עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מה קרה לכם? מדברים על דיסקים DVD ו DOK, ושוכחים לגמרי שיש כונני BLURAY.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 210.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כונני blu-ray יקרים והאחוז שמשתמש בו קטן מאוד.

פורסם

כמה אנשים אתה מכיר עם כונני בלוריי? היחידים שאני מכיר זה אלה עם הקונסולות.

הכוננים האלה עדיין יקרים בטירוף

פורסם

אולי באמת הגיע הזמן שמחירי כונני/צורבי הBLURAY ירדו.

כולל מדיות BLURAY לצריבה, מה שייצר דרישה לכוננים.

יש חור גדול בכוננים אופטים שצריך למלא, ונראה שהמוצרים שיכולים לענות על הדרישה נתקעו בטווח מחירים לא הגיוני.

פורסם

או שהגיע הזמן להפסיק להשתמש בכוננים אופטיים?

פורסם

המחשב שלי לא ראה פלסטיקים כבר 4 שנים. אין לי מושג למה אנשים עדיין משתמשים בפיסת ההיסטוריה הזאת.

האריזה המגוחכת של GTAV רק מעלה שוב את השאלה. אולי הגיע הזמן לעבור ל-Installer מוצפן על כונן USB נייד קטן. יתכן שהבדלי היצור והשיווק יהיו קטנים.

פורסם
המחשב שלי לא ראה פלסטיקים כבר 4 שנים. אין לי מושג למה אנשים עדיין משתמשים בפיסת ההיסטוריה הזאת.

האריזה המגוחכת של GTAV רק מעלה שוב את השאלה. אולי הגיע הזמן לעבור ל-Installer מוצפן על כונן USB נייד קטן. יתכן שהבדלי היצור והשיווק יהיו קטנים.

עלויות? לייצר כאלה עולה המון, דיסקין בהרבה יותר זול.

פורסם

לא יודע כמה זה המון, אני כן יכול להגיד לך שאפשר בחנויות לקנות את הצ'יקמוקים האלה ב-10 דולר. עם חוזה ליצור המוני מי יודע, אולי הם יוכלו לקנות ב-7 דולר לחתיכה.

נכון, ברור שצריבה של 7 דיסקים מודפסים תעלה פחות, כנראה חצי עלות, אבל נוחות תביא אנשים לבצע רכישה. זה למה עשרות ומאות אלפי אנשים מעדיפים לקנות מפתחות באינטרנט. מה שבטוח, צריך למצוא פתרון הולם במקום הבלאגן הזה של 7 דיסקים.

פורסם

ובמפתחות באינטרנט הם משלמים 0 דולר על זה,אז עדיף להם להרחיק אנשים ממדיה פיזית ע"י המספר המטורף של הדיסקים האלו במקום לגרום להם לנוחות ולהפסיד הרבה מאוד מיליונים שהם יכלו להרוויח.

פורסם

ובמפתחות באינטרנט אתה צריך לשלם מיליוני דולרים כדי לתחזק חוות שרתים שלא ייקרסו ברגע שכמה מיליוני אנשים ינסו להוריד את המשחק בו זמנית.

הכל מתקזז אחד עם השני, צריך להביא סידור שיתאים גם מבינת מחיר וגם מבחינת נוחות ללקוח הסופי

פורסם

או שאתה יכול לא לתחזק אותם ולתת למלא אנשים לקלל אותך ולספוג את זה,כי אתה יודע שהם יקנו את המשחק בכל מקרה.

פורסם

אבל השאלה היא לא כמה פעמים השרתים נפלו במהלך ההורדה,

השאלה היא האם הלקוח שרכש חודשיים לפני יספיק לעשות PRE_LOAD והוא כן הצליח!

לפי דעתי אפשר היה לשפר מעט את המנגנון אבל בכל זאת מדובר על 60GB

פורסם

יש הרבה אנשים שלא הולכים לשחק בתאריך היציאה של המשחק בגלל השרתים שלהם.

פורסם
או שאתה יכול לא לתחזק אותם ולתת למלא אנשים לקלל אותך ולספוג את זה,כי אתה יודע שהם יקנו את המשחק בכל מקרה.

שמע יש חברות שמוכנות לספוג את הנזק התדמיתי שזה יגרום להן ויש כאלה שלא.

תמיד יהיה אנשים שיקנו את המוצר הסופי לא משנה כמה החברה גרועה וכמה המשחק גרוע, אבל על כל אחד כזה שכן יקנה יש לך 2 שלא יקנו יותר מהחברה הזו

פורסם

תמיד יהיה אנשים שיקנו את המוצר הסופי לא משנה כמה החברה גרועה וכמה המשחק גרוע,

assassins creed unity.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים