדי לחסוך כסף בלי שום חתימה שלי.

אם אני עובד ימי שישי מידי פעם זה צריך להיות שעות נוספות והוא משלם רגיל לא נוספות.

אם אני נגיד מאחר ובא ב9:10 או 9 ורבע ומשלים נשאר עד 18:15 הוא לא משלם את זה, כי הוא אומר שב18 מגיע מוקדם אחר.

הוא איים עלי שאם אני יאחר בבוקר הוא יוריד לי שעות שלמות. המצלמה שהוא שם נמצאת רק חודשיים, והיא לא יכולה להוכיח שאני יוצא להפסקות פיזית בחוץ כמו שהחוק מחייב. אם אני הולך לשירותים או למשרדים או להכין קפה זה לא נחשב הפסקה.

היום הוא צרח עליי בצורה מטורפת, ואמרתי לו תן לי מכתב פיטורים וזהו, והוא לא נותן. הוא מנסה לגרום לי להישבר וללכת לבד,

ואני כבר אישית לא מסוגל ללכת לשם יותר. אין לי דרך להדגים כמה מטורף הוא צעק רק אם זה היה מוקלט.

אני אישית לא מסוגל ללכת לשם יותר, אבל אם אני ישבר ולא ילך יותר. הוא יכול לתבוע אותי על נזק לחברה ובלה בלה לא?

הוא הביא עובדת חדשה והוא רוצה שאני ילמד אותה כל מה שאני יודע באקסל וכל הרישום של החברה - האם אני חייב ללמד אותה או יכול לסרב? הרי היא תקח לי את התפקיד ויפטרו אותי? למרות שזה מה שאני רוצה גם. אבל כמו שאני מכיר אותו הוא ינסה לשבור אותי לשנות לי שעות לגרום לי ללכת לבד. מגיע לי ממנו בערך 15 אלף שקל - משכורת פיצויים ועוד איזה 6 אלף שקל הפסקות + דמי הבראה שלא קיבלתי. מה לעשות לגשת לעורך דין? לתת לו מכתב התרעה? בעבר נתתי לו מכתב התרעה שהוא התעלם ממנו רק שילם לי פנסיה מאז. יש פה איזה עורך דין שיכול לדבר איתי? אולי תמורת אחוזים עושים את זה?

מצד אחד אני מת ללכת משם , אבל אני לא רוצה לוותר על מה שמגיע לי ושהאדם הזה ישלם. יש גם עובדים לשעבר שמוכנים להעיד שגם להם עשו את זה. לפחות אחד בטוח יסכים להעיד..

מה לעשות? פשוט לאסוף את כל הדוחות שעות שלי והתלושי משכורת - להוכיח ככה שכל חודש במקום 186 שעות קיבלתי רק 176 לדוגמא, לסכם הכל באקסל לקבוע סכום תביעה ולהגיש? לפני שתשאלו, הסיבה שנשארתי בעבודה כל הזמן הזה..זה שחוץ מהזה שהוא חרא וקמצן...העבודה יחסית סבירה ונוחה וקרובה וכדומה. אם אני עכשיו בן 26 ויישבר מה יהיה הלאה? לצורך העניין כל המוקדנים שעזבו לשעבר..הלכו לבד מעצמם כי לא היה להם כח להתעסק איתו......אבל למה שאני אוותר על 15 אלף שקל שמדובר באדם כזה מגעיל בוטה ודוחה שצועק כמו פסיכי? ועוד נאי עושה לו שם 2 תפקידים גם פקיד ראשי וגם מוקדן וגם מתקן מחשבים ומלא דברים............אם מישהו פה שהוא עורך דין או תבע פעם בבית משפט - אני ישמח שתעזור לי? אף פעם לא הגשתי תביעה.

• תגובות 33
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את כל הסיפור הזה תיקח לעו"ד שאתה מכיר/סומך שמתעסק עם דיני עבודה ותשאל מה לדעתך כדאי לעשות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר עורכי דין אף פעם לא תבעתי.......מדובר בסכום של נניח 15 אלף שקל? שעורך דין לא יקח לי מכל זה את הכל לא?

פורסם

אין לך חוזה?

לצורך העניין - אתה במצב מצויין.

תתחיל להבריז, תסתלק באמצע - עד שהוא יפטר אותך.

אם אין לך חוזה - על מה הוא יתבע אותך?

אני עשיתי בדיוק אותו דבר במקום עבודה ששגעו אותי.

אפילו נסעתי לארה"ב פעמיים, למשך חודש כל פעם.

בפעם השניה קראו לי ופטרו אותי.

שמחתי מאוד.

קיבלתי פיצויים , בלה בלה בלה... ואחרי 3 חודשים התחננו לפני שאחזור.

חזרתי, ואני עושה מה בראש שלי.

אל תפחד מכלום. יש מספיק עבודות. אתה חייב לתת להם את ההרגשה שהם צריכים אותך. לא אתה אותם.

פורסם

שולח לך הודעה פרטית

חוץ מזה תפנה לקו לעובד או משהו בסגנון, הם נותנים יעוץ חינם, אתה יכול לקבל פה הרבה יותר ממה שהוא חייב לך

פורסם
  • מחבר

אין לך חוזה?

לצורך העניין - אתה במצב מצויין.

תתחיל להבריז, תסתלק באמצע - עד שהוא יפטר אותך.

אם אין לך חוזה - על מה הוא יתבע אותך?

אני עשיתי בדיוק אותו דבר במקום עבודה ששגעו אותי.

אפילו נסעתי לארה"ב פעמיים, למשך חודש כל פעם.

בפעם השניה קראו לי ופטרו אותי.

שמחתי מאוד.

קיבלתי פיצויים , בלה בלה בלה... ואחרי 3 חודשים התחננו לפני שאחזור.

חזרתי, ואני עושה מה בראש שלי.

אל תפחד מכלום. יש מספיק עבודות. אתה חייב לתת להם את ההרגשה שהם צריכים אותך. לא אתה אותם.

אין חוזה כלום, רק דף נייר בכתב יד שלו שהוא כתב שכר לשעה 28 שקל לשעה, 500 שח נסיעות. וכתוב עבודה חודשית מ9עד 18 זהו.

זה כלה חוזה בכתב יד נייר מקושקש. מקלדן הפכתי למוקדן למנהל רישום לשבת בתוך מוקד ובלגן שלם

איך אני יבריז? הוא יתבע אותי על זה שלא באתי והיה צריך מוקדן אחר......

למרות שעל מה חתמתי שאני מוקדן בכלל? לא חתמתי על כלום.

אין לך מושג אם מי יש לנו עסק פה.....הוא רצה לתבוע עובדת על זה שהיא צילמה חומר ללימודים שלה

אני פשוט אלך להגיש תביעה ואז לא תהיה לו ברירה רק לפטר לא?

אם אני לא יבוא או משהו כזה הוא יצרח עליי כמו מטורף אם אני רוצה חופש אני צריך לחפש מחליף

וכל זה בלי שחתמתי על שום חוזה שאומר שאני מוקדן או משהו.......

אבל אם אחרי שנה שעבדתי במקום משרדי ואז הוא עבר משרדים וישבתי בתוך מוקדם הוא יגיד שהסכמתי שבעל פה

פורסם

אני לא מבין אותך.

קודם כל - תצא מההרגשה של המסכנות.

אם אתה מרגיש כך - גם הוא מרגיש את זה, ומנצל את זה.

מה דעתך שאתה תתחיל לצעוק עליו? אני רציני. (אה, אתה מפחד. אבל ממה? מה הוא כבר יכול לעשות?)

כשעלי מרימים את הקול בעבודה, או עושים לי פרצוף שאני לא אוהב, אני קם והולך.

וכשכולם יודעים את זה , היחס אחרת. תאמין לי.

אתה צריך להביא את עצמך למצב שהוא יפחד ממך, לא אתה ממנו.

למרות שעכשיו תצטרך לעבוד יותר קשה, כי כבר קנית את המקום של המסכן.

תתחיל בזה:

כשהוא מסתכל עליך, תסתכל לו בעיניים. בלי למצמץ. תבחר איזה מבט אתה מעדיף: או מבט משועשע כאילו הוא איזה חייזר, או מבט של: עוד שניה אני דוקר אותך, (אבל בלי כעס).

וכשהוא אומר לך משהו תן לו לחזור על זה לפחות פעמיים. ושיבין ששמעת ואתה לא רץ לפקודתו.

תעשה את זה במשך שבוע, ונתקדם...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אותך.

קודם כל - תצא מההרגשה של המסכנות.

אם אתה מרגיש כך - גם הוא מרגיש את זה, ומנצל את זה.

מה דעתך שאתה תתחיל לצעוק עליו? אני רציני. (אה, אתה מפחד. אבל ממה? מה הוא כבר יכול לעשות?)

כשעלי מרימים את הקול בעבודה, או עושים לי פרצוף שאני לא אוהב, אני קם והולך.

וכשכולם יודעים את זה , היחס אחרת. תאמין לי.

אתה צריך להביא את עצמך למצב שהוא יפחד ממך, לא אתה ממנו.

למרות שעכשיו תצטרך לעבוד יותר קשה, כי כבר קנית את המקום של המסכן.

תתחיל בזה:

כשהוא מסתכל עליך, תסתכל לו בעיניים. בלי למצמץ. תבחר איזה מבט אתה מעדיף: או מבט משועשע כאילו הוא איזה חייזר, או מבט של: עוד שניה אני דוקר אותך, (אבל בלי כעס).

וכשהוא אומר לך משהו תן לו לחזור על זה לפחות פעמיים. ושיבין ששמעת ואתה לא רץ לפקודתו.

תעשה את זה במשך שבוע, ונתקדם...

אני עושה את זה אחי. הסיבה היחידה שנשארתי במקום הזה - אני מקבל שכר של 28 לשעה, פעם אחת לא קיבלתי תוספת שכר.

עד עכשיו אני עושה שם מה שאני רוצה, בגלל שאיימתי פעם אחת בתביעה כל דבר שמנסים להפיל עליי אני פשוט אומר לא.

כבר אמרתי 1000 פעם את המשפט אתה לא יכול להכריח אותי לעשות את זה פיזית אז עוף ממני..

בקיצרו הוא נתן לי כבכיול תפקיד בכיר..של מנהל רישום וטכנאים ואני יכול לומר לעובדים מה לעשות וכדומה..

וכל זה שהוא משלם רק 28 שח לשעה ומוריד לי הפסקה ומנצל אותי..

פה ושם יש שעות מתות וסביבת עבודה נחמדה. ואני לא פוחד ממנו, אני סהכ חושש להישאר בלי עבודה ולחפש עבודה אחרת לפני כל המהלך.

והיום הוא פשוט צרח עליי כמו מטורף גם אם עליך היו צורחים ככה היית קצת חושש

לא שאני חושש ממנו אני שם עליו זין ואני יוציא ממנו כל מה שמגיע לי.......פשוט הייתי בהלם שבן אדם מסוגל לצרוח ככה רק כדי לחסוך כסף

רציתי לומר לו אתה גם ככה תכף בן 60 מה תיקח את הכסף איתך לקבר...אני יוותר לך שיקברו אותך עם הכסף :facepalm:

אני סה"כ רוצה מכתב פיטורין כדי שזה יהיה רשמי ואני אוכל לקבל אבטלה וכל זה ולחפש לעצמי עבודה אחרת בראש שקט.

הוא מרשה לי לדבר לכל העובדים גם לסמנכל למנהלת מוקד איך שאני רוצה העיקר לא לשלם את הפיצויים

והוא חושב שאם הוא יצרח כמו מטורף או יאייים אני ישבר ויחתום על החוזה הדרקוני שלו הבנת?

גם לא עשיתי את כל הבלגן כי יכול להיות שאיזה עובדת הולכת לחופש לידה ואני אולי אחליף אותה בתפקיד

אבל אני פשוט לא רוצה יותר לעבוד אצל הפסיכי הזה אין תוספות שכר יש לו קריזות והוא חרא של בן אדם. ולצורך העניין אני עושה את העבודה שלי על הצד הטוב ביותר, כל הלקוחות אומרים שאני העובד הכי טוב שם והוא יודע את זה. לעובדים שלו זה משהו אחר הוא מרשה לי להתייחס אליהם איך שאני רוצה כי אני גם ככה אמרתי לו תפטר אותי כבר וזהו.

פורסם

ע"פ חוק אין בחובתו של מעסיק לשלם את ההפסקה כלומר מותר לו לא לשלם 30 דק' של ההפסקה,לאחרים הוא משלם על הפסקה ?

האם בתלוש המשכורת שלך רשום רמת השכר, רשומים כל השעות הרגילות והשעות הנוספות שעבדת בחודש והאם יש לך דף שעות שאתה יכול להשוות מול התלוש משכורת ? האם בפועל נכנס לך לבנק פחות כסף ממה שרשום לך בתלוש ?

על איזה חוזה הוא רוצה שתחתום ? באופן כללי חתימה תחת לחץ או תחת מחאה פוסלת חוזה ומאפשרת לך לתבוע בעתיד (צריך להוסיף בכתב ת.ל. או ת.מ. ליד החתימה)

אתה יכול להתפטר בדין פיטורים ולקבל את כל הפיצויים המגיעים לך

[list type=decimal]

[*]התפטרות מחמת הרעה מוחשית בתנאי העבודה – בסעיף 11א לחוק פיצויי פיטורים נקבע כי אם עובד התפטר בעקבות הרעה מוחשית בתנאי עבודתו או עקב נסיבות הנעוצות ביחסי העבודה שבגינן אין לדרוש ממנו כי ימשיך בעבודתו, ניתן יהיה לראות את התפטרותו כפיטורים לעניין זכאותו לקבלת פיצויי פיטורים.

דוגמאות למקרים בהם קבע בית המשפט כי התקיימה הרעה מוחשית בנאי העבודה: שינוי מקום העבודה או שינוי תפקיד העובד, עיכוב בתשלום שכר או הפחתה בשכר, קיפוח במתן תנאים סוציאליים וכו'. </blockquote>

פורסם

תקשיב אומנם יש בחוק קביעה על הדבר הזה, לוקח המון זמן לתבוע ועורך דין שמבין עניין שגם לוקח עמלה לא קטנה.

במקומך, הייתי עושה את הדבר הזה:

יש לך ימי מחלה? תשתמש בהם!

צא לחודש מחלה, תתחיל להתלונן על מיגרנות, על עייפות כרונית, סחרחורות, תרדם בעבודה. (תדאג שכולם ידעו ויראו שאתה נראה חולה)

אין לו שום דבר שהוא יוכל לעשות. אתה לא חייב ללמד אף אחד, זה אתה עושה ברצון טוב ובשביל להשאר בעבודה.

אבל זה מצריך ביצים ויכולת לעמוד על שלך, אל תתחיל ותעצור, אם התחלת לך עד הסוף.

או כמו שמי שמעליי אמר, תתחיל לצעוק עליו! תכעס על כל דבר שהוא אומר לך.

ותעשה את זה מול כולם, הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא פונה אליך.

לתבוע אותך על זה הוא לא יכול, המקסימום שלו זה לפטר אותך.

פורסם

יש לך שפע עילות להגשת תביעה נגד המעסיק. תתקשר לקו לעובד, הם יוכלו לפרט לעומק מה הסעדים שמגיעים לך ואיך לפעול.

המעסיק שלך לא יכול לתבוע אותך על זה ש"הברזת". למעשה הוא אפילו לא יכול לפטר אותך בלי הליך מסודר - הוא חייב לערוך לך שימוע (והוא חייב להודיע לך עליו מראש), הוא חייב לתת לך התראה של 30 יום, הוא חייב לשלם לך פיצויים ודמי הבראה וימי חופשה וכיו"ב. אגב, גם אם הוא לא נותן לך מכתב פיטורים זה יכול להחשב כפיטורים, הכל תלוי בתנאים וקיימים תקדימים לכך.

כמו כן, מומלץ שתפנה לעו"ד (חפש בגוגל או בדפי זהב עורכי דין באזור שלך שמתעסקים בדיני עבודה) - הסכומים שמדובר עליהם פה הם לא זניחים (ועו"ד בטח יוכל להוציא יותר).

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים כמה הסיפור פה מסובך ומול איזה "אדם" יש לי עסק. אני בכלל התחלתי לעבוד בתור קלדן של כרטיסים של לקוחות במשרדים שלו באאוטורסינג בתל אביב חצי שנה. עבדתי ככה בלי חוזה בלי כלום כל יום מ9 עד 18. אחכ ראו שאני יודע לענות ללחצני מצוקה של קשישים הכי טוב מכל המוקדנים באאוטסורסינג, אז בגלל שהייתי עובד מול המערכת בהקלדה אז כבר לא היה לי נעים לי כל שניה לקום שיבוא מוקדן אחר ויענה אז התחלתי לענות בעצמי. בחצי שנה האחרונה עבדתי בתל אביב, עד שהוא החליט לפתוח מוקד אחר משלו בעיר אחרת ועברתי לשם. תוך כדי גם ראו שאני מבין במחשבים אז תיקנתי לו תקלות מחשוב ברשת ללא שום תשלום וגם הפכתי לעשות דוחות לטכנאים.

הכל מתוך רצון טוב ובגלל שרציתי להתקדם בעבודה.

אח"כ שהוא פתח את המוקד בעיר אחרת, הוא כבר הושיב אותי פיזית בתוך המוקד שיש רק 2 אנשים במוקד, אני ועוד מוקדן אחד.

שזה אומר שגם התחלתי לענות לשיחות חירום מחוסר ברירה.

אני עובד כל יום מ9 עד 18. מעביר כרטיס ב9 בבוקר ולפעמים הולך גם ב18 ורבע, ומקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. אני עובד במוקד קטן עם לחצני מצוקה, זדומרת שכל רגע יש ציצופים של לחצן מצוקה שאיזה קשיש יכול להתעלף או ליפול במקלחת. בכמה פעמים שכן יצאתי להפסקה פיזית בחוץ לאיזה 10 דק קיבלתי צרחות ואיומים בפיטורים,גם אם אתה יוצא לשירותים שהם מחוץ למשרדים אתה צריך למהר

אין לי שום חוזה בכתב איתו, אני אמור לקבל כסף מלא מהשעה שאני מחתים כרטיס ואז שאני עוזב.

תוסיף לזה שהוא לא שילם לי פנסיה בזמן חצי שנה כמו שקובע החוק, אלא רק אחרי שנה וחודשיים.

שהוא לא משלם לי שעות נוספות בימי שישי. הוא גם בנוסף קרא לי בשמות כמו "דביל" ו"חמור" וכל מיני דברים כאלה,

לא שאני מתייחס לזה. יש לי את הכל ביד, השאלה רק איך אני עושה את זה.

איך זה הולך עם עורך דין צריך לשלם לו איזה 500 שקל לייעוץ של חצי שעה??

אני רוצה עורך דין שנגיד אני אתן לו 5 אחוז ממה שייצא משהו כזה.

להגיש נגדו תביעה, עוד 30 יום הוא יקבל אותה בהפתעה לשולחן ויפטר אותי. אני גם יאסוף לפחות 3 עובדים לשעבר שגם להם הוא עשה את זה והם הלכו בבושת פנים בלי לתבוע העיקר לא להתעסק איתו....

אתם לא מבינים עם מי יש לכם עסק פה, מדובר באדם שרץ למטבח כל רגע לכבות אורות כי הוא חושב שזה חוסך בחשמל.

אם מישהו פה מכיר עורך דין שמבין בענייני דיני עבודה אני אשמח לשמוע.

מה שנשאר לי זה רק לאסוף את הניירת ולגשת לעורך דין.

הוא אולי חייב לי 7 אלף משכורת פיצויים על שנה ו8 ועוד איזה 6 אלף הפסקות ועוד דמי הבראה.

ועוד הוא יכול לקבל קנסות של עשרות אלפי שקלים על האיחור בפנסיה וזה שאני עובד בלי חוזה.

הוא פשוט ניסה לצרוח עליי כמו מטורף כדי לעשות לי טראומה שאני אלך לבד. אבל אני ממש לא אוותר לו.

למוקדנים האחרים הוא כן מוריד הפסקות כי הם חתומים איתו על חוזה שההספקה שלהם מחולקת ל10 דק 10 דק ו10 דק שהם במקום שהם יכולים לשמוע את הלחצן מצוקה ובלי לצאת פיזית החוצה, אני לא חתום על כלום שוב דבר.

יש סה"כ חתיכת נייר שכתוב בה X שח לשעה, X נסיעות מ9 עד 18 ועבודה חודשית בכתב יד שלו זה הכל.

התקשר אליי עורך דין אחד שרצה 600 שח על חצי שעה ייעוץ.

אז מה לעשות קודם לאסוף את כל הניירת ולנסוע יום שישי אחד לעורך דין שיתן לי ייצוג?

גם אין לי כח נפשי ללמד את העובדת החדשה את העבודה יותר. היא לא באה בנתיים.

מה שהוא עשה זה נסיון להחתים אותי על חוזה תחת לחץ צרחות ואיומים העיקר לא לשלם הבנתם?

החוז שהוא נתן לי זו הפרת תנאים בוטה....כתוב שם שהחוזה יהיה תקף מינואר 2010 התחילת עבודה שלי, ושמותר להוריד הפסקות ושהחברה תהיה רשאית לשנות לי את שעות העבודה ולקצץ בלי שום הצדק ומלא סעיפים דרקוניים כמובן שאני לא אחתום על זה.

כי החוזה הזה זה בעצם הוכחה להרעת תנאים לא?

פורסם

רגע....

אתה תופס אותו בביצים ?

אם תודיע לו שאתה מתפטר ויש לו שבועיים (או כמה שזה על פי חוק) מראש למצוא מחליף.

ואז תיקח ימי מחלה שמגיע לך כמה שאפשר.

הוא יוכל להסתדר או שהוא יחטוף שבץ וסיוט בעיניים ?

ועל כל זה גם יש את התביעות שאתה יכול לסבך אותו בהם בלי חשש מצידך ברגע שאתה עוזב.

יכול מאוד להיות שלך יש את היד העליונה בסיפור הזה.

לפעמים אנשים לא קולטים שהם מחזיקים את הבוס בביצים ושהוא מפחד מהם.

ושאם רק ירימו ראש ויקחו שליטה הם יכולים לשנות לגמרי את תנאי העבודה שלהם.

פורסם

Vaz, אני לא מבין למה אתה חוזר שלוש פעמים על אותם דברים בדיוק. פתח דפי זהב (או גוגל), חפש עו"ד באזור מגוריך ותרים אליו טלפון.

פורסם
  • מחבר

רגע....

אתה תופס אותו בביצים ?

אם תודיע לו שאתה מתפטר ויש לו שבועיים (או כמה שזה על פי חוק) מראש למצוא מחליף.

ואז תיקח ימי מחלה שמגיע לך כמה שאפשר.

הוא יוכל להסתדר או שהוא יחטוף שבץ וסיוט בעיניים ?

ועל כל זה גם יש את התביעות שאתה יכול לסבך אותו בהם בלי חשש מצידך ברגע שאתה עוזב.

יכול מאוד להיות שלך יש את היד העליונה בסיפור הזה.

לפעמים אנשים לא קולטים שהם מחזיקים את הבוס בביצים ושהוא מפחד מהם.

ושאם רק ירימו ראש ויקחו שליטה הם יכולים לשנות לגמרי את תנאי העבודה שלהם.

לפי החוק אתה צריך להודיע חודש מראש לא 14 יום שאתה עובד מעל שנה.

ולמה שאני יעזוב לבד, אני רוצה מכתב פיטורין שאוכל לקבל אבטלה ולחפש עבודה בשקט עם הדמי פיצויים.

מיני, אני שואל כי אני לא יודע איך זה הולך עם עורך דין, למה ללכת לשלם על פגישה 600 שקל מראש וכדומה

אם זה הולך לפי אחוזים וכדומה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים