עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

להפעיל את המשחק ולהתחבר ל- social club

Tomerb1 הבונוסים של ההזמנה המוקדמת תקפים עד מחר (נראה לי עד 2 לפנות בוקר / השחרור)

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מעריך שדיברת על אחרי השחרור, כי עכשיו זה כותב שהוא מוצפן...

פורסם

הממ אז כן אחרי השחרור. כשאתה מריץ את המשחק הוא אמור לפתוח חלון של social club להתחברות ומשם אתה מריץ את המשחק (ככה היה עם 4)

פורסם

כן, את 4 יש לי, אבל איך אני אדע שאקבל את הבונוסים?

פורסם

כמה שאני מבין הבונוסים מקושרים למפתח שקיבלת (שרשום לחשבון סטים שלך) ברגע שאתה תתחבר ל- social club ותרשום את המפתח לחשבון שלך שם אתה אמור לקבל את הבונוסים שמקושרים למפתח הזה. זה לא על פי הזמן שבו עשית אקטיבציה למפתח.

תנסה אולי קליק ימני על המשחק בסטים -> properties ותעבור ללשונית DLC ותראה מה מופיע לך שם. בחלק מהמשחקים שיש לי מופיעים גם דברים כאלה

פורסם

עוד אין לו את האפשרות הזאת, טוב אני סומך על סטים.

פורסם

אני אהיה חייב לקשר את המשחק בצורה כלשהי לסטים?

אני מניח שאוכל להפעיל אותו דרך הsocial club הזה שלהם לא?

פורסם

^ קנית אותו מסטים או מחנות cdkeys שמספקת מפתח לסטים? אם לא - אז לא קשור בכלל לסטים אלא רק ל- social club

פורסם

מי שקנה דרך סטים מן הסתם חייב להפעיל דרך סטים, אבל מי שקנה מפתח ישיר לרוקסטאר לא חייב סטים כדי להפעיל את המשחק.

פורסם

לא כל משחק שקנית בסטים חייבים להפעיל אותו עם הסטים ראה: terraria

פורסם

זה די נדיר. אם המשחק לא משתמש בשום פיצ'ר של סטים מעבר למערכת ההפצה - יהיה אפשר לשחק בלי סטים ישירות מהקובץ הרצה (DRM FREE). אבל בד"כ המשחקים שמופצים בסטים משתמשים ב- DRM של סטים ודורשים את סטים רץ ברקע ואם תנסה להריץ את המשחק מקובץ ההרצה שלו הוא ינסה לטעון את סטים. במיוחד משחקים שמשתמשים ב- steamworks שדורשים סטים ולא יעבדו בכלל אחרת.

פורסם

זה בערך המשחק הראשון שקניתי שלא דרך סטים.

אני מניח שנגלה עוד 3 שעות אם חייבים סטים כמו ש IlanF אמר או לא.

בכל מקרה גם ככה לצערי אין לי זמן אפילו בשביל לפתוח את המשחק עד יום חמישי.

פורסם

^קנית מG2A אז אתה משתמש רק בSocial Club של Rockstar Games.

פורסם

ג'וני, 2 פחיות אקסל, נרגילה נשנושים ופלאפון כבוי.

אני מוכן :hat:

פורסם
  • מחבר

+1 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים