עבור לתוכן

מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ

תודה לעוזרים!

פורסם

קח קרש, תדביק בקצוות ארבעה פקקים של בקבוקי פלסטיק, ותשים את הנייד על זה.

פורסם
  • מחבר

אני חדש פה ונרשמתי לפה כי ציפיתי לקבל תגובה יותר רצינית.

חבל התאכזבתי מאוד

פורסם

התגובה רצינית בהחלט.

שים לב שאתה בפורום קירור תחת "אלקטרוניקה ומודינג", כלומר אנשים פה גם עושים דברים עם הידיים, לאו דווקא הולכים על משהו קנוי.

דבר נוסף, אם תחשוב, תבין שהפתרון הפשוט הזה עונה בדיוק על מה שביקשת. רצית בלי שיפוע - קיבלת. רצית בלי רעש (כלומר בלי מאווררים אקטיביים) - קיבלת. הרי כל משטח עם מאווררים יעשה רעש, ורובם גם יהיו עם שיפוע.

מה אתה חושב שעושה משטח קירור פאסיבי? איך הוא תורם לקירור? רק בכך שמגביה את המחשב מעט ומשפר את זרימת האוויר. הוא לא עושה שום "הוקוס פוקוס".

אז מה הגיוני - לשלם 100 שקל על איזו חתיכת פלסטיק מעאפנה או להכין בעצמך בהשקעה אפסית משהו שייתן את אותה התמורה?

פורסם
  • מחבר

אם התגובה היתה רצינית אז היית נותן לי מדריך לעשות משהו יותר מורכב מלהשתמש בקרש ובקבוקי קולה

אבל לא משנה

באמת חשבתי על אפשרות שאני אעשה מודינג ללפטופ..

אבל אין לי כוח לזה

איך המשטח הזה:

http://www.target.com/Logitech-N315-Portable-Lapdesk-939-000181/dp/B002NTADVW

?

הוא טוב?

פורסם

זה שמשהו מורכב בהכרח הופך אותו ליותר טוב?

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

QttP אתה לא ענייני.

לפותח הטרד:

הייתי ממליץ לך על אחד, אבל קראתי כמה ביקורות החודש, וכולם מגיעים למסקנה שמבחינת קירור זה לא משנה והתוצאות דומות - כל עוד המשטח ישר זה מספיק.

מה שכן, יש הבדל ניכר ברמות הרעש שמגיע מהמשטח (מבוססי מאווררים כמובן), חברות חזקות שמות מאווררים יותר איכותיים.

אני הייתי ממליץ לך לשאוב אבק דרך החריצים בלפטופ ולקנות משהו של חברה ידועה אם יש כסף לבזבז.

פורסם

פותח התרד את דעתי על משטחי קירור ציינתי כבר כמה פעמים..חיפוש היה מוצא לך תשובה..

בגדול אם אתה לא זקוק לפיצרים השונים שיש בהם..אלה חושב לרכוש אחד נטו בגלל "הקירור" אז זאת טעות..

שכן הם לא ממש מספקים את הסחורה..

אתה מוזמן לעיין בביקורות הזו:

http://hwzone.co.il/reviews/general/roundup_laptop_coolers

אם תסביר מה המצב ולמה אתה רוצה לרכוש משטח..אולי נוכל לעזור לך בלי קשר לרכישה..

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין במשטח קירור יפה שלא מנסה להרשים או להתבלט יותר מהלפטופ עצמו אלה משטח צנוע שרואים עליו שהוא נועד אך ורק למטרה שבשבילה הוא נקנה. ברצוני שיהיה בו פאד עכבר נשלף כי אני צריך פאד כזה ואין לי שום צורך בעוד תוספות כמו למשל יותר חיבורי USB (כי יש לי מפצל USB ממילא)

המשטח הזה:

http://www.target.com/Logitech-N315-Portable-Lapdesk-939-000181/dp/B002NTADVW

עונה לתיאור שלי והוא גם של חברה מוכרת.

קראתי את המאמר וראיתי שברוב המשטחים אין הבדל גדול של ביצועים. האם למשטח הזה יש ביצועים כמו של רוב המשטחים במאמר?

פורסם

אני מנסה לקרוא בין השורות, ונראה לי שאתה לא מחפש משטח קירור, אלא משטח ישר להניח עליו את המחשב כשהוא על הברכיים שלך (אחרת למה פאד העכבר הנשלף, שאגב לא ציינת בהודעתך הראשונית).

כלומר יותר אביזר של נוחות/סגנון, ואולי קירור הרגליים שלך, ופחות של המחשב.

שים לב שאפילו המשטח של Logitech שאתה מעוניין בו לא מוגדר כ"משטח קירור", כי הוא לא. הוא לא מתיימר ולא מסוגל לקרר את המחשב הנייד יותר מאשר אם המחשב מונח על שולחן ישר מלכתחילה. אבל, בכל מקרה, אם המחשב על הברכיים, אז כל משטח ישר וקשיח ייתן שיפור מסוים בטמפרטורות יחסית לעבודה ללא משטח.

לאילו "ביצועים" אתה מצפה מחתיכת פלסטיק?

פורסם

אם אתה מחפש משטח עבודה ולא קירור...כל משטח יתאים..תבחר אחד לפי העדפות שלך..גודל...צבע..פיצרים שאתה צריך..

אין מה לשבור את הראש יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

היתה לי טעות.

חשבתי שהמשטח שהבאתי הוא משטח קירור אבל תודה שאמרתם לי שהוא לא משטח קירור!

חשוב לי מאוד שזה יהיה משטח קירור לקירור הלפטופ ורצוי עם כמה שפחות רעש.

מאוד חשוב לי שהוא יכלול פאד לעכבר כי העכבר של המחשב שלי לא עובד על העץ של השולחן אלה רק על הסדין והעכבר המיוחד ל PS3 (יש עכבר שמזוהה כשלט של PS3 ב PS3 ואפשר לשחק איתו במשחקי FPS ב PS3 כמו שמשחקים במחשב) חייב משטח טוב כי הביצועים של העינית שלו ממש גרועים

פורסם

כמו שציינתי אם הבעיה שלך היא חימום של הרכיבים משטח קירור לצערנו הוא לא הפתרון..

שכן וכמו שראית בביקורת משטחים שכאלה לא מצטיינים יות רמדי בקירור..

כמו כן פד לעכבר אני בספק אם תשיג וקיים משטח כזה..

שורה תחתונה..נסה לנקות אבק ולתחזק את המחשב שלך..אם החימום נובע מOC אז פשוט תוריד את הOC..

אין פתרון קסמים פה..

פורסם
  • מחבר

אתה זה שכתב את המאמר והראתה שם את הגרפים ואני בסך הכל הסתכלתי על הגרפים ולפי הגרפים שלך זה ממש סותר את מה שאתה אומר כרגע.

לפי המדידות רוב המשטחים הורידו את הטמפרטורה מ 90 מעלות ל 40 מעלות בערך אז למה אתה אומר עכשיו שמשטח קירור לא יקרר הרבה את הלפטופ?

עריכה:

קראתי שוב.

לא הבנתי מקודם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים