עבור לתוכן

ניקיתי את המחשב, עכשיו אין תצוגה על המסך. עזרה בבקשה המחשב לא עובד :(

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל

פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70%

חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך...

יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו

חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך

רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו...

אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות :(

המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך

המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו

זה פעם ראשונה שעשיתי ניקוי כזה יסודי עם אלכוהל והוצאתי את הלוח אם מהמקום שלו וניתקתי הכל וחיחברתי לבד

בבקשה תעזרו לי אין לי גם אחריות ואני לא יודע מה לעשות אנא ממכם :(

פורסם

תוודא שכל החיבורים מהספק ללוח מחוברים (24 פינים וגם 4 או 8 פינים, תלוי בלוח).

להבא, תדע שממש אין צורך לעבור עם אלכוהול. ובטח לא לפרק את לוח האם...

פורסם

האם המחשב עובר POST? אם לא הלוח אמור להשמיע מספר צפצופים בסדר מסויים תלוי בלוח האם שלך (אם כן כבר יסבירו לך פה איך לזהות מה התקלה).

פורסם
  • מחבר

קןדם כל תודה בה לכם על ההתייחסות באמת זה מאוד חשוב לי אני חסר אונים אין לי מושג מה לעשות

תיראו, עשיתי שוב את מה שעשיתי ביחד עם אחי שיגיד אם עשיתי משהו לא בסדר

ניתקנו את הלוח אדם, הספק, כל חיבור וחיבור

לאחר מכן חיברנו הכל לאט לאט למקומו, וחיזקנו לוודא שהכל מחובר חזק

אבלך שוב אותה בעיה

העכבר עובד רואים אור אדום, המקלדת לא (אבל כשמוציאים אותה ומכניסים ל USB שהיא בתוכה את העכבר הוא עובד, לא יודע מה הקטע שלה...)

רק המסך לא מראה כלום...

אני חושב בעיה בכרטיס מסך? רק שגם המובנה לא מציג כלום :(

מה לעשות בבקשה? אין צי]פצופים אין כלום...

עברתי שוב על החיבורים של הכרטיס מסך הזהב הזה שיש מתחת? עם מחק

לא עזר...

מה אפשר לעשות בבקשה?

סליחה על השגיאות כתיב אם יש אני ממחשב שאני לא רגיל אליו...

פורסם

בדוק שחיברת נכון את חיבורי הפאנל הקדמי - או במילים אחרות שכפתור ההפעלה של המארז מחובר כיאות ללוח.

אם זה לא זה, שווה לנסות להפעיל מחוץ למארז.

שווה גם לנסות להפעיל ללא זיכרונות ו/או כ.מסך. וודא שיש PC SPEAKER מחובר כשאתה מנסה - אם הלוח לא מצפצף אפילו, ייתכן ונפח נשמתו.

ודא שכל החיבורים מחוברים - שהמתג MASTER של הספק על מצב ON.

נסה לאפס את הBIOS.

להבא, ניקוי בדרך כלל באמצעות קומפרסור או מיכל אויר דחוס.

פורסם
  • מחבר

בדוק שחיברת נכון את חיבורי הפאנל הקדמי - או במילים אחרות שכפתור ההפעלה של המארז מחובר כיאות ללוח.

אם זה לא זה, שווה לנסות להפעיל מחוץ למארז.

שווה גם לנסות להפעיל ללא זיכרונות ו/או כ.מסך. וודא שיש PC SPEAKER מחובר כשאתה מנסה - אם הלוח לא מצפצף אפילו, ייתכן ונפח נשמתו.

ודא שכל החיבורים מחוברים - שהמתג MASTER של הספק על מצב ON.

נסה לאפס את הBIOS.

להבא, ניקוי בדרך כלל באמצעות קומפרסור או מיכל אויר דחוס.

קודם כל, תודה על ההתיחסות!! תודה רבה

תיראה, עשיתי מה שאמרת אבל אין זה לא עזר..

והלוח לדעתי לא מת כי יש אור במנורה ירוקה על הלוח זה של אסוס אינלי דגם מדויק לצערי כי המחשב מכובה :/

אם היה לי עוד מחשב לחבר אליו את הכרטיס מסך ולראות אם זה בעיה בכרטיס מסך? אבל למה גם המובנה לא עובד?

ולמה המקלדת לא עובדת? כשמחברים אותה ל USB היא לא עובדת, אבל אם תוציא אותה ותחבר במקומה לאותו USB עכבר הוא יעבוד ויהיה אור אדום

אין לי מושג... אולי עד מחר זה יסתדר מעצמו? נקווה .. .

אבל אם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח

חבל גם שאם אקח אותו למעבדה יקחו לי ים כסף לך תדע מה ימציאו לי שם...

ואחריות כבר מזמן אין...

יאללה איזה מעצבן אוף אני עכשיו עם נייד ישן מלפני 5 שנים מעפן רק לאינטרניט בקושי זז

תעזרו לי בבקשה

פורסם

אם אתה בטוח שהחשמל וכל שאר הרכיבים מחוברים ללוח בצרה תקינה אז תנסה לפרק ולהפעיל את הלוח כשהוא מחוץ למארז. אולי יש קצר בינו לבין המארז.

שנית, תפעיל את הלוח רק עם מודול זכרון אחד (תנסה את שניהם ותנסה גם בחריצים אחרים). אם יש לך כרטיס גרפי מובנה בלוח/במעבד תנסה להשתמש בו ולא בכרטיס הגרפי הייעודי. תנסה להפעיל את המחשב רק עם זכרון (מודול בודד) וכרטיס גרפי (מובנה עדיף כאמור). ללא כונן קשיח וכרטיסי הרחבה כלשהם (אם ישנם). תנתק את כל אביזרי הציוד ההיקפי.

אל תתפס לעניין המקלדת, אם חיבורי ה-USB עובדים כנראה שגם היא עובדת (פשוט לא בשלב הזה עדיין).

ולפני הכל, תוודא שהמסך מכוון למקור הקלט הנכון. ברוב המסכים היום שיש יותר מכניסת וידאו אחת ויש לחצן שמאפשר לעבור ביניהן. דבר ראשון תוודא שהכבל בין המסך ליציאת הוידאו (של לוח האם או של הכרטיס הגרפי הייעודי) מחובר כמו שצריך ומאובטח למקומו, ואז תוודא שהמסך מחובר למקור הקלט הנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים