פורסם 2015 באפריל 810 שנים I have a teamspeak like i said before that everyone is invited to come into and use, vee.teamspeak.social is the address,, i already have general rooms for GTA V but a private room opening is not an issue.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים אני היחיד שהזמין מG2A?לפי מה שהם כותבים בפייסבוק, הKey יהיה זמין רק ביום ההשקה.הקבוצה שפתחתם זה בשביל ה Online כן?
פורסם 2015 באפריל 810 שנים גם אצלכם הקליינט של ה-GTA טוחן את המעבד?מה הוא כבר עושה?אני ב-40GB זה עוד לא מתקין כלום...
פורסם 2015 באפריל 810 שנים טוב סיימתי את ההורדה והעברתי את הקבצים. הלאנצ'ר מראה לי הודעה כזאת: (נוכל לשחק מה14.4 בשעה 2 בבוקר)
פורסם 2015 באפריל 810 שנים רגע. הלאנצ'ר חייב להיות פתוח כל הזמן הזה? אם זה כורה משהו זה באמת דרך מצויינת להבטיח מערך מעבדים עצום לרשותם במשך שבוע. אני מפחד לגעת במשהו וזה יגרום לאיבוד כל ההתקדמות שעשיתי עד כה, פשוט לחיות בלי ה-50% מעבד שהוא טוחן לי? הוא ממש מאמץ את CPU03 (הליבה הרביעית) ל-100% כל השאר בסביבות ה-20% שימוש עם ספייקים ל-70% מדי פעם. נערך 2015 באפריל 810 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2015 באפריל 810 שנים הקבצים כבר נמצאים על המחשב. אני לא חושב שאם תסגור את הלאנצ'ר הם ימחקו פתאום...
פורסם 2015 באפריל 810 שנים הוא יצליח. אני ניסיתי.תעשה pause ואז תצא.אבל,עדיף לך להוריד ממקום אחר ולא מאצלם,גם הבעיה עם ה CPU וגם השרתים העלובים.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים השאלה האם הם "מכירים" בהורדות כאלה.אני לא רוצה בעיות, וגם ככה יש שישה ימים להוריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.