עבור לתוכן

מישהו מכיר את משרת הQA שצ'ק פוינט מציעה ?

Featured Replies

פורסם

יש להם משרה מסויימת של QA , קורס של 6-7 שבועות והתחייבות לשנתיים

משכורת דיי נמוכה לפחות בהתחלה

מישהו מכיר ויכול לספר פרטים ?

• תגובות 37
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תוכל להתקיים על שכר נמוך יחסית למה שתוכל לקבל בחוץ במשך שנתיים ... שווה לך, תלמד לא מעט דברים.

התקבלתי למסלול הזה לפני כשנה, אך סירבתי בעקבות הסירוב שלהם לשכר גבוה יותר.

השכר נמוך מאוד במהלך השנה הראשונה, ובמהלך השנה השנייה הוא מאוד מותנה ביכולות שלך ובשכלול של הביצועים שלך מול הצוות.

מצד שני ... אם אין לך הוצאות על הראש ואתה רוצה ללמוד ולא מעט, לך על זה.

הנקודה החשובה היא שהשכר הוא בזיוני ( לא פחות ) אבל התמורה, במידה ותתמיד ותיתן מעצמך את כולך, שווה את זה.

פורסם

השכר הוא קצת מתחת לביזיוני , מצד שני הדרישות בהתאם.

בגדול - אלו משרות לאנשים ללא ניסיון בהייטק ונותנים נקודת כניסה סבירה - כשכל אחד מפיק מה שהוא רוצה מזה - תעבוד קשה - תתקדם לא רע (שוב במסגרת הQA - אל תצפה שזו תיהיה נקודת קפיצה שלך למשרת פיתוח או משהוא אחר בתוך החברה - אין לך סיכוי).

האופציות שיבוץ לצוותים אח"כ מאוד מגוונות ויש גם תפקידים מאוד מעניינים ומאתגרים, מצד שני יש גם הרבה דברים משעממים והרבה משרות בתמיכה הטכנית של צ'ק פוינט.

השכר הוא מצד שני בדיחה והוא מביא אנשים בהתאם (ברמת תמיכה טכנית ומטה) וחבל , זה אחד הדברים שהרסו לי את צ'ק פוינט ולדעתי מאוד מוריד מרמת החברה.

כל עוד אין לך שום ניסיון רלוונטי והאופציה כנגד זה תמיכה טכנית / מלצרות ואתה מעוניין להכנס לתחום (בתחום הQA , אל תצפה פתאום לקפוץ לתפקידים אחרים או להרוויח הרבה - כי מבינים מראש שאתה נכנס לתפקיד הזוטר שבזוטרים) ויכול להרשות לעצמך לעבוד בשכר הנ"ל- זה סה"כ הזדמנות לא רעה.

ליביו , שהיה שם יום או יומיים , ולא ממש כENTRY LEVEL.

פורסם

המונחים בת'רד הזה הולכים ומתדרדרים..

זה התחיל ב"משכורת דיי נמוכה", עבר דרך "שכר נמוך מאוד", הגיע עד "השכר הוא בזיוני" ואז הגיע אפילו ל"השכר הוא קצת מתחת לביזיוני".

עכשיו אני ממש סקרן...

על איזה מספרים אנחנו מדברים?

פורסם

.

פורסם

מה שהוצע לי בזמנו היה 4 וחצי, ואיכשהו עם השיניים זה הועלה ל5.

פורסם

חותמים על חוזה תקופה ? לכמה זמן ?

פורסם

כמו שנאמר פה 4.5 ואולי עם לחץ פיזי מתון - 5.

יש לציין שהם מעסיקים גם לתקנים עם ניסיון בשכר יותר גבוהה.

מה שכן - הם אף פעם לא נחשבו למעסיק שמשלם משכורת גבוהה , במילים עדינות.

ליביו

פורסם

כמה שבועות שהם מדריכים אנשים איך לעשות בשבילם את העבודה, ואז שנתיים התחייבות בשכר מינימום ?

ההוצאות שלהם על ההדרכה הם כלום לעומת מה שהם מקבלים חזרה.

מילא חצי שנה התחייבות עם משכורת נמוכה ואז חוזה חדש, זה עוד אולי הגיוני (וגם אז הם מרוויחים יפה מאוד מהסיפור).

סתם ניצול.

פורסם

סתם שאלה - המצב בחברה הזו ספציפית שונה במשהו מהתנאים שתקבל (בתור עובד מתחיל ללא נסיון) בכל חברה גדולה אחרת?

פורסם

זה תלוי בך ובקצת מזל.

השכר לQA ללא ניסיון בחברות נורמליות בשוק נע בין 6 ל 8 .

פורסם
  • מחבר

השאלה הגדולה , נגיד נתתי מעצמי שנתיים שם

האם בהמשך קרש הקפיצה הוא כזה שאני יכול להיות בטוח שתהיה לי עבודה טובה עם משכורת טובה ?

פורסם

שוב פעם, הכל יהיה תלוי בך.

יכול להיות שתיתן להם שנתיים ו"תתגלגל" שם ותצא משם כמו שנכנסת, רק עם יותר ידע, ויכול להיות שאחרי שנתיים תצא משם כמו מטאור.

פורסם

מה שהוצע לי בזמנו היה 4 וחצי, ואיכשהו עם השיניים זה הועלה ל5.

על משרה מלאה?!

פורסם

אני לא חושב שאפשר למצוא יותר מדי עבודות בארץ שנותנות הרבה מעל מינימום למשהו שלא דורש שם כישורים או ידע קודם וגם לא דורש שום מאמץ פיזי או שעות בעיתיות (מלצרות, תחנות דלק וכו').

ברור שזה סכום מגוחך, אבל תחשוב על זה ככה - השכר הממוצע פה הוא בקושי 8000 ש"ח. לעשות 60% מהשכר הממוצע, בלי הכשרה, בלי שום ידע ושום יכולת מיוחדת, ובגיל מאד צעיר, זה לא רע.

*הבהרה: כשאני אומר 'לא רע' אני בעצם מתכון 'מחורבן לאללה' - אבל הכל יחסי. עם המשכורות בארץ, זה באמת לא רע. אם רוצים לבחון את זה בצורה יותר אובייקטיבית זה כמובן הופך לסיפור מאד עצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים