פורסם 2015 באפריל 810 שנים השאלה האם הם "מכירים" בהורדות כאלה.אני לא רוצה בעיות, וגם ככה יש שישה ימים להוריד.לי לא הייתה שום בעיה בינתיים.הלאנצ'ר גם בודק שכל הקבצים שם.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים החסרתי פעימה שבטעות לחצתי cancelכל חיי עברו לנגד עיניי שהפעלתי בחזרה את הלאנצ'ר.אך לבסוףהקלה.ממשיכים מ-48GBפיו.עדיין 50% שימוש ב-CPU אגב...
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מישהו יכול לפרסם מדריך קניה מ nuuvem בבקשה?1.תוריד HOLA לכרום.2.כנס לNUUVEM ותעשה משתמש.3.תפעיל את HOLA ותבחר בברזיל.4.תתחבר למשתמש שלך(יכול להיות שזה יעביר אותך לדף עם ERROR 404,אם זה קורה אז פשוט תשנה SERVER בHOLA).5.תוסיף את GTA לעגלה שלך.6.תקנה את GTA עם פאיפל.7.תתנתק מהVPN ותשנה סיסמה לפאיפל שלך.בהצלחה.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים Anyone took over 5 hours of download with a 100mb connection? pondering if to just let it download on the laptop over night.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים לא ייאמן.יש גם שימוש של 20% ב-GPU לפי process explorer רק של התהליך של הלאנצ'רבדיחה בדיחה, יש מצב שהדבר הזה כורה?
פורסם 2015 באפריל 810 שנים אם הוא באמת כורה אז רוקסטאר מטומטמים,אם כבר כורים אז תשתמשו בלפחות 75% מהמעבד...
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מחבר משהוא קרא את ההסכם רישיון של המשחק? אני לא קראתי, אבל יש מצב שהם כותבים את זה באמת שמה?באונה זה הזוי.. נערך 2015 באפריל 810 שנים על-ידי KingYes
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.