עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אז אני לא יכול לקנות אחוזה לעצמי? זה מבאס...

RichmanMansion1-GTAV.jpg

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שאני זוכר,אמרו שיש מצב שיוסיפו אחוזות בעדכונים הבאים

פורסם

ואז איך זה יתמודד עם ריבוי שחקנים?

יהיו מפוזרות 30 אחוזות זהות? או שכולם יגיעו לאותו הבית?

עם אחוזות זה בעיה כי יכול להיות מצב שלכל השחקנים יש אחוזה ואז זה נדל"ן מהמפה.. נשמע לי מסובך.

פורסם

נראה כזה בסגנון של בניין, שהאחוזה של כולם נמצאת באותו מקום ומה שבתוך האחוזה זהה.

פורסם

מה הבעיה? אתה קונה אחוזה X שנמצאת ברחוב Y, ואני קונה אחוזה Z שנמצאת ברחוב N... זה לא ש-20 איש קונים את אותה האחוזה

פורסם

ואז אתה עובר לסרבר אחר וגם שם יש עוד בחור שקנה את אותה אחוזה X ברחוב Y...

ומי יודע, אפשרי ביותר מצב שכל האנשים בסרבר (תיאורטית) קנו את אותה אחוזה X ברחוב Y.

אם כולם באים לאותו מקום, זה יוצר פתח להטרלות והצקות (להטמין מוקשים ומארבים מחוץ לאחוזה כדי לתפוס שחקנים \ מכוניות יקרות)

פורסם

אבל זה בדיוק מה שקורה עכשיו,עם הבניינים.

פורסם

ובכן, זה לא עושה את זה רעיון טוב :P

לדעתי רעיון כמו שאמרתי שהבניין מחולק לדירות זהות ומוקצות 30 דירות לשחקנים ועוד...נגיד 30 דירות שאפשר לפרוץ וכל אחד יכול להיכנס (דירות סרק) וכל פעם ששחקן נכנס מוקצת לו דירה אחרת (במיקום בבניין) אבל כמובן זהה מבפנים.

פורסם

זאת הקבוצה הרשמית של הפורום?

http://socialclub.rockstargames.com/crew/ballers_il

אני רוצה גם להצטרף, למרות שכנראה אסיים קודם את הסינגל ורק אז אתחיל לשחק במולטי :D

פורסם

כן, זו הקבוצה.

גם אני ככל הנראה קודם אסיים את הסינגל לפני שאצטרף למולטי.

פורסם

מידע חדש ומעניין על הדרישות של המשחק:

According to Rockstar, the recommended specifications are based on hardware that can run the game at 1080p, at 60 frames-per-second. For that, Rockstar suggest a Nvidia GTX 660 2GB or AMD HD7870 2GB.

"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM." As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."

מקור

פורסם

מי שממליץ על הדברים האלה לא בדיוק חשב פעמיים.

4K 30FPS עם HD 7870? אז למה למהר להמליץ על פתרון כפול ליבה ל-60FPS, כשיש כרטיסים חזקים פי 2 ויותר מ-HD7870 עם ליבה אחת?

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_Titan_X/images/perfrel_3840.gif

כמו R9 290 או 290X, או כמו GTX 970 ו-GTX 980

פורסם

אז עם CF 7870 ב-1440P לא אמורה להיות בעיה אני מאמין. מקווה שלא יהיו בעיות עם CF במשחק הזה.

עדיין, 30 פריימים זה כלום...היו צריכים באמת לרשום 290 ודומיו בשביל FPS נורמאלי.

פורסם

לפי מה שראיתי וניסיון בגרסה של הxbox 360 מכוניות, מטוסים, סירות וכאלה אתה יכול לקנות רק לעצמך למרות שברגע שמישהו רואה אותך עם המכונית שלך הוא יכול גם להיכנס אליה.

דירה אפשר להיכנס לדירות של אחרים אני לא שמתי לב שיש משהו כמו דירה משותפת אבל כן אפשר להיכנס לדירה של מישהו אחר!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים