עבור לתוכן

אפליקציית טריוויה חדשה בעברית

Featured Replies

פורסם

היי,

בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...)

אתם יכולים להוריד אותה מהלינק :

https://market.android.com/details?id=il.co.trivia

לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם).

אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין,

אודי

triviaqr.png

פורסם

וואו, נחמד מאוד! כל הכבוד :xyxthumbs:

רק כמה הערות:

* יהיה נחמד אם יהיו עוד מצבי משחק, לדוג'- בלי זמן, בלי פסילות.

* חלק מהשאלות צריכות לעבור ריטוש- לדוג' "כמה זמן נמשכה מלחמת ששת הימים?" והתשובות הן- "6","7".. חסרה המילה "ימים" אחרי. דוג' אחרת: "מהי בירת ארה"ב?" והתשובה (הנכונה) היא "וושינגטון", השם התקני הוא וושינגטון די.סי.

* לדעתי לעברת דברים באנגלית זה לא טוב- לדוג' "מי כתבו את הבוהמיין רפסודי"- "קווין" במקום: "מי כתבו את ה- Bohemian Rhapsody?" -

"Queen".

* ליטוש לגרפיקה יכול להיות נחמד, עיצוב יפה יותר (למרות שמה שיש עכשיו זה כבר נחמד מאוד).

* למה אי אפשר לבחור קטגוריות לשאלות? נגיד אני לא מבין כלום בספורט ובמוזיקה ישראלית, ובגלל זה אני נפסל מוקדם מאוד :-\. יהיה נחמד אם יהיה אפשר לסנן את השאלות לפי קטגוריות.

* למה אין חיווי של התשובה הנכונה אחרי טעות? זה בכוונה?

* עוד דבר- למה יש רק את חמשת התוצאות הכי טובות ב- High Scores?

* אפשרות לעשות פאוס וכתפות חזרה לתפריט הראשי יהיו דבר נחמד מאוד ואף נדרש.

אני חוזר ואומר- עשית(ם?) עבודה טובה מאוד, המשך בה :xyxthumbs:

עריכה:

2 באגים שנתקלתי בהם-

א. כאשר אני מנסה לצאת מהמשחק, ע"י לחיצות מרובות על לחצן ה-Back, הוא חוזר לתפריט הראשי, עוד לחיצה מקביצה את החייגן ועוד לחיצה חוזרת לתפריט

הראשי של המשחק ???

ב. מדי פעם הוא מחליט שנפסלתי סתם ככה, לפני שנפסלתי... האם המשחק שונא אותי? :(

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה על התגובה!

זו גרסה ראשונה ולכן אין בה עדיין את כל הפיצ'רים, אבל בגרסאות הבאות חלקם לפחות יהיה (יש לי עוד המון רעיונות שאני מתכוון ליישם שם).

לגבי השאלות, אני עובר עליהן ומשתדל לתקן. קשה לעקוב אחרי כמות כזאת של שאלות (מה גם שבמקביל אני מוסיף

המון שאלות חדשות כל הזמן).

לגבי הבאגים שתארת, אפשר לשאול באיזה מכשיר אתה משתמש? כי אני לא הצלחתי לשחזר אותם ב-HTC שלי.

ושוב תודה :)

פורסם

SGS

אבל אני לא בטוח שזה קוררה לכולם, פשוט יש לי רום ייחודי ומיוחד :) שעלול ליצור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים