עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצורך בנייה של הSDK של מנוע הCRYSIS 2.

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H.

בנוסף המפרט שלי כרגע הוא:

מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ .

זיכרון 4GB זיכרון בDC.

כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך.

ספק כוח HEC WIN+ 700W

כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?

פורסם

אם כבר אז GTX570, גם זול יותר מה 480, קר יותר, שקט יותר ואותם ביצועים.

מכיוון שנכון לעכשיו קרייסיס 2 מבוסס DX9 ואני מניח שגם ה SDK אז הייתי מציע לך להתחיל עם ה OC ואח"כ לראות אם אתה צריך להחליף חומרה.

פורסם

חדש וחם מהתנור, לך על GTX570 :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש כרטיס למשחקים נטו, אני צריך כרטיס כמה שיותר חזק מה דעתכם על הGTX580 ?

פורסם

עולה כמו זוג GTX560Ti שחזקים ממנו בהרבה, אני מאמין שגם ל SDK

השאלה איזה לוח יש לך, מבחינת הספק, יספיק.

פורסם
  • מחבר

תשכח מי SLI הלוח שלי לא תומך בזה וגם לא נראה לי שהSDK תומך בSLI. בעצם זה או GTX570 ב1400 שקל או GTX580 ב2200 שקל אני צודק ? מי מבין השניים הכי טוב לשימושים שלי, אני מבין שהGTX580 טוב יותר אבל השאלה בכמה יותר טוב והאם ההפרש שווה את זה ?

פורסם

ה GTX570 הרבה יותר משתלם, ההפרש בביצועים בינו לבין ה 580 לא מצדיק את ההפרש במחיר.

וקשה לי להאמין שה SDK לא תומך ב SLI אם המשחק כן, והמשחק כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים