פורסם 2011 ביולי 114 שנים אחרי שקראתי את הביקורת באתר ( http://hwzone.co.il/reviews/storage/ocz_revodrive ) שבו הוזכר הכונן הנ"ל, החלטתי לרכוש אותו.הכונן הגיע באריזת bulk עירום לחלוטין אבל סגור בעטיפה אנטי סטאטית מקורית.הוצע לי לרכוש מתאם 3.5, לא צריך, יש לי אחד שהגיע עם ה-OCZ ומקום ל-2.5 במארז CM-690.אם הזכרתי את OCZ אז נציין שיש לי גם כונן 90 שלהם והגיע הזמן לאחד נוסף מאחר וה-90 מתמלא מהר מאוד, בעצם יותר מדי מהר.תהליך ההתקנה עבר בקלותמחברים את הכונן החדש ליציאת sata 3תחילה שידרגתי ל-crucial m4 את הקושחה לעדכנית ביותר שהורדתי מהאתר שלב שני ביצוע שיכפול 1ל-1 בעזרת תוכנת Acronis True Image בסיום הפעולה מנתקים את ocz הישן והמחשב עולה בלי בעיה עם ה-crucial החדש.לאחר מכן מחברים חזרה את ה-ocz הישן ומחליפים אותיות לכוננים, עובד מצויין.בדיקה עם Paragon Alignment Tool, עושה רושם שהכל תקין.מהתרשמות ראשונית אין שום הבדל בין vertex 2 ו- crucial m4שניהם מהירים ועובדים יפה מאוד.אני מצרף מספר בדיקות שערכתי על הכונן[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביולי 114 שנים מחבר עוד על תהליך ההתקנה הראשונית ואורח שהצטרף[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.