עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

כמובן גוף שלישי, אבל להשתעשע מדי פעם עם גוף ראשון ולהשתמש ב"MAD FPS SKILLZZZZ" שלי יכול להיות נחמד.

כבר הודעתי על יום מחלה לבית הספר ;)

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברור סינגל.. לדעתי המולטי זה יותר פינוקים מתי שמשעמם..

פורסם

סינגל ובכל הפסקת סיגריה מולטי

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת ההורדה הסתיימה

אפשר הסבר קצת על כל עניין המולטי..איך אני משחק עם חברים ואיך זה עובד כל עניין הבתים כסף שרתים וכל זה

פורסם
  • מחבר

+1

מצטרף גם לשאלה הזאת.. זה באמת משהו שמעניין אותי.

פורסם

אני אנסה לתאר את המולטי כמיטב יכולתי וזכרוני: יש 3 מצבים במולטי, אחד זה שאתה מטייל בעיר מתנגש במכוניות של אחרים,הורג, יורה וכדומה. מצב נוסף זה כל מיני משחקונים שאנשים הכינו או rockstar: מרוץ אופנועי ים, טרקטורונים, מטוסים, DM עם מקלות גולף בלבד ועוד.. והאפשרות האחרונה שנוספה היא מצב שודים שנראה לי שאין מה להוסיף במילים כולם יודעים על מה מדובר

פורסם

איך אני קונה מאמזון את המשחק? יש לי שם הנחה של 20$ אבל זה רק לארצות הברית. אם אני אשים כתובת בארצות הברית אני אוכל לקנות?

פורסם

כן,צריך רק לשים כתובת מארה"ב,אין צורך בvpn.

ממליץ לך לשים כתובת מאוריגון,כי אין שם מסים.

פורסם

רק תוודא שאתה קונה גירסה דיגיטלית. אם לא תשים לב יכול להיות שתקנה גירסה פיזית ויישלחו לך את הדיסקים לכתובת פיקטיבית

פורסם

אני תמיד מתחיל לשחק קודם כל בסינגל בכל משחק!

רק לאחר שאני לומד אותו כמו שצריך אני עובר למולטי.

גם די ברור לי שאשחק דרך גוף שלישי.

תגידו,

אני היחיד שזה ממש מבאס אותו שכל הרכבים במשחק הם לא רכבים שיש במציאות?

כל כך יקר ומסובך להם לעשות את זה עם רכבים אמיתים כמו לדוגמא ב-NFS ?

נראה לי שבהחלט יש להם תקציב, וזה ישפר את המשחק בכמה וכמה דרגות.

רק אני חושב כך?

פורסם
כל כך יקר ומסובך להם לעשות את זה עם רכבים אמיתים כמו לדוגמא ב-NFS ?

כן, כל כך יקר. משחק כמו NFS יכול לצאת מזה די בקלות כי הם חותמים חוזים ל10-15 מכוניות מ- 3-4 חברות.

במשחק כמו GTA לעומת זאת יש לך 10-15 חברות ולכל אחת ~10 דגמים + יש לך כלי טיס ושיט שגם להם צריך חוזים מתאימים.

כמובן ככל שהשם של החברה גדול יותר ככה החוזה עולה יותר, ככל שהדגם שווה יותר ככה גם המחיר להשתמש בטריידמרק שלו עולה יותר וכו' וכו'. ואולי יש גם כאלה חברות שלא רוצות שהדגמים של הרכבים שלהם יפורסמו במשחק כזה...

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שהם חשבו על זה כבר :)

פורסם

נקנה מאמזון ב40$ :) מוריד עכשיו

פורסם

ככל הנראה אתחיל בסינגל, אלמד את המשחק, כמו שאני מכיר אותי לא יקח לי הרבה זמן עד יום שישי בבוקר אסיים את הסינגל פלייר.

לאחר מכן סופ"ש מולטי בתקווה שח'ברה מפה גם כן יצטרפו נקנה כמה דירות ביחד ונתחיל להתקדם יחד.

ביום ראשון כבר תקראו עליי בחדשות שמתתי ממנת יתר של משחקי מחשב. D:

פורסם

לא הבנתי את הקטע שאנשים אומרים יקנו דירות ומכוניות ביחד עם חברים

איך זה עובד? אני נכנס לסרבר מסויים וקונה דברים וזה נשמר רק על הסרבר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים