פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אני עובד מחר מ7 בבוקר. אבל אלך לישון יותר מוקדם ואקום כדי לשחק באיזה 4 ככה חח..
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר GTA 5 PC in 4K is an "Eye-Opener," Rockstar Sayshttp://www.gamespot.com/articles/gta-5-pc-in-4k-is-an-eye-opener-rockstar-says/1100-6426579/
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים שוחרר טריילר לאדיטור החדש שלהם, NVIDIA שיחררו דרייבר חדש במיוחד למשחק. כנסו לעדכן. כמו כן רוקסטאר הוסיפו את גרסת ה PC לרשימה: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים העורך נראה טוב. יהיה מעניין לשחק איתו... אני מקווה שאפשר להכניס שם מוזיקה משלי, אחרת הייצוא ליוטיוב יכול להיות בעייתי אם אני יכול לבחור רק שירים מהרדיו (copyrights) עד אז נהנה מקצת מוזיקה מאחד האומנים החביבים עלי נערך 2015 באפריל 1310 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים העורך נראה טוב. יהיה מעניין לשחק איתו...אני מקווה שאפשר להכניס שם מוזיקה משלי, אחרת הייצוא ליוטיוב יכול להיות בעייתי אם אני יכול לבחור רק שירים מהרדיו (copyrights) עד אז נהנה מקצת מוזיקה מאחד האומנים החביבים עלי הם אמרו בעבר שתוכל גם לעשות מין תחנת רדיו עם שירים משלך בדומה ליורו טרק סימולטור 2
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אתה יכול,אבל שוב,כמו במקרה הקודם שאילו העלה,לא הייתי מתעסק עם זכויות יוצרים.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אין צורך לצטט את כל התמונות והוידאויים, סתם יוצר בלאגן.תחנת רדיו משלך זה סבבה, אבל אני מתכוון מוזיקת רקע לוידאו שיוצרים בעורך. בטריילר הם הזכירו שאפשר להוסיף שירים ברקע מהרדיו
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים Niko1886 יכלת לקנות אצל Nuuvem ב29$(בערך) במקום אצל GMG ב46.79$. העדפתי לקנות בצורה מסודרת ואני גם הסתבכתי עם השינוי IP
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אין מה להסתבך היית פשוט קונה עם Hola שעושה את השינוי בלי בעיה ובכלל פרסמו פה בדיון הוראות.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אין צורך לצטט את כל התמונות והוידאויים, סתם יוצר בלאגן.תחנת רדיו משלך זה סבבה, אבל אני מתכוון מוזיקת רקע לוידאו שיוצרים בעורך. בטריילר הם הזכירו שאפשר להוסיף שירים ברקע מהרדיולא הסברתי את עצמי עד הסוף התכוונתי שאם אתה יכול לעשות תחנת רדיו משלך אז אתה יכול באדיטור להוסיף את השירים מהתחנת רדיו ואז זה כאילו אתה מוסיף שירים משלך..
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אני חושב שהם חשבו על זה והם לא יאפשרו הוספה מתחנת רדיו שלך, זה בעיה עם זכויות יוצרים.אם אתה רוצה לשים שירים משלך פשוט תייצא ותערוך עם תוכנה חיצונית, ככה זה לא על אחריותם
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים יש אפשרות לפתוח חדר פרטי לקבוצה שלנו בטים ספיק? אגב למי שלא מכיר השרת - vee.teamspeak.social אגב: אם יש מישהו פעיל שרוצה לעזור בניהול הצוות, מוזמן להגיד לי. אשמח לעזרה. גם אני מתחיל קודם בסינגל ואז עובר למולטי, אבל מי שיודע שרוצה להשקיע בצוות שלנו, רק שיגיד, בכיף. נערך 2015 באפריל 1310 שנים על-ידי OreoCookieh
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.