פורסם 2015 באפריל 1310 שנים להפעיל את המשחק ולהתחבר ל- social clubTomerb1 הבונוסים של ההזמנה המוקדמת תקפים עד מחר (נראה לי עד 2 לפנות בוקר / השחרור) נערך 2015 באפריל 1310 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים הממ אז כן אחרי השחרור. כשאתה מריץ את המשחק הוא אמור לפתוח חלון של social club להתחברות ומשם אתה מריץ את המשחק (ככה היה עם 4)
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים כמה שאני מבין הבונוסים מקושרים למפתח שקיבלת (שרשום לחשבון סטים שלך) ברגע שאתה תתחבר ל- social club ותרשום את המפתח לחשבון שלך שם אתה אמור לקבל את הבונוסים שמקושרים למפתח הזה. זה לא על פי הזמן שבו עשית אקטיבציה למפתח.תנסה אולי קליק ימני על המשחק בסטים -> properties ותעבור ללשונית DLC ותראה מה מופיע לך שם. בחלק מהמשחקים שיש לי מופיעים גם דברים כאלה נערך 2015 באפריל 1310 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אני אהיה חייב לקשר את המשחק בצורה כלשהי לסטים?אני מניח שאוכל להפעיל אותו דרך הsocial club הזה שלהם לא?
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים ^ קנית אותו מסטים או מחנות cdkeys שמספקת מפתח לסטים? אם לא - אז לא קשור בכלל לסטים אלא רק ל- social club
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מי שקנה דרך סטים מן הסתם חייב להפעיל דרך סטים, אבל מי שקנה מפתח ישיר לרוקסטאר לא חייב סטים כדי להפעיל את המשחק.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים זה די נדיר. אם המשחק לא משתמש בשום פיצ'ר של סטים מעבר למערכת ההפצה - יהיה אפשר לשחק בלי סטים ישירות מהקובץ הרצה (DRM FREE). אבל בד"כ המשחקים שמופצים בסטים משתמשים ב- DRM של סטים ודורשים את סטים רץ ברקע ואם תנסה להריץ את המשחק מקובץ ההרצה שלו הוא ינסה לטעון את סטים. במיוחד משחקים שמשתמשים ב- steamworks שדורשים סטים ולא יעבדו בכלל אחרת.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים זה בערך המשחק הראשון שקניתי שלא דרך סטים.אני מניח שנגלה עוד 3 שעות אם חייבים סטים כמו ש IlanF אמר או לא.בכל מקרה גם ככה לצערי אין לי זמן אפילו בשביל לפתוח את המשחק עד יום חמישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.