פורסם 2003 בדצמבר 322 שנים אחרי תקופה של משחק מירוצים ארוך מידי ומעצבן בסוף (NFSU), ומשחק פעולה לא רע עם רעיון מצויין אבל שמירות ממש ממש מעצבנות של החיים (XIII), סוף סוף משחק שבאמת שווה את הזמן: Armed and Dangerous.המשחק מגיע אלינו מבית LucasArts שהביאה לנו את סדרת Monkey Island, את S&M ועוד רבים וטובים אחרים, הפעם הם מגיעים אלינו עם משחק פעולה איכותי. המשחק שנראה בהתחלה רק לקונסולות, נבנה מצויין גם למחשב, אבל עדיין המאפיינים של הקונסולה נשארו בו, המון יירי והכל זז מהר וממש טס.בין לבין יש כמובן את ההומור המשובח שאנחנו כ"כ אוהבים, אני די התחלתי לצחוק כמו משוגע על תחילת המשחק, זה פשוט משהו מדהים.ממליץ עליו בחום רב, מקווה שתאהבו.
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים מחבר זהו, הרגע סיימתי את המשחק. לקח לי בערך 8 שעות.משחק ממש ענקי, בהתחלה קל, בהמשך מאתגר ובסוף קשה. וכל 26 הסרטונים פשוט קורעים מצחוק בצורה שלא תאמן, בהחלט משחק איכותי.
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים מחבר 8 שעות זה כלום!משחק קצר מדי קצר וכיפי מאוד, יש טעם רב של לחזור עליו שוב, משהו שאני כנראה אעשה הלילה.
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים מחבר It sure does... 4.3GB installation FFS !!גראפיקה וסאונד מדהימים.... זה שווה את זה.
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים HUNTER אם שיחקת ב וולפנשטיין return 2 castle wulfenstein תוך כמה סיימת אותו. אם שיחקת
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים מחבר HUNTER אם שיחקת ב וולפנשטיין return 2 castle wulfenstein תוך כמה סיימת אותו. אם שיחקתלא שיחקתי.ומה זה קשור לפה? היית יכול לשלוח הודעה פרטית.
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים משחקים יכולים להיות עד כדי כך מצחיקים? לא ידעתי :-\חוץ מזה אין סיכוי שאני משלם 230 ש''ח למשחק שיותר קצר מ - Max Payne 2!
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים יש לי רגשות מעורבים בקשר למשחקהמשחק עצמו הוא פשוט.... סתם משחק, אם לא היו לו סרטוני קישור מצחיקים ואם הנשקים לא היו גימיקיים (רובה MORTAR בדומה לפטיפון ורובה כריש שבעצם הורג לבד 2-3 אוייבים באיזור) אף אחד לא היה שם לב למשחק כי הוא לא מחדש שום דבר והמשחקיות שלו ברמה נמוכה
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים מחבר יש לי רגשות מעורבים בקשר למשחקהמשחק עצמו הוא פשוט.... סתם משחק, אם לא היו לו סרטוני קישור מצחיקים ואם הנשקים לא היו גימיקיים (רובה MORTAR בדומה לפטיפון ורובה כריש שבעצם הורג לבד 2-3 אוייבים באיזור) אף אחד לא היה שם לב למשחק כי הוא לא מחדש שום דבר והמשחקיות שלו ברמה נמוכהזה כל הקטע של המשחק, הוא pure fun.אתה זורק כל מה שלמדת על משחקי פעולה עד היום, מקבל את כל התחמושת בעולם, ומרסס!
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר אנגלית פשוטה.. מה לעזעזל אתה לא מבין?אין בכונן שבחרת מספיק מקום להתקין את AaD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.