עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לא רק שזה מזכיר את VICE CITY (המשחק האהוב עלי בסדרה), אני די בטוח שזה Tommy Vercetti מVICE CITY מדבר.

אני גם חושב שזה אותו שחקן שדיבב אותו (Ray Liottia)

אם זה נכון, זה יהיה ענק

:)

טומי וורסטי כבר צריך להיות בן 50+ אולי אפילו 60 בתקופת הזמן הנוחכית ע"פ הסיפור, אני קצת סקפטי

מצד שני... זה יכול להיות הגיוני מאוד... נחכה ונראה...

השאלה הגדולה היא, אם אנחנו רואים שם את VINEWOOD מדובר בלוס סאנטוס אבל מצד שני רואים נוף פלורידאי... אני קצת מבולבל.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טומי וורסטי כבר צריך להיות בן 50+ אולי אפילו 60 בתקופת הזמן הנוחכית ע"פ הסיפור, אני קצת סקפטי

מצד שני... זה יכול להיות הגיוני מאוד... נחכה ונראה...

השאלה הגדולה היא, אם אנחנו רואים שם את VINEWOOD מדובר בלוס סאנטוס אבל מצד שני רואים נוף פלורידאי... אני קצת מבולבל.

אם חושבים על זה, זה מתאים בול למה שהוא אומר בטריילר.

גם יש כמה תמונות של בחור מבוגר (שהם פורצים לבנק? לדוגמא) שיכול מאוד להתאים לטומי בגיל 50-60.

מאוד מעניין :)

פורסם

meh of the year

שוב גראפיקה נחותה כדי שילדי הקונסולות יוכלו לרוץ ולקנות.

אני כבר שומע ילדים בוכים לאמא שלהם "אמאאא אני רוצה GTA וייי זה חדש יותר מאייויי"

לא נקבל שום משחק הגון עד שלא ייצא דור קונסולות חדש

פורסם

מה הקשר בין גרפיקה למשחקיות? :nixweiss:

פורסם

אחרי משחק וחצי בסדרה (שגם הוא היה קצת צולע) אי אפשר לבקש משחק שנראה טיפה יותר טוב ? משחק שיעבוד חלק DAY ONE בPC?

או שמא הם עברו לשיטת המחזור כמו infinity ward?

פורסם

אתה מוכר לנו בתור בתור מאוד אופטימי ואוהב, אתה יכול להוסיף לחתימה של את IW ואת רוקסטאר אבל רק אל תיגע בשום מוצר שהן מייצרות.

פורסם

;D

אני ממש מצטער זה האופי הפגום שלי :(

תראה בסופו של דבר אני ירכוש את המשחק ישחק בו ויהנה מהמולטיפלייר המטורף שלו.

אבל הדעיכה במחשקים די ברורה לעין, לא?

החלק העצוב הוא שיש לי גם PS3 ואני כמטע לא נוגע בו.

אה ואין סיבה להוסיף לחתימה כל עוד לא קונים D:

פורסם

קרה גם לי.

עד שהחלטתי למכור אותו ;D

ולקנות אקסבוקס :-X

פורסם

כמה הזוי שאתה אומר את זה.... בימים האחרונים אני מגרד את כפתור החיפוש בכל מיני מקומות שמוכרים אקסבוס.

הבעיה היא שאני יפסיד המון.. קניתי את הסוני לפני ירידת המחירים , גם בקר נוסף ושלושה משחקים.

לא יודע... you win some you lose some

פורסם

אני בטוח ב 100% שלא סיימת את כל המשחקים הטובים שיצאו ל PS3 השנה אז אני לא מבין למה אתה לא מדליק את הקונסולה ומשחק :P

זה גם מצחיק שאתה מדבר על זה ש GTA V ניראה מיושן ואז מחפש לקנות 360, רוב המשחקים הטובים של ה 360 התישנו ורובם לא עשו את זה בצורה טובה במיוחד.

פורסם

קניתי את הקונסולה בעיקר בגלל אקסלוסיבים שלא יוצאים לPC

כמו : mortal kombat , Tekken , Red Dead Redemption , god of war

אגב יש לי את RDR ולא משנה איך סובבתי את ההגדרות של הסוני ולא משנה לאיזה מסכים/טלוויזיות חיברתי את המכשיר - עדיין חוסר הVsync

גורם לי לדימום מהעיניים.

היי זה עדיין שייך לנושא - RDR = רוקסטר

רוקסטר = GTA V

אנחנו במסלול הנכון D:

בנוגע לGTA V הצבעוניות פשוט מדהימה .. דבר שחסר ברוב המשחקים העכורים היום. סוף סוף אנחנו רואים יותר מאפור ושחור.

פורסם

RDR ו GTA מפותחים במדינות שונות :P ל ROCKSTAR יש חברות פיתוח בכל העולם, לא כולן בדיוק באותה רמה.

בקשר לצבעוניות, רציתי לציין שזה שיפור ענק בהשוואה ל GTA 4 שלדעתי הלך לכיוון מאוד לא נכון.

RDR משחק בעייתי, זה לא שב 360 הוא יעבוד מושלם :P שיחקת בכל ה GOD OF WAR? כולל ORIGINS/COLLECTION VOLUME II? אני עשיו ב CHAINS OF OLYMPUS ואני חייב להודות שהוא יותר טוב ממה שצפיתי. חוץ מזה יצאו השנה ושנה שעברה עוד הרבה משחקים מאוד נחמדים (KILLZONE 3, DARK SOULS, UNCHARTED 3 ו resistance 3). גם הקונסולה שלי היא רק למשחקים שלא יוצאים למחשב, בערך אותם משחקים שאתה כתבת. חבל שהם דפקו את R&C עם המשחק החדש, כל כך בינוני.

פורסם

מה שהיה חסר מאוד בIV והיה בקודם זה שיכלתם TO OWN SHIT!!!!.

בתים, רכבים, עסקים, שכונות, אולפן הקלטות, קזינו, שדה תעופה.

ויכלתם לאחסן בכל המפה בנכסים שלכם ים של רכבים מכל הסוגים והליקופטרים ומטוסים.

זה היה כיף לאללה.

והכל היה בהדרגה.

עוד ועוד ועוד, המשחק היה מטריף בכמה כיף לא צפוי ואפשרויות הוא ממטיר עליך.

המשחק סיפק ובגדול.

איפה זה ?? תחזירו את זה!!!!!

פורסם

יהיו מטוסים והליקופטרים, וגם כנראה בתים שתוכל לקנות(האיש שדופק את השלט FOR SALE בחצר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים