עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני עובד מחר מ7 בבוקר. אבל אלך לישון יותר מוקדם ואקום כדי לשחק באיזה 4 ככה חח..

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Niko1886 יכלת לקנות אצל Nuuvem ב29$(בערך) במקום אצל GMG ב46.79$.

פורסם

שוחרר טריילר לאדיטור החדש שלהם,

NVIDIA שיחררו דרייבר חדש במיוחד למשחק. כנסו לעדכן.

כמו כן רוקסטאר הוסיפו את גרסת ה PC לרשימה:

http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc

פורסם

העורך נראה טוב. יהיה מעניין לשחק איתו...

אני מקווה שאפשר להכניס שם מוזיקה משלי, אחרת הייצוא ליוטיוב יכול להיות בעייתי אם אני יכול לבחור רק שירים מהרדיו (copyrights)

F7u0Lhe.png

עד אז נהנה מקצת מוזיקה מאחד האומנים החביבים עלי :D

פורסם

יש לי כמה כבר רעיונות שווים לשימוש בעורך הזה :yelclap: (יחד עם חברי הCREW כמובן )

פורסם
העורך נראה טוב. יהיה מעניין לשחק איתו...

אני מקווה שאפשר להכניס שם מוזיקה משלי, אחרת הייצוא ליוטיוב יכול להיות בעייתי אם אני יכול לבחור רק שירים מהרדיו (copyrights)

F7u0Lhe.png

עד אז נהנה מקצת מוזיקה מאחד האומנים החביבים עלי :D

הם אמרו בעבר שתוכל גם לעשות מין תחנת רדיו עם שירים משלך בדומה ליורו טרק סימולטור 2

פורסם

אתה יכול,אבל שוב,כמו במקרה הקודם שאילו העלה,לא הייתי מתעסק עם זכויות יוצרים.

פורסם

אין צורך לצטט את כל התמונות והוידאויים, סתם יוצר בלאגן.

תחנת רדיו משלך זה סבבה, אבל אני מתכוון מוזיקת רקע לוידאו שיוצרים בעורך. בטריילר הם הזכירו שאפשר להוסיף שירים ברקע מהרדיו

פורסם
Niko1886 יכלת לקנות אצל Nuuvem ב29$(בערך) במקום אצל GMG ב46.79$.

העדפתי לקנות בצורה מסודרת ואני גם הסתבכתי עם השינוי IP

:hitler:

פורסם

אין מה להסתבך היית פשוט קונה עם Hola שעושה את השינוי בלי בעיה ובכלל פרסמו פה בדיון הוראות.

פורסם
אין צורך לצטט את כל התמונות והוידאויים, סתם יוצר בלאגן.

תחנת רדיו משלך זה סבבה, אבל אני מתכוון מוזיקת רקע לוידאו שיוצרים בעורך. בטריילר הם הזכירו שאפשר להוסיף שירים ברקע מהרדיו

לא הסברתי את עצמי עד הסוף התכוונתי שאם אתה יכול לעשות תחנת רדיו משלך אז אתה יכול באדיטור להוסיף את השירים מהתחנת רדיו ואז זה כאילו אתה מוסיף שירים משלך..

פורסם

אני חושב שהם חשבו על זה והם לא יאפשרו הוספה מתחנת רדיו שלך, זה בעיה עם זכויות יוצרים.

אם אתה רוצה לשים שירים משלך פשוט תייצא ותערוך עם תוכנה חיצונית, ככה זה לא על אחריותם

פורסם

יש אפשרות לפתוח חדר פרטי לקבוצה שלנו בטים ספיק? אגב למי שלא מכיר השרת - vee.teamspeak.social

אגב: אם יש מישהו פעיל שרוצה לעזור בניהול הצוות, מוזמן להגיד לי. אשמח לעזרה. גם אני מתחיל קודם בסינגל ואז עובר למולטי, אבל מי שיודע שרוצה להשקיע בצוות שלנו, רק שיגיד, בכיף. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים